Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün bütün gün dışardaydım onyüzden bişey yapamadım
Sabah yatağı topladım
Khvaltı yaptım
Akşam eve geldim
Manava uğradım
Dünkü Bulaşığı yıkadım🙈
Yemek yaptım
Ocağı sildim
bulaşık yıkadım
banyoyu yaptım
bnyoyu sildim
Kapanış..

Ahahhhhhhh canım keyfimden değil yaaaa mecburiyetten çok cası bi kızım var herşeyi atıyor ağzına her yeri elliyor 😱😱😱
Kış gelsin yaaaa bir an önce halılar serilsin öfffff böyle çok yoruluyorum,,,,, benimde 2 makina çamaşır var katlanacak ,,,, şimdi minnoşumu uyuttum kahve keyfi yapıyorum,,,, senin de bebeğin vardı sanki dimi ne kadarlık tı ,,,, sana da kolay gelsin👍👍👍👍
Kızım 4 buçuk oğlum da 1 buçuk yaşında teyzesi ☺️

Ben birkaç gün katılamayacağım hanımlar hastane işlerim var ödevlerimi yapamayacağım :)
Geçmiş olsun canım
Iyi akşamlar hanımlar :KK24:
Bugün kahvaltı yapıldı, mutfak toparlandı
Evi toparlayıp süpürdüm
Kuruyan çamaşırlar toplanıp, katlandı
Balkon yıkandı
Camların tozu alındı
Küçük hali balkonda yıkandı
Tuvalet deterjanla ovdum
Yemek yapılmadı
Dışarı alışverişe çıktım çocuklarla, eve geldik beyaz çamaşırlar yikanmisti onlari astim
Mısır vardı haşladım çocuklara
Şimdi mutfağı toparlayıp, yatıcam inşallah yarın çocuk için dr randevumuz var
Ellerine sağlık
Ben de yapmadım 😁 fittiri fittiri gezdim🙈🙈
Aferin 😜
Bugün bütün gün dışardaydım onyüzden bişey yapamadım
Sabah yatağı topladım
Khvaltı yaptım
Akşam eve geldim
Manava uğradım
Dünkü Bulaşığı yıkadım🙈
Yemek yaptım
Ocağı sildim
bulaşık yıkadım
banyoyu yaptım
bnyoyu sildim
Kapanış..
Oooo ne güzel de gezmişsin öyle aferin 😂

Kaç gündür yaptığım işleri yazsam bunalıma girersiniz diye yazmadım :KK70: sadece dünden kısa bir kesit, 5 makine nevresim vs yıkadım astım :KK45: bugün devam, ardiye olarak kullandığım ebeveyn banyosunu boşalttım dün akşam, orayı çamaşır suyu ile yıkadım, bir sürü şeyi attım gitti ohh:KK45: ama kurusun havalansın diye yerleştirmedim o dağınıklık yatak odasında, ben o odada sakinim ommmm :KK70: neyse bugün tabi yine çok işim var, yemeklerim var dolapta neyse ki. Kursa gitmeden orayı yerleştirmem lazım inşaallah.
Ev süpürülüp silinecek, 7 çocukla nasıl olmuştur tahmin edersiniz :ruh:

Kaç gündür yaptığım işleri yazsam bunalıma girersiniz diye yazmadım :KK70: sadece dünden kısa bir kesit, 5 makine nevresim vs yıkadım astım :KK45: bugün devam, ardiye olarak kullandığım ebeveyn banyosunu boşalttım dün akşam, orayı çamaşır suyu ile yıkadım, bir sürü şeyi attım gitti ohh:KK45: ama kurusun havalansın diye yerleştirmedim o dağınıklık yatak odasında, ben o odada sakinim ommmm :KK70: neyse bugün tabi yine çok işim var, yemeklerim var dolapta neyse ki. Kursa gitmeden orayı yerleştirmem lazım inşaallah.
Ev süpürülüp silinecek, 7 çocukla nasıl olmuştur tahmin edersiniz :ruh:
Iki çocukla ne hale geliyor. 🙄
😂😂😂😂

X