Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bdv'ye daldım burayı ihmal ettim. Her ne kadar bölük pörçük olsa da mutfağın camını, dolapları, duvarlarını sildim bugün. Buzdolabını ve fırını temizledim.
Tuvaletler ve banyoları temizledim, dolaplarını düzenleyip sildim.
Nego son günlerin biriken ödevleri de tamam. Bu hafta eşimin memleketten akrabaları geliyor, muhtemelen bana da uğrayacaklar. Evi derli toplu tutmam lazım. Bana ertelememeyi hatirlatttt.
Bugün çok boşladım kendime verdiğim görevleri.
Herkese iyi geceler

Nego kız Efoo sen misin :)
Evet :)
Allah sana uyku versin mışıl mışıl uyu inşallah
Sağol canım az uyuyabildim
O da bana hak verdi nasıl istiyorsan öyle davran dedi
Yanında olmasına sevindim canım
Ertelemek yokk, dün bende hiç bir şey yapmadım yemeği bile zoraki yedim
Merhabalar, ben de katılabilir miyim? Zira tek başıma olmuyor bu iş
Hoş geldin aramıza tabi ki

Ben dün yapmıştım. Zaten hergun siliyorum dibimizde inşaat var bir bitiremediler, sürekli toz toz delircem..
Birazdan hastaneye gidicem , dönüşte bir evi süpürürum insaAllah..başka da işim yok

Günaydın kizlarrrrr
Birazdan bebisimizi görmeye gidicez ayrıntılı ultrosonumuz var Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin gelince evde dip köşe temizlik olucak sandalyelerimizi ve masamızda temizlenir artık

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Ben dün yapmıştım. Zaten hergun siliyorum dibimizde inşaat var bir bitiremediler, sürekli toz toz delircem..
Birazdan hastaneye gidicem , dönüşte bir evi süpürürum insaAllah..başka da işim yok
Kolay gelsin canım, geçmiş olsun bebek için mi, hastalık durumu mu? Benimde randevum var bugün mr sonucum için
Hayırlı haberlerle gel canım, Rabbim bebek hasreti örkeh herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Kolay gelsin canım, geçmiş olsun bebek için mi, hastalık durumu mu? Benimde randevum var bugün mr sonucum için

Hayırlı haberlerle gel canım, Rabbim bebek hasreti örkeh herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Bebiş için canım.. çıktım şimdi . Eve döncem inşaAllah

Kızlar ya simdi aklima geldi. Kofte ve patates soslu yani yemek seklinde olan yemek var ya. Sulu patates gibi. Ismi ne o yemegin? Sulu kofte yemegi mi?
Esim ondan istedi köfteler yuvarlak icinde de patates falan dedi.
İzmir köfte mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…