- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
Evet :)Nego kız Efoo sen misin :)
Sağol canım az uyuyabildimAllah sana uyku versin mışıl mışıl uyu inşallah
Yanında olmasına sevindim canımO da bana hak verdi nasıl istiyorsan öyle davran dedi
Ertelemek yokk, dün bende hiç bir şey yapmadım yemeği bile zoraki yedimBdv'ye daldım burayı ihmal ettim. Her ne kadar bölük pörçük olsa da mutfağın camını, dolapları, duvarlarını sildim bugün. Buzdolabını ve fırını temizledim.
Tuvaletler ve banyoları temizledim, dolaplarını düzenleyip sildim.
Nego son günlerin biriken ödevleri de tamam. Bu hafta eşimin memleketten akrabaları geliyor, muhtemelen bana da uğrayacaklar. Evi derli toplu tutmam lazım. Bana ertelememeyi hatirlatttt.
Bugün çok boşladım kendime verdiğim görevleri.
Herkese iyi geceler
Hoş geldin aramızaMerhabalar, ben de katılabilir miyim? Zira tek başıma olmuyor bu iş
Ben dün yapmıştım. Zaten hergun siliyorum26 ağustos ödevi
Mutfak masa ve sandalyelerini kıyı köşe silme
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli
H Hazal melek
muhat
Aminnn canımGünaydın kizlarrrrr
Birazdan bebisimizi görmeye gidicez ayrıntılı ultrosonumuz var Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin gelince evde dip köşe temizlik olucak sandalyelerimizi ve masamızda temizlenir artık
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahGünaydın kizlarrrrr
Birazdan bebisimizi görmeye gidicez ayrıntılı ultrosonumuz var Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin gelince evde dip köşe temizlik olucak sandalyelerimizi ve masamızda temizlenir artık
Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Ödev önemlisi değil, sağlık olsunCanım kayınvalidem rahatsız onunla hastaneye gidiyorum ayrıca kayınvalidemin annesi de bizde o yüzden bugün ödevimi yapamam herhalde
Sağol canım benimCanım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Ödev önemlisi değil, sağlık olsun ❤
Kolay gelsin canım, geçmiş olsun bebek için mi, hastalık durumu mu? Benimde randevum var bugün mr sonucum içinBen dün yapmıştım. Zaten hergun siliyorumdibimizde inşaat var bir bitiremediler, sürekli toz toz delircem..
Birazdan hastaneye gidicem , dönüşte bir evi süpürürum insaAllah..başka da işim yok
Hayırlı haberlerle gel canım, Rabbim bebek hasreti örkeh herkese sağlıklı bebekler nasip etsinGünaydın kizlarrrrr
Bebiş için canım.. çıktım şimdi . Eve döncem inşaAllahKolay gelsin canım, geçmiş olsun bebek için mi, hastalık durumu mu? Benimde randevum var bugün mr sonucum için
Hayırlı haberlerle gel canım, Rabbim bebek hasreti örkeh herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
O is bende26 ağustos ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli
H Hazal melek
muhat
26 ağustos ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli
H Hazal melek
muhat
İzmir köfte mi acabaKızlar ya simdi aklima geldi. Kofte ve patates soslu yani yemek seklinde olan yemek var ya. Sulu patates gibi. Ismi ne o yemegin? Sulu kofte yemegi mi?
Esim ondan istedi köfteler yuvarlak icinde de patates falan dedi.