Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤

Hastayım ama fazla değil. Kafam dağınık kafamı toplamam lazım.
Ne demiş sago kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt😑

Nego Nego Bende düzenli uyucam ödevlere dün akşam çekmeceyi sen görücen gibi sildim valla :) bulaşık makinesinin yanlarını bi silicektim çocukları yatırcam diye bıraktım.

İçimden de geçirdim bununda bi ödevi olur heralde diye :)
Birbirimize enerji yolluyoruz farkında mısınız? Ben de senin gibi düşündüm :KK70:

Bende calistircaktim da , dedim neyse yarina. Havlu ve nevresim var içinde.. Yagmur başladı 😁 iyiki calistirmamisim.
Bisey soracam. Benim havlularim elimi kurulamiyor. Internette yumusatici koymayin havlulara gibi bisey görmüştüm acaba ondan midir. Bide ütü de yapiyorum havlulara :KK43:
Bende yıkadım dediğin gibi gece gece gök gürültüsü şimşek yağdı yağaca iki makine çamaşırı gece içeri serdim :110:sabah bir buhar nemle uyandık meğer çok az yağmış sıcak toprakla birleşince nem oldu dışarı boğucu:KK51:
Bende balkon perdelerini sabah erkenden yıkadım astık
Bu gün yardımcım geldi o dip köşe yapacak.
Bende çarşaflar,pikeler,ütüyü birde Nego Nego nun dediği bulaşık makinasın sağını solunu sileyim.

Cok tezcanli yay.. Benim annem yay. Eve misafir gelecegi zaman bir telasa düşüyor. Kavanoz kırıyor tabak kırıyor. Babam kızıyor ona hep. Bir yere gidilcek olsun saat 10 da. 9.45 te hazır. Biz hala oyalaniriz😁😁😁😁
Ha ha aynı ben :) beklemeyi ve bekletmeyi sevmem dakiklik benim işim :)

Bende yıkadım dediğin gibi gece gece gök gürültüsü şimşek yağdı yağaca iki makine çamaşırı gece içeri serdim :110:sabah bir buhar nemle uyandık meğer çok az yağmış sıcak toprakla birleşince nem oldu dışarı boğucu:KK51:
Bende balkon perdelerini sabah erkenden yıkadım astık
Bu gün yardımcım geldi o dip köşe yapacak.
Bende çarşaflar,pikeler,ütüyü birde Nego Nego nun dediği bulaşık makinasın sağını solunu sileyim.
Kolay gelsin 😍
Yok kız burda da iş yaparım genelde hep😂
Hayırlı evlat 😍

Bir de kızlar dün parkeleri silerken aklıma geldi ben çamaşır suyu ve yumuşatıcı karıştırıp siliyorum yerleri kokusuna bayılıyorum bunu bir kaba koyup eve de sıkcağım oda kokusu niyetine ferah ferah :) eşim duysa çamaşır suyu olduğunu ha ha delirir :) ama ben az koyup yapacağım 😁

Günaydın :)
Bugün çok işim yok dün deli gibi temizlik yaptım çamaşır atılacak makineye as katla falan ödevimi dün yapmıştım :)
Bugün kendimle ilgileneceğim :)
Oh en güzeli kendinle ilgilenmek
Bir de kızlar dün parkeleri silerken aklıma geldi ben çamaşır suyu ve yumuşatıcı karıştırıp siliyorum yerleri kokusuna bayılıyorum bunu bir kaba koyup eve de sıkcağım oda kokusu niyetine ferah ferah :) eşim duysa çamaşır suyu olduğunu ha ha delirir :) ama ben az koyup yapacağım 😁
Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.
Sadece yumuşatıcıyı sulandırıp oda spreyi olarak kullanıyorum ben ama çamaşır suyu hayır :stop:

Kızlar aranıza katılmak istiyorum, neler yapıyorsunuz tam olarak, kurallarınız var mı?
Tabi ki hoş geldin aramıza 😊
Günlük yaptığımız işleri yazıyoruz, isteyen o gün yapmak istediklerini madde madde yazıyor.
Ben her gün bir ödev veriyorum

Gel bana su sabun her bişey var ama yapacak mecalim yok :KK70:
Ya kafa dağıtmam lazım onun için de kendimi temizliğe vermem lazım benim yoksa benimde mecalim yok 😂

Ayy hayır sakın yapma ve lütfen çamaşır suyunu ırak sadece wc de kullanıyorsan kullan. Bak bebek istiyorsun çamaşır suyu gerçekten çok sağlıksız.
Sadece yumuşatıcıyı sulandırıp oda spreyi olarak kullanıyorum ben ama çamaşır suyu hayır :stop:
Ama çok güzel kokuyordu :KK43: bebek dedin ya vazgeçtim 😁

Tabi ki hoş geldin aramıza 😊
Günlük yaptığımız işleri yazıyoruz, isteyen o gün yapmak istediklerini madde madde yazıyor.
Ben her gün bir ödev veriyorum

Ya kafa dağıtmam lazım onun için de kendimi temizliğe vermem lazım benim yoksa benimde mecalim yok 😂
Benim yıkanacak çamaşırlar var ve banyo yıkanacak. Bu gün acil işlerim bunlar. Gerisi rutin yemek bulaşık topla süpür

Yumaşatıca o kadar mahsum değil kuzum
Benim astım alarşenik çoçuklarım o yüzden çok dikkat etmem gerekir hepimizinde dikkatli olması lazım :110:

X