Kolay gelsin canımNeredeyse öğlen oldu ama GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN..
Yanlış anlaşılmasın 6.30 da kalkmışım.
Nego bugün amca kızının kınası var. Ahh bu unutkanlıklarım!!!!!
24 ağustosu salı zannediyordum.
Dün akşam fark ettim ki kına bugünmüş. Cimcimeler bende ne gün ne saat ne tarih ayarı bıraktılar
Ödevlerimi yapabilirsem yapacağım. Onun harici yatılı kalmaya gelen olabilir. Benim acilen evi toparlayıp hazırlanmam lazım.
Eline sağlık canımBugün yapılanlar
Kahvaltı yapıldı
Yataklar toplandı
Ev
Süpürüldü
Evi bugün silmedim valla yazlık halıları sermiştim yarın silerim artık
Tozlar alındı
1 makina çamaşır katlandı yerleştirildi
1 makina daha yıkandı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Oturma odasının perdesi yıkandı asıldı
Etli yeşil fasulye kattım ocağa pişiyor
Yanına bulgur pilavı cacık tamamdır
Eşime de buzluktan içli köfte yapıcam,,,, şimdilik bu kadar daha ödeve sıra gelmedi ☺☺☺
Oyy geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bu aralar bi halsizlik keyifsizlik vardı üstümde neden böyle oldum diyordum ki kan tahlillerimi yaptırdım bide ne göreyim benim minnak bende ne var ne yok sömürmüş
Demir ve vitamin ilacı başladık umarım düzelebilirim hala elim kolum kalkmıyor pazartesi ayrıntılı kontrolümüz var bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum
Ödevimi yaptımda geldim şimdi pizza hauru yapicam bugün pizza istedi canımızNego
Tamam canım hoş geldinHerkese merhaba lar arkadaşlar iki haftadır kayserideydim ve geldim evime hepinizi çok özledim yarından itibaren odevlere benide tekrar eklermisinNego bugün sadece yerleştirme yapabilirim
Eline sağlık canımBu arada bu sabah kalkip yataklari topladiktan sonra hamur yogurdum kizarttim esimde oglen geliyo yarisini da ona ayirdim hepimiz begendik degisiklk oldu .
Dunku odevi yapamamstim bugun yaptim firini amwayle temizledim gercekten zahmetsiz harika kolay fakat icime sinmiyor kimyasal kalirsa pisen seylerede gecerse diye en son sirkeli suyla da siliverdim .
kurutma makinemin disini sildim
Esim geldi ona da yiyecek bisryler hazirladim kaldirdim sonra kizimi ona birakip , pazari marketi gordum geldim suan bitigim hava asiri sicak.
Aksama yemek yok ne yapacagmla ilgli fikrimde yok yapasimda yok.
Oyle iste bugunku odevide halledrim birazdan o kolay .
Ayy elektrik su gidince işler kalıyorSabah 7 den elektrikler kesik. Kahvaltıdan sonra nevresimleri,koltuk örtüsü pike ne varsa attım makineye,ama çalıştıramadım. B.makinem dolu beklemedeevi süpürmeyecektim zaten akşam eşimle,arkadaşı çocuk odasıyla oturma odasının yerini değişecekler,birsürü işim var. Yarında artık sabahtan temizlik yapar,bitirirm. 1sepet çamaşır katladım,ödevi yaptım.
Akşam yemeğim hazır,oğlanı kursa yolladım oturdum zaman geçmedi elektriksiz bugün..
Eline sağlık canımBen prizleri sildimbulasik makinesini doldurdum calistirdim battaniye attim makineye yikandi bi makine camasir attim makineye birazdan da evi supurup çamaşırı asarım
Bu site var burda bir sürü sohbet yeri var, instagram var vs. Zevk meselesi, keyif almakla alakalı sanırımTelefonda napiyosunuz bu kadar ben çok sıkılıyorum telefonda sürekli telefona bakıyor herkes ben bakıyorum bir şey göremiyorum vallahi cidden merak ettiğim için soruyorum.
Aferin çekirgePrizler tamam
Fuuull ev isi tamam
Eline sağlık canımTüm işlerimi yaptım..
Ödev de tamam
Bir uyumuşum Allahım yemeği nasıl yaptım bilmiyorum..
Gerçi tam menemen yaparken fikrimi degistirip, soslu kızartma yaptım
Yanına cacık,kavun..
Bide hayırlısı ile şu Ağustosu bitireydik. Sıcaktan bayilcam
İçine doğru çok silme canım dikkat et amanKızlar sabah 8.40 da çıkıp akşam 7 de dönebildim işten eve... ancak yemek yedik menemen ve kızqrtma o da prizleri nasıl silcem çok isterim de elektrik çarpmaz mı?
Selam kızlar,
oturma odası, yatak odası, salon, bir de karanlık odam var hepsinin camları kapıları silindi, toz alındı, süpürülüp silindi.Ama ben de bittim yaniÖdev de yapıldı.
Yarına mutfak, wc ve banyolar kaldı sadece. Hafta ici misafiri var kvnin muhtemelen bana da gelirler. Herkese iyi akşamlar
Eline sağlık canım, yoruldun ama işin de bitti öyle düşün
Ayy aman dikkat et elektriğeBenimde ödevim tamam ama mutfağın lamba prizini silerken ilacı fazla sıkmışım galiba ışık gelip gelip gidiyor korktum bende lambayı söktüm
Mutfak dolaplarını sildim cifle
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Banyoyu da cifledim
Şimdi bi kahve yaptım içiyorum
Şimdiden iyi caliaiyorm BNC Eben bu isi kaptmKolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Oyy geçmiş olsun canım
Tamam canım hoş geldin
Eline sağlık canım
Ayy elektrik su gidince işler kalıyor
Eline sağlık canım
Bu site var burda bir sürü sohbet yeri var, instagram var vs. Zevk meselesi, keyif almakla alakalı sanırım
Aferin çekirge
Eline sağlık canım
İçine doğru çok silme canım dikkat et aman
Ayy aman dikkat et elektriğe
A ha ha hangimiz normaliz kiŞimdiden iyi caliaiyorm BNC Eben bu isi kaptm
İyice temizlik manyağı olucam
Az di takntim çünkü
Eğer bize patlıcandan tatlı tursu yaptiriyirlarsa cidden psikolojimz normal değilA ha ha hangimiz normaliz ki
Kız dün dedin ya elektriksiz yaparım da susuz yapamam diye.Sabah 7 den elektrikler kesik. Kahvaltıdan sonra nevresimleri,koltuk örtüsü pike ne varsa attım makineye,ama çalıştıramadım. B.makinem dolu beklemedeevi süpürmeyecektim zaten akşam eşimle,arkadaşı çocuk odasıyla oturma odasının yerini değişecekler,birsürü işim var. Yarında artık sabahtan temizlik yapar,bitirirm. 1sepet çamaşır katladım,ödevi yaptım.
Akşam yemeğim hazır,oğlanı kursa yolladım oturdum zaman geçmedi elektriksiz bugün..
Sorma hemen başıma gelmek zorundaKız dün dedin ya elektriksiz yaparım da susuz yapamam diye.
Pozitif düşün tatlım. Çekme kendine
25 ağustos ödevi
Çaydanlık, ketıl temizleme, içinin kireci için limon tuzu atıp kaynatıyoruz. Önce ketılı kaynatıp sonra o suyla çaydanlığı yapabilirsiniz. Ketıl olmayan sadece çaydanlık yapsın.
Ayrıca çaydanlık dışını da patlatıp temizliyoruz.
Bugün pazar ailece güzel bir etkinlik yapalım
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli
Oooooo sen de patlatmaya ne kadar meraklısın..25 ağustos ödevi
Çaydanlık, ketıl temizleme, içinin kireci için limon tuzu atıp kaynatıyoruz. Önce ketılı kaynatıp sonra o suyla çaydanlığı yapabilirsiniz. Ketıl olmayan sadece çaydanlık yapsın.
Ayrıca çaydanlık dışını da patlatıp temizliyoruz.
Bugün pazar ailece güzel bir etkinlik yapalım
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli
Bu poşet cif olayını anlamadım cehaletimi bağışlarsanız naylon poşete cif sürüp çaydanlıklarımuslukları filan mı parlatıyorsunuz? Bi de arkadaşlar duvardaki lekeleri çıkartıcam derken izi kalıyor tüyolarınız var mı duvar temizleme konusunda?Ben iki günde bir demligimi parlatiyorum, poşet,cif le..
Erken kalktım,kızımın arabasını söküp makinaya attım, kalanı yıkadım.. Eşim işe gittiği için uyku zamanı