Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın 🌻🌹

Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak

Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi

Bu mübarek gün dualarınız da bana da yer verirseniz sevinirim canlarım

8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın

RABBIM herkese şifalar versin Allah razı oksun Cumamız mübarek olsun⚘🌹🌻❤❤🌻🌹🤲🤲🤲🤲

Eki Görüntüle 3578588
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canm 🤲 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲

Geçmiş olsun Arya orda igne yapmadılar mı sana kalcadan bi agrı kesici iltihap önleyici igne yaptılar bana agrım hic olmadı çok şükür. Pazartesi gitcem orayı tekrar kesip üst vidası mı ne takılacakmıs
Bana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı

Bana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı
Öncesinde takılmıs mıydı 2. Aşama yani demi benimde iste pazartesi üst vidası takılacak cenenin icine takılan 2 ay öncesiydi ay oda mı agrı yapıyomus

Geçmiş olsun 💐 Allah kolaylıkla bitmesini nasip etsin, sende sağlıkla kullan 🤲

geçmiş olsun arya

1000018942.webp

Size temizliğin resmini çektim 😄
Bayılırım şu görüntüye.

Evet şekilden de anlaşıldığı üzere bahsettiğim ve daha fazlası işleri yaptım.
Giyindim kuşandım hazırım.
Az sonra çıkıp bebişimi okuldan alıcam, sonrası cümbüş 🥳

Back
X