Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canım,ben buzdolabı poşetine az birşey cif döküp demligimi yıkıyorum, sonra da süngerle yıkayıp duruluyorum, yepisyeni oluyor..

Ben geçen hafta ocakta unutmuşum çaydanlığı bi geldim kararmış baya. Tencerenin içinde su kaynattım içine çamaşır deterjanı kattım çaydanlığın saplarını çıkardım içine oturttum kaynattımm çarşıda parlatılmış gibi oldu temiz yani

Canım bunu yazdığın çok iyi oldu eşim çelik çaydanlığı hep unutur ocakta, şimdi emaye kullanıyorum gerçi ama aklıma yazdım bunu
Günaydın
Bari pazar pazar biraz uyusak ya kız. Ama nerde
Yok kuzum o dediğin zor

Hayırlı sabahlar. Bugün 6 aylik oglumla kalvalti mızı yaptık Şimdi onu uyutuyorum yemek yapacağım. Banyo ve tuvaleti.yeni siparis ettiğim temizlik malzemesi ile temizledim.sonuç mükemmel. Ve şimdi biraz da iş vakti.üye olduğum sitede müşterimë ürün siparisi vereyim çok yoruldum gene

Evet canım,ben buzdolabı poşetine az birşey cif döküp demligimi yıkıyorum, sonra da süngerle yıkayıp duruluyorum, yepisyeni oluyor..
Ama çizik çizik oluyor dikkatli bakınca , kv gelmisti ben evde yokken sen caydanligi kusur gör cifle Allah'ım çizik çizik matlaşmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve ve ağzımdan dökülenler eline sağlık anne ne zahmet ettin . Ben çaydanlığı ocakta ısıtıp kizginken yağ çözücü sıkıyorum dışına aynısını tava kenar ve altlarına da yapıyorum çok iyi oluyor eğer usenmezseniz çamaşır makinesi tozunu geniş bir tencerede kaynattiginiz suya biraz atın çaydanlığı oturtun biraz kaynatın yine pırıl pırıl ciziksiz oluyor . Bu bilgilerde benden olsun

Merhaba kizlar annemler bugün gitti,küçük kardeşim bir hafta bende kalacak
Ev bir hayli dağınık bol bolnevresim çarşaf var yıkanacak
Bugün sadece evi toplarım yarın büyük bir temizlik beni bekliyor
Çaydanlığımi cuma günü temizlemiştim limon tuzunu zaten 15 günde bir mutlaka yapıyorum en geç
Sabah erkenden annem ve babam pazara gitmişler kışlık hazırlığıma sağolsun annem de destek verdi kalanını ben yarın halledicem

Kız küsüşük ben geldim, etiketini bildirimlerimin 8.sayfasında anca bulabildim Napıyosunuz temizliğe devam mı
Ay nasıl anladın vallahi yeni bitti tenizlik kocaya postaladım bebeği bitirdim o mis oldu mis partiyr ihtiyacım var havalar pek sıcak alevli şeyli bikinilerle yapcanmı acaba yakında

Çaydanlığım çok eski efo daha önce çok denedim parlamıyor. Değişeceğim o yüzden yapmıyım ben bu ödevi. Bu arada çaycılar hakkında bilgin varmı? Ketil almak istiyordum,düşündümki üzerine para ekler çaycı alırım hem ketl işimi görür hem çay yaparım ?

Kahvaltı bitti,evi,mutfağı,yatakları topladım
Ocağı sildim
Bir sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
Balkonu yıkadım
Evleri dip köşe temizledim
Banyo,wc yıkandı
Yemeğim var, yapmıycam.

Celikse kalaya verin yepyeni olur

Evet bu saate kadar yaptıklarım ilk iş yatağımı toplayıp efoocuğumun ödevini yaptım ketılın içini temizledim. Küçük oğlumun yazlıklarını düzelttim konmari metoduyla yerleştirdim ayıkladım küçülenleri. Salonu süpürdüm iki çeşit yemek yaptım. Banyo aynalarını sildim başım ağrıyor alışık olmadığım fazla uykudan herhal... iki sefer kahve yaptım eşimle bana. Akşam yemek yeriz mutfağımı toplarım.. İyi ki varsın Efooo öpüyorum Canlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…