- 23 Mart 2022
- 16.431
- 64.958
- 548
- 41
Allah zihin açıklığı versin gönülümEvet canım aöf yarın ve pazar vize sınavları var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zihin açıklığı versin gönülümEvet canım aöf yarın ve pazar vize sınavları var![]()
Allah kabul etsin canımBugün metoşumun mevlütü var gidem de pirinç ıslatam![]()
Allah kolaylık versin gönülcümEvet canım aöf yarın ve pazar vize sınavları var![]()
canım Rabbim sağlıkla sonuçlaronı neticelendirsinHerkese günaydın⚘
Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak
Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi
Bu mübarek gün dualarınız da bana da yer verirseniz sevinirim canlarım
8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın
RABBIM herkese şifalar versin Allah razı oksun Cumamız mübarek olsun⚘❤❤
⚘
Eki Görüntüle 3578588
Allah kabul etsin kankamBugün metoşumun mevlütü var gidem de pirinç ıslatam![]()
Amin abla çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin gönülcüm
Amin ablam sağol çok teşekkür ederimAllah zihin açıklığı versin gönülüm
İnşallah sadece taş olur alınmadan bir tedavi uygularlarHerkese günaydın⚘
Hanımlar bugün sismograf çekilecek böbreklerden özellikle sol böbrekten böbreğin daha geneline bakılacak çalışma yüzdesine bakılacak taşlara bakılacak
Benim icin çok önemli bundan sonrası dr daha net karar verecek taşlar mi alınacak yoksa böbrek mi
8 30 da nasıl bir makineye girecem bilmiyorum damar yolu açılıp ilaç verilecekmiş bi heycan yaptım sormayın
⚘
Eki Görüntüle 3578588
Allah kabul etsin canım şimdidenBugün metoşumun mevlütü var gidem de pirinç ıslatam![]()
İnşallah sadece taştır kolaylikla şifa nasip eylesin RabbımHerkese günaydın⚘
⚘
Eki Görüntüle 3578588
Sağol abla Allâh razı olsunAllah kabul etsin canım![]()
Amin kankimmmmAllah kabul etsin kankam![]()
Allah razı olsun gönülcüm aminnnAllah kabul etsin canım şimdiden![]()
Rabbim kolaylık versinHanımlar tek.tek alıntı yapmıyorum Allah hepinizden razı olsun❤❤❤❤❤
Damar yolu açtılar 3 4 iğne yaptılar 2,5 litre su iç dediler tekrar gidecem serum takacaklarmış tekrar 2,5 litre su içip öğle sonu 2,30 da çekim yapılacakmış
Su içiyorum bol bol
Eki Görüntüle 3578613
Rabbim kolaylaştırsın inşallahHanımlar tek.tek alıntı yapmıyorum Allah hepinizden razı olsun❤❤❤❤❤
Damar yolu açtılar 3 4 iğne yaptılar 2,5 litre su iç dediler tekrar gidecem serum takacaklarmış tekrar 2,5 litre su içip öğle sonu 2,30 da çekim yapılacakmış
Su içiyorum bol bol
Eki Görüntüle 3578613