- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Evet canım,ben buzdolabı poşetine az birşey cif döküp demligimi yıkıyorum, sonra da süngerle yıkayıp duruluyorum, yepisyeni oluyor..Bu poşet cif olayını anlamadım cehaletimi bağışlarsanız naylon poşete cif sürüp çaydanlıklarımuslukları filan mı parlatıyorsunuz? Bi de arkadaşlar duvardaki lekeleri çıkartıcam derken izi kalıyor tüyolarınız var mı duvar temizleme konusunda?
A ha haUzuuun bi aradan sonra tek tatil günündeyim. Ketıl aklımdaydı valla....Emredersiniz komutanım.......
Hoş geldin aramızaBende bu topige katilayim. :) tam benlik
Kendini akıllı sanan telefon yüzünden hepOooooo sen de patlatmaya ne kadar meraklısın..
Ben geçen hafta ocakta unutmuşum çaydanlığı bi geldim kararmış baya. Tencerenin içinde su kaynattım içine çamaşır deterjanı kattım çaydanlığın saplarını çıkardım içine oturttum kaynattımm çarşıda parlatılmış gibi oldu25 ağustos ödevi
Çaydanlık, ketıl temizleme, içinin kireci için limon tuzu atıp kaynatıyoruz. Önce ketılı kaynatıp sonra o suyla çaydanlığı yapabilirsiniz. Ketıl olmayan sadece çaydanlık yapsın.
Ayrıca çaydanlık dışını da patlatıp temizliyoruz.
Bugün pazar ailece güzel bir etkinlik yapalım
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
@Niran Nevra
kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
GünaydınGünaydın ❤
Canım bunu yazdığın çok iyi olduBen geçen hafta ocakta unutmuşum çaydanlığı bi geldim kararmış baya. Tencerenin içinde su kaynattım içine çamaşır deterjanı kattım çaydanlığın saplarını çıkardım içine oturttum kaynattımm çarşıda parlatılmış gibi oldutemiz yani
Yok kuzum o dediğin zorGünaydın
Bari pazar pazar biraz uyusak ya kız. Ama nerde
Ama çizik çizik oluyor dikkatli bakınca , kv gelmisti ben evde yokken sen caydanligi kusur gör cifle Allah'ım çizik çizik matlaşmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve ve ağzımdan dökülenler eline sağlık anne ne zahmet ettin |
Kız küsüşük ben geldim, etiketini bildirimlerimin 8.sayfasında anca bulabildim
Ay nasıl anladın vallahi yeni bitti tenizlikKız küsüşük ben geldim, etiketini bildirimlerimin 8.sayfasında anca bulabildimNapıyosunuz temizliğe devam mı
Çaydanlığım çok eski efo daha önce çok denedim parlamıyor. Değişeceğim o yüzden yapmıyım ben bu ödevi. Bu arada çaycılar hakkında bilgin varmı? Ketil almak istiyordum,düşündümki üzerine para ekler çaycı alırım hem ketl işimi görür hem çay yaparım ?25 ağustos ödevi
Çaydanlık, ketıl temizleme, içinin kireci için limon tuzu atıp kaynatıyoruz. Önce ketılı kaynatıp sonra o suyla çaydanlığı yapabilirsiniz. Ketıl olmayan sadece çaydanlık yapsın.
Ayrıca çaydanlık dışını da patlatıp temizliyoruz.
Bugün pazar ailece güzel bir etkinlik yapalım
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
@sweet mom
beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
@Niran Nevra
kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
Celikse kalaya verin yepyeni olurÇaydanlığım çok eski efo daha önce çok denedim parlamıyor. Değişeceğim o yüzden yapmıyım ben bu ödevi. Bu arada çaycılar hakkında bilgin varmı? Ketil almak istiyordum,düşündümki üzerine para ekler çaycı alırım hem ketl işimi görür hem çay yaparım ?
Kahvaltı bitti,evi,mutfağı,yatakları topladım
Ocağı sildim
Bir sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
Balkonu yıkadım
Evleri dip köşe temizledim
Banyo,wc yıkandı
Yemeğim var, yapmıycam.