Sen kadına nasıl ulaştın peki?kafana takma artık olan oldu. insanlar da durmayı bilmelilerdi.
Sen kadına nasıl ulaştın peki?
Canım benim senelerdir bdv de ne konular okuduk hiç takma kim ne demiş niye demiş salla. Kadında suç buraya konu açmış hadi,ama onca detayı ne diye veriyorsun dimi? Birde çok hızlı ilerledi ve kadın her anını paylaştı neredeyse sıkma canını. Senden önce,sonra ne bilgiler paylaşıldı takmaKabak başıma patladı
Yok zaten adresini adını sormadım,merak ta etmiyorum. Orda okudum eskide baya birşeyler yazmış isim cisim sanırım blogu fln varmış. Birdaha da birşey paylaşmaz böyle ulu orta gerçekse de Allah yardımcısı olsun. Herkes acısını farklı yaşar ama ben şahsen sıcağı sıcağına böyle üzücü bir olayımı burada yazamazdım sanirimulaştım bir şekilde, onu da ifşa etmeyeyim şimdi
Yok zaten adresini adını sormadım,merak ta etmiyorum. Orda okudum eskide baya birşeyler yazmış isim cisim sanırım blogu fln varmış. Birdaha da birşey paylaşmaz böyle ulu orta herçekse de Allah yardımcısı olsun. Herkes acısını farklı yaşar ama ben şahsen sıcağı sıcağına böyle üzücü bir olayımı burada yazamazdım sanirim
Onuda bulurlar canım burda hafiye çokhesap isimlerinin gizli tutulmasını söylememi özellikle rica etti benden, onları kapatmak zorunda kalmayayım çalışmam lazim dedi.
Onuda bulurlar canım burda hafiye çok
Bence hiç gelmesin buraya geri hakkında hayırlısı olur inşallahçok kötü oldu bence bu durum. sessiz kalıp beklemek zor olmamalı bu kadar. bulduklarını da kendine saklamalıydı herkes. artık kendisi yazar ne düşünüyorsa
Bu sitedeki bazı üyeler neden sürekli açık arıyor anlamıyorum. Yorum yapacaksanız yapın, inanmadıysanız yorum yapmadan geçin.hesap isimlerinin gizli tutulmasını söylememi özellikle rica etti benden, onları kapatmak zorunda kalmayayım çalışmam lazim dedi.
Bu sitedeki bazı üyeler neden sürekli açık arıyor anlamıyorum. Yorum yapacaksanız yapın, inanmadıysanız yorum yapmadan geçin.
Karşıdaki seni kandırıyorsa bu senin değil onun ayıbı. Ama anlamıyorlar. Sanki kandirildiklarinda kendilerini değersiz saf salak bir şey oluyor.
Kandirilmayi hazmedemiyorlar. O yüzden her konuya " fake a fake " diye tutturuyorlar.
Aslında efoo fake olmadığını anlatmaya çalışmış ama başka yerlere çekildi işte.Evet bazi konuların fake olduğu aşikar, pis pis şeyler yazıyorlar zaten belli oluyor onlarla dalga geçiyoruz gidiyorlar. Ama bu kadının konusunda oyle aman aman anormal bir durum yoktu ki. İnternette karşımıza çıkan sapık pislikler de birilerinin kocası işte. İlk fake diyen simdi canım canım diye konuya yazıyor, bizim Efoo olayın heyecanıyla onu paylaştı diye tek suçlu oldu.
Canım aynen çaycı daha güzel olur, bende semaver var, çok misafirim gelince çıkarıyorum. Çaycı günlük de kullanılıyorÇaydanlığım çok eski efo daha önce çok denedim parlamıyor. Değişeceğim o yüzden yapmıyım ben bu ödevi. Bu arada çaycılar hakkında bilgin varmı? Ketil almak istiyordum,düşündümki üzerine para ekler çaycı alırım hem ketl işimi görür hem çay yaparım ?
Kahvaltı bitti,evi,mutfağı,yatakları topladım
Ocağı sildim
Bir sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
Balkonu yıkadım
Evleri dip köşe temizledim
Banyo,wc yıkandı
Yemeğim var, yapmıycam.
İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler canım. Eşinin tepkisi ne olduEveeet kaynanam seni de sevmiyorum görümcem seni de hiç hiç sevmiyorum 2 gece üç gün kendimi paraladım pat benim hakkımda konuşurken bastım ikisini de ve artık eskisi gibi olmayacağımı da söyledim kendilerine sevindim de bir yandan bir yandan da sinirden ellerim titriyor halasessizliğin huzurun gözünü seveyim oh nerede
Aslında efoo fake olmadığını anlatmaya çalışmış ama başka yerlere çekildi işte.
Yorum yazanlar " ben buldum, işte fake konu, yaşasın!!!" Gibi mi hissediyorlar acaba?
Ayıp örten bir millet olmamız gerekirken ne güzel ayıp arayan ve orataya döken bir millet olduk?
Allah sana uyku versin mışıl mışıl uyu inşallahVücudum kaskatı, uyumam lazım, bir gram uykum yok
Şimdi fark ettim.Nego kız Efoo sen misin :)
Şimdi fark ettim.
O da bana hak verdi nasıl istiyorsan öyle davran dediCanım aynen çaycı daha güzel olur, bende semaver var, çok misafirim gelince çıkarıyorum. Çaycı günlük de kullanılıyor
İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler canım. Eşinin tepkisi ne oldu