Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar. Benim ilaçlar da dolapta düzenli yani,,,, bende başka bi çekmece düzenleyeyim bari

Bu arada hemen yaptıklarımı da yazayım

Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Silindi
Bulaşık makinası boşaltıldı
Diğer bulaşıklar terleştirildi
Toz alındı
Çamaşır katlandı
Yeni çamaşır makinaya atıldı

Kıymalı biber dolması hazırlandı ocağa kondu😋😋

Minnoş uyutuldu şimdi kahve keyfi🥰🥰🙏🥰
Ben de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı😂😂😂
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor. 🙈🙈🙈
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.

Ben de tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım. Çamaşırları sardım. Camlarımı sildim, Nego Nego dünkü ödev fazlasıyla yapıldı😂😂😂
Ama yataklar ve bulaşıklar olduğu gibi duruyor. 🙈🙈🙈
Önce yemek yapıp ondan sonra eve girişeceğim.
Sende bayağı iş yapmışsın canım🧿🧿🧿
Ne yemek yapıcaksın🤔🤔🤔

Sende bayağı iş yapmışsın canım🧿🧿🧿
Ne yemek yapıcaksın🤔🤔🤔
Daha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.

Ya da hiç yemek yapmasam mı? 🤔🤔🤣🤣🤣🤣

Daha alış veriş yapılmadı, son kozumu kalan sebzelerle oynayacağım. Patates, patlıcan, kabak ve tavuk soslayıp fırına atmayı düşünüyorum.

Ben de sebze mi atsam fırına acaba🤔 dolmaya üşendiğimi farkettim şimdi bak sen öyle diyince:KK45:

Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye🤪🤪🤪🤪

Bizim evde büyük kızla hergün kavga çıkıyor tavuk yap diye,,,, çok seviyor tavuğu ama hergün yenmez ki daha akşamdan soruyor yarın ne yemek yapıcaksın diye🤪🤪🤪🤪

Benim oğlanda öyle 15 yaşında fazla iştahlı.

Sabahın 6 sında dediki akşama cipsli tavuk yapsana 🤦‍♀️

Şu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..

Benim oğlanda öyle 15 yaşında fazla iştahlı.

Sabahın 6 sında dediki akşama cipsli tavuk yapsana 🤦‍♀️
Bende tavuğu çok severim ama benim kızım biraz abartıyor sebze filan da yemesi lazım👍👍👍👍
Şu an varsa yap annesi kıyamam. Benim ki de zorla bir parça yer o kadar. Et sevmiyor benimki..
KıZzzzz şimdi markete gitti hazır makarna alacakmış🤭🤭🤭
Üffff hiç istemiyorum sağlıksız şeyler yesin,,, benim kız yemeğin içinde sevmiyor eti ama mangalda filan doymak bilmeZ🤪🤪🤪

Ayy çok güzel aradığım konuyu buldum 4 aylık evliyim ev temizlemeye çok useniyordum dün annem ikaz edene kadar :110: 3 aydır camları hiç silmemiştim bugün temizliğe başladım dinlenirken kendimi bu konuyu okurken buldum.
Gerçekten sizinle birlikte düzene koyabilirsem büyük bir gelişme olacaktır benim için herkese kolay gelsin tüm maddelere uyacagima söz veriyorum komutanım :KK9:

X