- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Küçükken biber dolmasını ben de sevmezdim içini yerdim hepYaaa valla kolayıma geldi en rahatı bu olur dedim,,, büyük kızım hiç sevmiyor ama mecbur Yücel artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçükken biber dolmasını ben de sevmezdim içini yerdim hepYaaa valla kolayıma geldi en rahatı bu olur dedim,,, büyük kızım hiç sevmiyor ama mecbur Yücel artık
Ben de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldıKızlar. Benim ilaçlar da dolapta düzenli yani,,,, bende başka bi çekmece düzenleyeyim bari
Bu arada hemen yaptıklarımı da yazayım
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
Bulaşık makinası boşaltıldı
Diğer bulaşıklar terleştirildi
Toz alındı
Çamaşır katlandı
Yeni çamaşır makinaya atıldı
Kıymalı biber dolması hazırlandı ocağa kondu
Minnoş uyutuldu şimdi kahve keyfi
Benim kızım da içini yiyorKüçükken biber dolmasını ben de sevmezdim içini yerdim hep
Yok valla iş biter mi hiçoh afiyet olsun işler bitim bakim
Sende bayağı iş yapmışsın canımBen de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.
oy yerim onu benim cadıda bırakmazYaaaaaa tam kahvemi içiyorum cadı minnakım uyanmış bana gülücük atıyor
Maaş bağlasınlar bize yap yap bitmiyo işBen de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.
Yatağından almadım rahat içeyim diyeeeoy yerim onu benim cadıda bırakmaz
annesi içsin ya yani torun
gülmekten çatladım kızMaaş bağlasınlar bize yap yap bitmiyo iş
Gülme gülme beleşe çalışıyoz resmengülmekten çatladım kız
Daha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.Sende bayağı iş yapmışsın canım
Ne yemek yapıcaksın
He bizm açlık potansiyelini de düşünürsek borçlu mu çıkıyoz yaniAc garnımız doyuyor
Ben de sebze mi atsam fırına acaba dolmaya üşendiğimi farkettim şimdi bak sen öyle diyinceDaha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.
Ya da hiç yemek yapmasam mı?
Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diyeDaha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.
Ya da hiç yemek yapmasam mı?
He bizm açlık potansiyelini de düşünürsek borçlu mu çıkıyoz yani
Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye
Şu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye
Bende tavuğu çok severim ama benim kızım biraz abartıyor sebze filan da yemesi lazımBenim oğlanda öyle 15 yaşında fazla iştahlı.
Sabahın 6 sında dediki akşama cipsli tavuk yapsana
KıZzzzz şimdi markete gitti hazır makarna alacakmışŞu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..