Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eveeet kaynanam seni de sevmiyorum görümcem seni de hiç hiç sevmiyorum 2 gece üç gün kendimi paraladım pat benim hakkımda konuşurken bastım ikisini de ve artık eskisi gibi olmayacağımı da söyledim kendilerine sevindim de bir yandan bir yandan da sinirden ellerim titriyor hala 😁 sessizliğin huzurun gözünü seveyim oh nerede 😁😁

Eveeet kaynanam seni de sevmiyorum görümcem seni de hiç hiç sevmiyorum 2 gece üç gün kendimi paraladım pat benim hakkımda konuşurken bastım ikisini de ve artık eskisi gibi olmayacağımı da söyledim kendilerine sevindim de bir yandan bir yandan da sinirden ellerim titriyor hala 😁 sessizliğin huzurun gözünü seveyim oh nerede 😁😁
Yaa ne duruma düştüler kim bilir 🤣

Yarın yine temizlik yapacağım mecbur misafirler gidince bütün nevresim havluları yıkadım astım bardakları çamaşır suyuna batırıp makineye atacağım tuvalet banyoyu yıkadım diğer işler yarın :) ama hanımlar sakinliğin huzurun gözünü seveyim yatılı kaynana misafiiri sevmiyorum ben hele ki kalabalıksa 😁

Utanma yok ki canım hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştılar ama surat yaptım tabi eşime de anlattım oh içim rahat 😁
İyi yapmışsın, hem gelip kalacaklar , hizmet edeceksin, hem de dedikodunu yapacaklar..

Hadi KV anlarım da şu gorumcelere ne oluyor.
Onlar da gelin olacaklar neticede 😒😒

Yarın yine temizlik yapacağım mecbur misafirler gidince bütün nevresim havluları yıkadım astım bardakları çamaşır suyuna batırıp makineye atacağım tuvalet banyoyu yıkadım diğer işler yarın :) ama hanımlar sakinliğin huzurun gözünü seveyim yatılı kaynana misafiiri sevmiyorum ben hele ki kalabalıksa 😁
Ben görüşmüyorum kafam rahat..

Kızlar ben de tam evden çıktım kuzenimi yolcu etmek için. Baktım gidiyorlar, kuzenim yola çıktı. Çok çok çok üzüldüm ve mahcup oldum yaa.
Zaten bebiş durmadığı için kına yapılana kadar kalamadık. Takıdan sonra çıktık mecburen.
Resim bile çekilemedik. Sevgili kocam(!) birazdan birazdan diye diye en son çıktık işte.
Bu adamla bir yere gidince sinirlerim bozuluyor. Beni sürekli engelliyor. :KK43:

Nego Nego su ısıtıcısı kullanmıyorum. Çaydanlıklarım da temiz canım.
Bu arada sana da çok geçmiş olsun. ❤❤❤

Nego Nego cum Rabbim ne sıkıntın bvarsa gidersin inşallah ..benim ödev de tamam
Bugün yaptığım işler tuvalet banyo yüzeysel temizledim evi hep süpürdüm iki makina çamaşır yikandi katlandı kız kardeşim geldi evde iki benim iki onun çocuk yemek yaptık yedik bir oturtmadilar çocuklar ya dövüş ya aşağıdan habire in cik yaptılar şimdi gittiler çocuklar banyo yapacak mutfak ev tekrar toplanacak ..oy oy bu işler ne zaman bitecek

Nego Nego Nego Nego cum Rabbim ne sıkıntın bvarsa gidersin inşallah
Amiiin canım sağol
Biliyorum o konuyu gördüm. Senneden bukadar üzüldünki? Kötü birşey yazmadın sonuçta herkes şüphe etri konıdan bende dahil
Sebep oldum diye :KK43:
Bakma şu konulara :olamaz:
Haklısın daha da zor girerim uzak olsun benden :KK43:
kafana takma artık olan oldu. insanlar da durmayı bilmelilerdi.
:KK43: kolay kolay çıkmaz aklımdan

X