- 30 Ocak 2015
- 18.922
- 22.455
- 598
- 29
İyi yolculuklar canım güle güle gidin gelin insallahAy inşallah canım benim
Annem huysuzlanıyor son anda bir şey yapmasa da gitsem çok ihtiyacım var hemde çok fazla
Boşver ya yaparsın bayramdan sonraEvet o yüzden bayram sonrasına bıraktım
Oda kokusundan sıkarım şöööyle bi
Naabiyim
Geçmiş olsun bacağını kırıp üstüne çok mu oturdun acaba neden öyle oldu kiBen hepsini düzenledim kendi kıyafetlerimi eşimin kıyafetlerini
Yazlık kışlık ayrımı falan da yaptım
Sırtımdan yük kalktı emmee dizime çöktü
Neyse hamdolsun
Hayrolsun sero nolduOff o kadar öfkeliyim ki resmen uyandım ve 1 saattie aynı şeyleri düşünmekten uyuyamıyorum ya. Ne var yat uyu sabah düşün
Canım bilemedimBende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya meselaEfser ve penyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum @Gonulmeyvesi ve @sweetgirlcandy de öyle en sonda -Hayal ve Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
Ya ben ben benBende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya meselaEfser ve penyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum @Gonulmeyvesi ve @sweetgirlcandy de öyle en sonda -Hayal ve Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
Bugün yatak odasının bütün dolap çekmece içlerini bitirdim️
Herşeyi döktüm sildim yerleştirdim️
Ayıklanacak şeyleri ayırdım️
7 çekmece️
6 kapaklı dolabımız️
Ve aynı altında ki 2 dolabı bitirdim️
Yatak odası camını sildim️
İki posta çamaşır yıkadım️
Bi tanesini kurutmaya attım diğeri makinede hala️
İftar hazırladım
Sofray8 topladım çay demledim sadece️
Çay içtim️
Oğlumı uyuttum️
Dizime bişey oldu bugünde
Bu ara benim eklem yerlerime noluyor bilmiyorum
Sol Dizim de ciddi bi ağrı var üzerine basamıyorum
Elimle dokununca da çok acıyor
Krem sürdüm️
İnşallah yarına geçer
Çünkü yarın çok işim var
Erkenden başlıcam inşallah işlere
İbadete de vakit ayırmak istiyorum
Çok yoruldum ve ağrım var herkese hayırlı geceler
Bende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya meselaEfser ve penyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum @Gonulmeyvesi ve @sweetgirlcandy de öyle en sonda -Hayal ve Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
Benzediğimizi hiç düşünmüyorum açıkçasıBende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya meselaEfser ve penyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum @Gonulmeyvesi ve @sweetgirlcandy de öyle en sonda -Hayal ve Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
Yani evet şeyim biraz derdimi sıkıntımı kimseye anlatmıyorum içime atıyorum. İçimde yaşayıp devam ediyorum haklısın ama inan geçerli sebeplerim var-Hayal negatif yazdım diye yanlış anlama sakın guzum sen öyle hissetsen de düşünsen de yardımsız kendin çıkıyorsun yine o moddan.
Feraceli sen de aynen bir bakıyorum söylene söylene şikayetli bi mesaj yazmışsın sonra işlerini yazmış emojiler koymuşsun.
Zorlansan da yine kendin modunu yükseltmiş oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?