• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar muhteremler :KK36:

Mübarek arefe 🎀
Gidiyor gönlümüzün efendisi...
Tekrar kavuşmak nasip olsun.
Eksilmeden artarak bir nice ramazanlar nasip olsun.
Bütün ibadetlerimizin kabul olduğu hissiyatıyla maneviyatı yüksek, mutlu bir bayram geçirelim inşallah 🤲🏼🌹

Bayram temizliği yapmıyorum :KK71:

Bayram alış verişi yapmıyorum :21:

Bayram yemeği yapmıyorum :rapci:

Bayrama börek tatlı yapmıyorum :halay:

Şimdi uyandım :KK36:

Oh be ne güzel laa :KK73::KK73: Allahım Allahım lüküs hayat lüküs hayat oh ne rahat yan gel yat:KK31::KK31::KK6::KK6::KK6:

Bunun acısı kurbanda çıkacak diye içime oturan bir kaç öküz var :confused::KK20::sopa::KK51:

Izmirden yunanistana kaçsam mi acep :ıslık::KK58::cry:

Günaydın hayırlı sabahlar 🌙 🌹
Arefe günümüz mübarek olsun. ibadetlerimizin ve dualarımızın bol olduğu bir gün geçirmemiz umuduyla 🤲🏻

Hemen işlerimi halletmek için kalkıyorum. 12:30 kadar bitir, iftara kadar manevi saat olarak değerlendirmek niyetindeyim inşaAllah 🕌

Yani evet şeyim biraz derdimi sıkıntımı kimseye anlatmıyorum içime atıyorum. İçimde yaşayıp devam ediyorum haklısın ama inan geçerli sebeplerim var
Biliyorum canım yaşadıkları insanı yönlendiriyor. Hepimizin türlü sebebi var burda yansıttığımız ve hiç yansıtmadığımız

Günaydın ❤️
Arefeniz mübarek olsun 🌸

1000066244.webp

Hemen işlere girişicem.

Banyolar temizlencek dün yapamadım eve geç geldim trafikten anca yemek hazırladım ablam da misafirdi.

BAyram ütüleri yapılcak bir ufak elde dikiş işim var.
ARefe banyoları yapılacak
Ev toplanıp süpürülücek
Mutfak silinecek

Başka hiç bir iş yapmayacağım hatimi bitirip duasını yapıcam inşallah tesbihatları yapmak istiyorum.

Hepsinden önce dışarda bir işim var o halledilcek. Hafta içi hastane işlerinden yapamadık.

Ağrın varken zorlayınca başka yerde sorun çıkması çok nornal gönül.
İş bitmez iş adamı iyi etmez bir şeyler eksik olsun hala erkenden yapmam lazım diyosun.
Her zaman aynı düzeni sağlayan biri değilim düzen konusunda takıntılı olmak isterdim🥲 karmaşıklık ve kafamda biriken işler ruhumu daraltıyor 😒Bayrama sakin bi kafayla girmek istiyorum bide bu ara hedeflediğim şeyler hep yarım kaldı ondan bari temizlikte bitsin dedim 😪

Oy penyezim ❤️ bilmem ki doğru yorumlar mıyım.

Bence
Efserle kişilik olarak sabırlı ve olumlu tarafınız benzeşiyor penyezim. Bir olaya yorum yapınca yaşıt olarak daha olgun ve aynı taraftan bakıyorsunuz bu da sizi benzer göstermiş olabilir.

Hayalle feraceli bence benzeşmiyor. Hayal daha fazla kapalı kutu gibi.
Feraceliyi çok tanımıyorum fazla yorum yapamıyorum o yüzden.
Belki negatif düşünme konusunda bazen benzetiyosundur @ilknurrr22

Gönülle swette kararsız kaldım.

Tam benzer taraflarını düşüncekken kafamdan konuşma balonu çıkarmıi şeklindeeee...
Gönülün telaşlı halleri gelip bi çizik atıyor sweet ondan daha sakin kalıyor :confused:
Ben telaşlı mıyım yaa 😂😂

Hayrolsun sero noldu
Ay sabaha geçti sinirim 😆
Benzediğimizi hiç düşünmüyorum açıkçası 😂 bende seni ve seroyu benzetiyorum zaten kankasınız 🤣
Yok hayalcim bizim ilknurla uzaktan yakından alakmız yok. Her anlamda aşırı zıttız hatta
Nasıl arkadaşlık yapıyoruz dersen ilknurcuğumun herşeyi alttan almasıyla bence 😁

Evet bende 10 10 da uyandım sabah 7 de de bi uyandım geri uyudum
Dizimin ağrısı daha iyi sanki
Değişik bir rüya gördüm benim rüyalar roman gibi oluyor ona dertlendim uyanırken de telaşlı uyandım 😂😂 bak şimdi sizin yazınca farkettim Hee resmen telaşlıydım sonra dedim sakin ol bugün kimse bi yere gitmeyecek ki 🤭🤭
Oğlumun üzerini giydirdim
Şimdi ona kahvaltı hazırlamam lazım
Onu doyurup işlere başlıcam inşallah 😍

Back
X