Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar. Yatakları topladım.kuru fasulye ve kabak yemeği yaptım pişiyor lar. Kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bugün arkadaşım çağırdı gitcem.bugün iş yok anlıyacaginiz.ama yarın temizlik yapmam lazım.bi şevk gelsede akşama kadar temizlik yapsam yaaaaaaaa

Günaydın kızlar. Yatakları topladım.kuru fasulye ve kabak yemeği yaptım pişiyor lar. Kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bugün arkadaşım çağırdı gitcem.bugün iş yok anlıyacaginiz.ama yarın temizlik yapmam lazım.bi şevk gelsede akşama kadar temizlik yapsam yaaaaaaaa
Bollll gezmeler 💋💋💋

Kızlar ben işleri yaptım hemen yazıyorum

Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı bulaşıklar halledildi
Ev süpürüldü
Silindi
WC banyo yıkandı
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Pencere önü ve kapı üstlerinin tozu alındı
Çamaşır serildi

:KK25: :KK25: :KK25:
Geriye yemek kaldı😋😋😋😋

Anaa tam aradigim konu ben 1 haftadir niye gormemisim burayi. Hemen oiate yapip basliyorum o zaman

Saat 6 da misafir gelecek yemege

1.mutfak toplanacak
2. Beyaz esyalarin kapaklari silinecek
3.salon camlar silinecek
4.lavabolar ovulacak
5.yerler supurulecek
Kolay gelsin.😊😊

Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
WC banyo yıkandı
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Çamaşır serildi

Geriye yemek kaldı😋😋😋😋
Minik cadı dan dolayı hergün süpürü yon dimi.sıcaktada zor olur ya

Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
WC banyo yıkandı
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Çamaşır serildi

Geriye yemek kaldı😋😋😋😋
İstiyorum istiyorum istiyorum. Bende senin gibi olmak istiyorum. Sen = ben olalım😔
Oooof of ben gidip çamaşırları topliyim en iyisi😎

İstiyorum istiyorum istiyorum. Bende senin gibi olmak istiyorum. Sen = ben olalım😔
Oooof of ben gidip çamaşırları topliyim en iyisi😎
Ahahhhhhhh canım keyfimden değil yaaaa mecburiyetten çok cası bi kızım var herşeyi atıyor ağzına her yeri elliyor 😱😱😱
Kış gelsin yaaaa bir an önce halılar serilsin öfffff böyle çok yoruluyorum,,,,, benimde 2 makina çamaşır var katlanacak ,,,, şimdi minnoşumu uyuttum kahve keyfi yapıyorum,,,, senin de bebeğin vardı sanki dimi ne kadarlık tı ,,,, sana da kolay gelsin👍👍👍👍

Hergün bu işi düzenli yapıyorum üst komşu saolsun pazertesi silkelemiş ev pisliği olmuştu camın önü pimapenin sürgüsü pislik dolmuş hep cami pimapeni sildim o gün salı günü yine aynı balkon cami bu açık sürekli kadın sürekli pata pat silkeliyor gittim uyardım telini ver bi daha ki ne arayim diyor :kızgın:

Çam kapalı olsada sürgü pislik doluyor hep dedim ama yok illa silkelicek 😕 mecbur hep siliyorum yaramı deştin Nego Nego :KK14:

X