- 3 Temmuz 2020
- 1.365
- 8.231
- 108

Yazamadm geçen kaybın icin cok üzüldüm Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım yaşadıkları insanı yönlendiriyor. Hepimizin türlü sebebi var burda yansıttığımız ve hiç yansıtmadığımızYani evet şeyim biraz derdimi sıkıntımı kimseye anlatmıyorum içime atıyorum. İçimde yaşayıp devam ediyorum haklısın ama inan geçerli sebeplerim var
Valla bende hepiniz farklı farklıBende bu topikte kac kisiyi öyle kurdum kafamda ya mesela @Efser vepenyez83 aynı kişi sanki ilk yazmaya basladıgımda karıstırıyodum
![]()
Gonulmeyvesi ve @sweetgirlcandy de öyle en sonda @-Hayal ve @Feraceli acaba kişilik olarak birbirinize benziyo musunuz kızlar
![]()
Aynen inşallah canım bakalımBoşver ya yaparsın bayramdan sonra
Dizin icin gecmis olsun yorma kendini![]()
Bi tabure var ona bi iki kere çıktım indim ani bi hareket olmuş olabilir en son çorap çekmecwsinde kırdım üzerine oturdum en çok da orda acıdığını hissettimGeçmiş olsun bacağını kırıp üstüne çok mu oturdun acaba neden öyle oldu ki![]()
Her zaman aynı düzeni sağlayan biri değilim düzen konusunda takıntılı olmak isterdimAğrın varken zorlayınca başka yerde sorun çıkması çok nornal gönül.
İş bitmez iş adamı iyi etmez bir şeyler eksik olsun hala erkenden yapmam lazım diyosun.
Ben telaşlı mıyım yaaOy penyezimbilmem ki doğru yorumlar mıyım.
Bence
Efserle kişilik olarak sabırlı ve olumlu tarafınız benzeşiyor penyezim. Bir olaya yorum yapınca yaşıt olarak daha olgun ve aynı taraftan bakıyorsunuz bu da sizi benzer göstermiş olabilir.
Hayalle feraceli bence benzeşmiyor. Hayal daha fazla kapalı kutu gibi.
Feraceliyi çok tanımıyorum fazla yorum yapamıyorum o yüzden.
Belki negatif düşünme konusunda bazen benzetiyosundur @ilknurrr22
Gönülle swette kararsız kaldım.
Tam benzer taraflarını düşüncekken kafamdan konuşma balonu çıkarmıi şeklindeeee...
Gönülün telaşlı halleri gelip bi çizik atıyor sweet ondan daha sakin kalıyor![]()
Bazen öyle hissediyorum vallaBen telaşlı mıyım yaa![]()
Ay sabaha geçti sinirimHayrolsun sero noldu
Yok hayalcim bizim ilknurla uzaktan yakından alakmız yok. Her anlamda aşırı zıttız hattaBenzediğimizi hiç düşünmüyorum açıkçasıbende seni ve seroyu benzetiyorum zaten kankasınız
![]()
EvettttBen telaşlı mıyım yaa![]()
Doğru evet bence de telaşlıyımBazen öyle hissediyorum valla