Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla ne alacağımızı şaşırdık iyice yaa. Denetim 0. Ben artık tavukta organik almaya başladım ahsen içinde en azından içimiz biraz rahatlıyor
Swetim biz bahçede besledik inanki bahçedeki tavukla marketteki tavuk arasında tonlarca fark var

5 6 senedir beslemiyoruz son iki sene hiç beslemedik öncesi yazları besleyip kışa doğru kesip dolaba atıyorduk

Ben çok yoruluyorum diye bırakmıştık haberleri duyunca bu yıl besleyelim bari diyoruz

Çilek almayın diyorlar pazarda çilekler nerdeyse elma gibi hepsi ilaçlı hepsinin yapısıyla oynandı

Çok hastalık çok hasta var nasıl ayıracağız bilemiyorum

Zehir yiyoruz kısacası

Dün Sıfır motivasyonla sırf birikmesin diye yaptığım işler 👇🏻
Yatağımızı topladım ✔️
Toz rulosu ile yatağı ruloladım ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
1 posta çamaşır attım makineye ✔️
Kuruyan 2 postayı katladım ✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun filtresini boşalttım ✔️
Bulaşık makinesini boşalttım ✔️
Akşam yemeği yaptım🥘✔️
(Ayran çorbası(dünden)
Etli nohut yemeği
Bulgur Pilav
Yoğurtlu pazı kavurması
Salata)
.
Eşim işten gelince bebeğe baktı
Evi mopladım ✔️

🫒Kızıma kahvaltı hazırladım.
🫒O yerken Mutfağı topladım.
🫒Odaları havalandırdım.
🫒Yatakları düzledim.
🫒Kızımın kitapları, boyaları vs topladım.
🫒Evi süpürdüm.
🫒Makinaya çamaşır attım.
🫒Bulaşık makinasını da çalıştırıp arkadaşa gidicem.

Evde bi sürü patates var ya çillenmeye başlamış. Ne yemek yapsam onlarla
Çökertme kebabı, buzluğa ve yemeğe patatesli börek,

Valla ne alacağımızı şaşırdık iyice yaa. Denetim 0. Ben artık tavukta organik almaya başladım ahsen içinde en azından içimiz biraz rahatlıyor
Ben bu sene kendim yetiştirmeyi düşünüyorum inşallah yapabilirim ev bahçeli de eşimi ikna edeceğim

Son düzenleme:
Tünaydın kızlarr ⛅🌾
Hayırlı cumalar 🌈🕌
Kahvaltı hazırlığı bebeyle ilgilenme derken eşimde evde olunca bu saatlere kalıyo işler.
Çayımı içerken yapılacakları yazayım. Rabbim yapmayı nasip etsin inşallah🤲🏻
📌kahvaltı bulaşıklarını makineye dizip makineyi çalıştırcam.
📌akşam yemeği için yeşil mercimek ve ev eriştesi var aklımda. Mercimeği koyarım pişsin.
📌çöpler var atılcak.
📌 evdeki genel dağınıklığı toplıcam.
📌 genel toz alımı, süpürüp silme.
📌 Makinede çamaşır var onları asıcam. Tekrar camaşır atıcam makineye.
📌 Banyoyu temizlicem lavaboları çiflerim.
Akşam kına var oraya gidicem. Başladı düğünlerde🫠😏

Swetim biz bahçede besledik inanki bahçedeki tavukla marketteki tavuk arasında tonlarca fark var

5 6 senedir beslemiyoruz son iki sene hiç beslemedik öncesi yazları besleyip kışa doğru kesip dolaba atıyorduk

Ben çok yoruluyorum diye bırakmıştık haberleri duyunca bu yıl besleyelim bari diyoruz

Çilek almayın diyorlar pazarda çilekler nerdeyse elma gibi hepsi ilaçlı hepsinin yapısıyla oynandı

Çok hastalık çok hasta var nasıl ayıracağız bilemiyorum

Zehir yiyoruz kısacası
Pare bizde de aynı durum ben de bahçe çok yorucu diye yapmaÿım diyorum sonra o kadar hormon ilaç en azından bir kaç şeyi sağlıklı yesin çocuklar diye yapıyorum
Bu sene tavuk da besleyecegim
Babam tarladan buğday da gönderir diyorum yapabiliriz inşallah

Pare bizde de aynı durum ben de bahçe çok yorucu diye yapmaÿım diyorum sonra o kadar hormon ilaç en azından bir kaç şeyi sağlıklı yesin çocuklar diye yapıyorum
Bu sene tavuk da besleyecegim
Babam tarladan buğday da gönderir diyorum yapabiliriz inşallah
Nanem ekmek artıkları yemek artıklarını da yiyorlar aynen tarladan buğday gelir

Sen daha iyi bilirsin pisirdigin zaman bahçe tavuğu ve market tavuğu arasındaki farkı bahçen olduğu için diyorum

Bu yıl bizde aynen besleriz bide tavukları serbest bırakınca komşunun bahçesine gidiyor yada kendi bahçemizde domates salatalık ne varsa zarar veriyorlar diyede istemedik beslemeyi

Nanem ekmek artıkları yemek artıklarını da yiyorlar aynen tarladan buğday gelir

Sen daha iyi bilirsin pisirdigin zaman bahçe tavuğu ve market tavuğu arasındaki farkı bahçen olduğu için diyorum

Bu yıl bizde aynen besleriz bide tavukları serbest bırakınca komşunun bahçesine gidiyor yada kendi bahçemizde domates salatalık ne varsa zarar veriyorlar diyede istemedik beslemeyi
Yazlığa geçince rahat aslında bahçe de orada yapıyorum burada bahçe için yer ayırdık ama büyük ihtimalle yapmam su sıkıntısı var
Bahçe kapalı çıkamazlar dışarı ama telle çevrili bir alan olmalı yinede bahçe yi merdivenleri kirletmesinler diye onun için de eşim olmalı
Yaparsam yazarım

Bayramın 2.günü şoktaki yumurta 105 liraydı bu hafta 89.9 a satmaya başladılar.

Bayram diye 15 lira fark koyarak baya kazanmışlardır toplamda
15 li yumurtamının fiyatımı
ben pazardan birinden alıyorum organik yumurta diye 240 tl kolisi ama yumurtaları güzel

15 li yumurtamının fiyatımı
ben pazardan birinden alıyorum organik yumurta diye 240 tl kolisi ama yumurtaları güzel
Burda yumurtacıda 220 lira abla organik falan değil sadece iri yumurtalar.
Markette L yazıyor ama yumurtacı kadar değil tabi hatta aynı fiyat olmuş yumurtacıyla dedim şimdi düşürmüşler.

MArketin 30 u 180 lira oluyor.

Baloncuk rabbim kolaylıkla tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🤲🏻 kurtuluş ormanı atmıştım sana demi bi ulaşmaya çalışıp yazsana ona. Hürrem Sultan macunu ile ilgili gerçekten çok güzel dönüşler var
Amin inşallah 🤲
Yok atmadin canım ne ki macun mu

Burda yumurtacıda 220 lira abla organik falan değil sadece iri yumurtalar.
Markette L yazıyor ama yumurtacı kadar değil tabi hatta aynı fiyat olmuş yumurtacıyla dedim şimdi düşürmüşler.

MArketin 30 u 180 lira oluyor.
bende organik diye alıyorum işte , bide bende beyaz yumurtaya karşı bi takıntı var onları sevmiyorum kırmızı yada krem rengi olucak :KK45: adamda çift sarılı yumurtada var bide ondan alıp denicem bakalım , benim süt aldığım kişide yumurta getiriyo tavukları var o yüzden ben marketten pek almam

yükselmesi için vitamin takviyesi verir belki dr. dur bakalım hemen moralini bozma bitikisel kürlerde var onları araştır
ibrahim saraçoğluna bakabilirsin
İnşallah abla sağol 🤲
Takviye kullanıyorum ama yükselmesi için var mı hiç duymadim

Back
X