- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne duruma düştüler kim bilirEveeet kaynanam seni de sevmiyorum görümcem seni de hiç hiç sevmiyorum 2 gece üç gün kendimi paraladım pat benim hakkımda konuşurken bastım ikisini de ve artık eskisi gibi olmayacağımı da söyledim kendilerine sevindim de bir yandan bir yandan da sinirden ellerim titriyor hala sessizliğin huzurun gözünü seveyim oh nerede
Utanma yok ki canım hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştılar ama surat yaptım tabi eşime de anlattım oh içim rahatYaa ne duruma düştüler kim bilir
İyi yapmışsın, hem gelip kalacaklar , hizmet edeceksin, hem de dedikodunu yapacaklar..Utanma yok ki canım hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştılar ama surat yaptım tabi eşime de anlattım oh içim rahat
Ben görüşmüyorum kafam rahat..Yarın yine temizlik yapacağım mecbur misafirler gidince bütün nevresim havluları yıkadım astım bardakları çamaşır suyuna batırıp makineye atacağım tuvalet banyoyu yıkadım diğer işler yarın :) ama hanımlar sakinliğin huzurun gözünü seveyim yatılı kaynana misafiiri sevmiyorum ben hele ki kalabalıksa
Birsey mi oldu canimHanımlar ben iyi değilim bugün, kafamı toplayınca yazarım size tamam mı
Hayırdır canım inşallahHanımlar ben iyi değilim bugün, kafamı toplayınca yazarım size tamam mı
Biliyorum o konuyu gördüm. Senneden bukadar üzüldünki? Kötü birşey yazmadın sonuçta herkes şüphe etri konıdan bende dahilBdv de ki konudan dolayı kızlar. Toparlayınca yazarım, merak etmeyin diye yazdım.
Tansiyonum yüksek şimdi kafam n yerinde değil
Bakma şu konularaBdv de ki konudan dolayı kızlar. Toparlayınca yazarım, merak etmeyin diye yazdım.
Tansiyonum yüksek şimdi kafam n yerinde değil
Kabak başıma patladıBiliyorum o konuyu gördüm. Senneden bukadar üzüldünki? Kötü birşey yazmadın sonuçta herkes şüphe etri konıdan bende dahil
Kabak başıma patladı
Amiiin canım sağol
Sebep oldum diyeBiliyorum o konuyu gördüm. Senneden bukadar üzüldünki? Kötü birşey yazmadın sonuçta herkes şüphe etri konıdan bende dahil
Haklısın daha da zor girerim uzak olsun bendenBakma şu konulara
kolay kolay çıkmaz aklımdankafana takma artık olan oldu. insanlar da durmayı bilmelilerdi.