- 13 Ağustos 2024
- 2.534
- 7.135
- 73
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canmHerkese günaydın⚘
Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak
Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi
Bu mübarek gün dualarınız da bana da yer verirseniz sevinirim canlarım
8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın
RABBIM herkese şifalar versin Allah razı oksun Cumamız mübarek olsun⚘❤❤ ⚘
Eki Görüntüle 3578588
Allah kabul etsinBugün metoşumun mevlütü var gidem de pirinç ıslatam
Amin canımAllah kabul etsin
İnşallah güzel şeylere vesile olurÇok şükür ilaçları bulduk
Herkesten Allah razı olsun
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Şifayı kaptım gece boğaz ağrısı halsizlik başlamıştı şimdi burnum tıkalı nefes alamıyorum
Sağol canımGeçmiş olsun
Allah zihin açıklığı versinEvet canım aöf yarın ve pazar vize sınavları var
Bana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadıGeçmiş olsun Arya orda igne yapmadılar mı sana kalcadan bi agrı kesici iltihap önleyici igne yaptılar bana agrım hic olmadı çok şükür. Pazartesi gitcem orayı tekrar kesip üst vidası mı ne takılacakmıs
Çok geçmiş olsunBana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum.
Öncesinde takılmıs mıydı 2. Aşama yani demi benimde iste pazartesi üst vidası takılacak cenenin icine takılan 2 ay öncesiydi ay oda mı agrı yapıyomusBana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı
Geçmiş olsunBana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı
geçmiş olsun aryaBana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?