Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2020 ye kahkaha atıp geldimBir maraton çağrısına gidiş şeklim![]()
Izmire gidelim mi ne yapalım kararsızlığı vardı
Babam gidelim dedi
Ve izmire gidiyoruz![]()
Yanı ben bayramın ilk günü izmir yollarındayım![]()
Kaç senedir girmeyenleri gördüm hüzün çöktüAra sıra gidiyorum geçmişlere
Valla herkes canla başla iş yapiyomus. Ben hariç yinehep çene yapmışım
![]()
Inşallah kurban bayrami da gidelim bir yerlere yada kimse gelmesinçok sevindim adına ya oh söyle güzel bir bayram gecir
![]()
Terliksuu hep aklımda. Az önce ataeymi zeyenpyu mu neydi o da çok tatlıydı. Seninle onu ben karistiriyordum kafamda ayni karakter gibiydinizKaç senedir girmeyenleri gördüm hüzün çöktü![]()
. Doğru asıl o zaman lazım esteuzubillahInşallah kurban bayrami da gidelim bir yerlere yada kimse gelmesin
Kurban bayramı kabus oluyor biliyorsunuz kizlar
Şimdiden bıçakları bileyliyorum....katliam yapabilirim
Hadi ya hiç demediydinTerliksuu hep aklımda. Az önce ataeymi zeyenpyu mu neydi o da çok tatlıydı. Seninle onu ben karistiriyordum kafamda ayni karakter gibiydiniz![]()
Terliksu musluksuyu ve diğerleriTerliksuu hep aklımda. Az önce ataeymi zeyenpyu mu neydi o da çok tatlıydı. Seninle onu ben karistiriyordum kafamda ayni karakter gibiydiniz![]()
Çekiniyordum eskiden laHadi ya hiç demediydin![]()
Sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün paremm iyi yolculuklar iyi tatiller keyfini çıkar huzurlaIzmire gidelim mi ne yapalım kararsızlığı vardı
Babam gidelim dedi
Ve izmire gidiyoruz![]()
Yanı ben bayramın ilk günü izmir yollarındayım![]()
Ay inşallah canım benimSağlıcakla gidin sağlıcakla dönün paremm iyi yolculuklar iyi tatiller keyfini çıkar huzurla![]()
Geçmiş olsun evin işi bitmiyor tabi ama mümkün olduğunca zorlamayınDizimin ağrısı geçmedi
Kalkıp zeytinyağı sürüp streçledim
Evet o yüzden bayram sonrasına bıraktımAyy bu cocuklar olabilir canım. Dikkat et seroda demis yogurt ye
Aman bi gün kokacak ertesi gün kokmayacak gönül cokta yıpratma kendini![]()
Allah korusun canım. Bebişinle beraber sağlıklı geçen güzel bir hayatın olsun inşallahİnşallah düşük yapmadan sağlıkla kucağıma alırım
korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye![]()
Ben hepsini düzenledim kendi kıyafetlerimi eşimin kıyafetleriniZorla kendi kıyafetleri düzenledim eşiminkini bayramdan sonraya bırakıyorum anca kendime gelirim![]()
Bende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya meselaTerliksuu hep aklımda. Az önce ataeymi zeyenpyu mu neydi o da çok tatlıydı. Seninle onu ben karistiriyordum kafamda ayni karakter gibiydiniz![]()