Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde ödevim tamam ama mutfağın lamba prizini silerken ilacı fazla sıkmışım galiba ışık gelip gelip gidiyor korktum bende lambayı söktüm
Mutfak dolaplarını sildim cifle
Bulaşık makinasını çalıştırdım

Banyoyu da cifledim
Şimdi bi kahve yaptım içiyorum

Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Oyy geçmiş olsun canım
Herkese merhaba lar arkadaşlar iki haftadır kayserideydim ve geldim evime hepinizi çok özledim yarından itibaren odevlere benide tekrar eklermisin Nego bugün sadece yerleştirme yapabilirim
Tamam canım hoş geldin
Eline sağlık canım
Ayy elektrik su gidince işler kalıyor
Ben prizleri sildim bulasik makinesini doldurdum calistirdim battaniye attim makineye yikandi bi makine camasir attim makineye birazdan da evi supurup çamaşırı asarım
Eline sağlık canım
Telefonda napiyosunuz bu kadar ben çok sıkılıyorum telefonda sürekli telefona bakıyor herkes ben bakıyorum bir şey göremiyorum vallahi cidden merak ettiğim için soruyorum.
Bu site var burda bir sürü sohbet yeri var, instagram var vs. Zevk meselesi, keyif almakla alakalı sanırım
Prizler tamam
Fuuull ev isi tamam
Aferin çekirge
Eline sağlık canım
Kızlar sabah 8.40 da çıkıp akşam 7 de dönebildim işten eve... ancak yemek yedik menemen ve kızqrtma o da prizleri nasıl silcem çok isterim de elektrik çarpmaz mı?
İçine doğru çok silme canım dikkat et aman
Ayy aman dikkat et elektriğe

Evime girdim şimdi, öğleden sonra annemdeyim, ablamlar evlerine dönüyorlar, onlara veda ettik.

Evden çıkana kadar yaptıklarım :

Kahvaltı faslı
Mutfağı topladım
Tezgah arasını, tezgahı, ocağı, masayı r güzel köpürte köpürte sildim
Halıları fırçaladım
Antre, yatak odası halılarını kaldırdım eşime silkelettim
Akşam yaptığımız biberleri sağolsun eşim astı
Evi süpürdüm
Çamaşır yerleştirdim
Duş aldım, hazırlanıp çıktık

Annemde de bulaşık faslı vs boş durmadım

Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,ocağı sildim,makine dolu diye birsürü bulaşık yıkadım elimde.
Sonra geçtik odaları değiştik eşimle. Kalkan her dolabın,koltuğun altını bir güzel süpürüp,silip,yerleştirdim. Tüm dolap yüzeylerini sildim. Arada oturduğumuz,genelde misafir için kullandığım büyük salonu dip köşe temizleyip kapattım. Koridor halısını yıkayıp astım,mutfağınki makinede yıkanıyor. Yarın onlar kuruyunca evleri silip sererim artık. En son banyo tuvaleti yıkadım,banyo dolabını ve çamaşır makinesini sildim,duş aldım çektim pijamaları. Nego Maraton yaptım kendimce şuan bendeki keyif kimsede yoktur temizlik kafasına bak hele yeter gari artık çayı hakettim bugünlük finiş.

Şimdiden iyi caliaiyorm BNC Eben bu isi kaptm

İyice temizlik manyağı olucam
Az di takntim çünkü

Kız dün dedin ya elektriksiz yaparım da susuz yapamam diye.
Pozitif düşün tatlım. Çekme kendine

Bende size yazdiktan sonra islak kek yaptim, evi supurdum topladim , camasir yikadim kurttum katladim yerine koydum . Misafirlerim gelip , gittiler cocklar oynadi onlar mutlu biz mutlu olduk . Pozitiflestim az da olsa, degsklik sohbet iyi geldi tabiki. Herkese iyi geceler yarin gorusmek uzere

25 ağustos ödevi

Çaydanlık, ketıl temizleme, içinin kireci için limon tuzu atıp kaynatıyoruz. Önce ketılı kaynatıp sonra o suyla çaydanlığı yapabilirsiniz. Ketıl olmayan sadece çaydanlık yapsın.
Ayrıca çaydanlık dışını da patlatıp temizliyoruz.

Bugün pazar ailece güzel bir etkinlik yapalım

@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
Handandandan
kubdef
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
MonicaBing
Noldbtt
Eymenliakifli

Oooooo sen de patlatmaya ne kadar meraklısın..

Ben iki günde bir demligimi parlatiyorum, poşet,cif le..

Erken kalktım,kızımın arabasını söküp makinaya attım, kalanı yıkadım.. Eşim işe gittiği için uyku zamanı
Bu poşet cif olayını anlamadım cehaletimi bağışlarsanız naylon poşete cif sürüp çaydanlıklarımuslukları filan mı parlatıyorsunuz? Bi de arkadaşlar duvardaki lekeleri çıkartıcam derken izi kalıyor tüyolarınız var mı duvar temizleme konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…