Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tabi ki hoş geldin aramıza 😊
Günlük yaptığımız işleri yazıyoruz, isteyen o gün yapmak istediklerini madde madde yazıyor.
Ben her gün bir ödev veriyorum
Hoşbulduk canım, bu topik çok iyi olur bana, daha programlı olurum.

Ne ödevi veriyorsunuz günlük mesela?

Bir de kızlar dün parkeleri silerken aklıma geldi ben çamaşır suyu ve yumuşatıcı karıştırıp siliyorum yerleri kokusuna bayılıyorum bunu bir kaba koyup eve de sıkcağım oda kokusu niyetine ferah ferah :) eşim duysa çamaşır suyu olduğunu ha ha delirir :) ama ben az koyup yapacağım 😁
Ben yumuşatıcı ve suyu karıştırıp ev kokusu olarak kullanıyorum.
Misafir gelince de sıkıyorum her yer mis gibi kokuyor

Aynen:KK5:
Temizlik demek buram buram deterjan kokusu demek gibi kazınmış beynimize :KK43:
Bende çok severim çokta hassasım bu konuda ama malesef kullanamıyorum sularımız baya sert burda meçbur kullanıyorum yumuşatıcınında hipoalerjenik olanın az miktarda terçih ediyorum :işsiz: çamaşır suyunun kokusunu hastayım Onur’da sadece wc ve ara sıra banyoda oda hemen evi havaldırıyorum😟

bir şey daha soracağım.

Benim adımın ebced değerine denk gelen iki esma var. bir El Vasi diğeri El Mümin.

Ama annemin adı listede yok. onu hesaplayamıyorum. Nedir bunun olması gerekeni?
neyseki buldum onun değeri 97 imiş. en yakın 94 El-Aziz var.

Annemin ismi ile benim ismim toplamı 234 çıkıyor.

En yakın 232 ile El-Kebir var.

şimdi günlük olarak El Vasi (137) + El Mümin (137) + El Kebir (232) şeklinde tesbih edeceğim değil mi?

Son düzenleme:
Benim yıkanacak çamaşırlar var ve banyo yıkanacak. Bu gün acil işlerim bunlar. Gerisi rutin yemek bulaşık topla süpür
Benimde öyle günlük işler, kendime iş çıkarmak peşindeyim 😂 bayram önü evi dip köşe yaptım aslında
Yumaşatıca o kadar mahsum değil kuzum
Benim astım alarşenik çoçuklarım o yüzden çok dikkat etmem gerekir hepimizinde dikkatli olması lazım :110:
Biliyorum canım, misafir geleceği zandn sıkıyorum, çamaşıra kullanıyorum vazgeçmem ondan 😁 hassas olanı kullanıyorum
Hoşbulduk canım, bu topik çok iyi olur bana, daha programlı olurum.

Ne ödevi veriyorsunuz günlük mesela?
Bugünün ödevi bulaşık makinesi temizliği mesela 😊
neyseki buldum onun değeri 97 imiş. en yakın 94 El-Aziz var.

Annemin ismi ile benim ismim toplamı 234 çıkıyor.

En yakın 232 ile El-Kebir var.

şimdi günlük olarak El Vasi (137) + El Mümin (137) + El Kebir (232) şeklinde tesbih edeceğim değil mi?
Canım bu konuda bilgim yok benim

Bugün ne pişirsem? (isteyenler böyle etiket yaparak, o gün ne pişrdiğini yazabilir, diğer arkadaşlara fikir olur)

Benim pilav ve kavurmam var. Yanına da cacık yaparım.

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
D e f n e D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Anka Anka
Handandandan Handandandan
bugün annemgildeyim ne pişirecek bilmiyorum.:KK53:
yarinda erken gidecez herade gitmesek bamya yapacam

Yine 2 gün önce yaptığım mercimek çorbam var bugün bitiricez inşallah :olamaz:
Patlıcan közledim tereyağlı meze gibi yapıcam
Ezme salata
Pirzola
2 gün mü bozulmuştur o çorba ya. @bellok
[/QUOTE]
Yok ya bozulmamıştır yani inşallah bozulmamıştır :KK70:

Bugün ne pişirsem? (isteyenler böyle etiket yaparak, o gün ne pişrdiğini yazabilir, diğer arkadaşlara fikir olur)

Benim pilav ve kavurmam var. Yanına da cacık yaparım.

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
D e f n e D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
Anka Anka
Handandandan Handandandan
Ben dun hasta halmlr ugrastm ama esimin isi ciktj yemek yiyemedi oldugu gbi bugune kaldi patates kofte firinda yapmistim yanina pirjnc pilavj yaparim karpuzum var firin sutlacim var . Daha ne ola 😀

Ben dun hasta halmlr ugrastm ama esimin isi ciktj yemek yiyemedi oldugu gbi bugune kaldi patates kofte firinda yapmistim yanina pirjnc pilavj yaparim karpuzum var firin sutlacim var . Daha ne ola 😀
Aynen oh daha ne olsun 😍 ay bende yarın fırında köfte patates yapayım 😁
Yeni nesil dolaplarda bisey cabuj bozulmuypr tabi isitirken icinden alip baska kapta isitilmasi lazim yenilecegi kadar
Aynen bir hafta da dursa bir şey olmaz, önemlş olan artan tabakta kalan yemeği o yemeğe katmamak, eğer katılırsa o çabuk bozduruyor

Kızlar birşey sorucam bu kışlık hazırlıkları vs için hem de ihtiyacım vardı zaten derin dondurucu aldık dün akşam geldi
Sirkeli suyla silecektim güya ama garanti islemleri için gelen adamlar ya sodayla yada karbonatlı suyla sil dediler sadece
Sodayla sildim ama icime sinmedi siz nasıl temizliyorsunuz

X