Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın 🌻🌹

Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak

Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi

Bu mübarek gün dualarınız da bana da yer verirseniz sevinirim canlarım

8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın

RABBIM herkese şifalar versin Allah razı oksun Cumamız mübarek olsun⚘🌹🌻❤❤🌻🌹🤲🤲🤲🤲

Eki Görüntüle 3578588
canım Rabbim sağlıkla sonuçlaronı neticelendirsin 🤲🏻
güzel sağlık haberlerini bekliyoruz 😘

Günaydın kızlar
Sabah baktım Mete uyuyo Ardayıda biraz geç kaldırdım kahvaltısını geç yaptı. 8de kahvemi ictim kafam rahat ☺️
Ardayı okula bıraktım birazda yürüyüs yaptım geldim. Simdi uyandı Metişte iyi yorulmus demekki parkta dün😬
6yı geçerek bi kalktı koşarak gittim odadan çıkmadan havanın aydınlandıgını görmedeb soktum odasına uyuttum🥸

Eklentiler

• IMG_5686.webp
    IMG_5686.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 32
Herkese günaydın 🌻🌹

Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak

Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi

8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın

Eki Görüntüle 3578588
İnşallah sadece taş olur alınmadan bir tedavi uygularlar 😔dualarımız seninle Rabbim ehil doktorlara denk getirsin 🤲🏻❤️

Herkese günaydın 🌻🌹

Eki Görüntüle 3578588
İnşallah sadece taştır kolaylikla şifa nasip eylesin Rabbım

Hanımlar tek.tek alıntı yapmıyorum Allah hepinizden razı olsun❤❤❤❤❤

Damar yolu açtılar 3 4 iğne yaptılar 2,5 litre su iç dediler tekrar gidecem serum takacaklarmış tekrar 2,5 litre su içip öğle sonu 2,30 da çekim yapılacakmış

Su içiyorum bol bol

20250418_100456.webp

Damar yolu açtılar 3 4 iğne yaptılar 2,5 litre su iç dediler tekrar gidecem serum takacaklarmış tekrar 2,5 litre su içip öğle sonu 2,30 da çekim yapılacakmış

Su içiyorum bol bol

Eki Görüntüle 3578613
Rabbim kolaylık versin 😘

Su içiyorum bol bol

Eki Görüntüle 3578613
Rabbim kolaylaştırsın inşallah 😇

Back
X