Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bayılıyorum ondan yedim işte zorlaSalçalı makarna candır![]()
Yiyemiyorum limonsuz makarnanın her türlüsüne bayılırım bide ramazan girdiginden beri ilk kez yedimAz yiyeydin![]()
Noldu pariş hayırdırMutfak toplu
Bilin bakalım ne oldu
Ip ucu pek mutluyum
Ohhhhhh yandan yandanım
300 500 300 500
Çalsin sazlar oynasın kızlarrrr![]()
Bayramda evde yoksun muuuuMutfak toplu
Bilin bakalım ne oldu
Ip ucu pek mutluyum
Ohhhhhh yandan yandanım
300 500 300 500
Sonuçlar mi iyi geldiMutfak toplu
Bilin bakalım ne oldu
Ip ucu pek mutluyum
Ohhhhhh yandan yandanım
300 500 300 500
Bugün bebeğimizi annesine bıraktı, beni yemeğe götürdü. Konuştuk, bayağı üzgündü. Ama kırgınlığım geçmedi yine deKıyamam yaAllah yardımcın olsun canım
Bana kalırsa içine atma. Eşinle sakince buraya yazdığın gibi konuş. Onlar değiştiğini çoğu zaman fark edemiyorlar. Normalde böyle değil diyorsun.Belki onun da bi sıkıntısı vardır. Birlikte çözersiniz.
Sonuçların temiz mi çıktıMutfak toplu
Bilin bakalım ne oldu
Ip ucu pek mutluyum
Ohhhhhh yandan yandanım
300 500 300 500
Kuzum üzme kendini. Bak ne güzel en azından hatasının farkında ki affettirmeye çalışmış. Tekrarı olmaz inşAllahBugün bebeğimizi annesine bıraktı, beni yemeğe götürdü. Konuştuk, bayağı üzgündü. Ama kırgınlığım geçmedi yine de
Her şeyin hayırlısı diyorum artık.
Eki Görüntüle 3568090 @bonus ne buldum![]()
Eyyyy gidimmm o gün çoklu maraton yapılmış temizlik yapmış herkes. onu görmeyip deee teeeee 5 yıl öncesinde ne gördün lorişşNasıl buldun ve neden buldun![]()
Yok canım pazar bekliyorum ama yarın da olabilir çünkü başında da cumartesi olmuştu.
Dalga dalga dalga dalgaaaaaa gidiiiiiiyoooruummm
Ara sıra gidiyorum geçmişlereNasıl buldun ve neden buldun![]()
Valla herkes canla başla iş yapiyomus. Ben hariç yineEyyyy gidimmm o gün çoklu maraton yapılmış temizlik yapmış herkes. onu görmeyip deee teeeee 5 yıl öncesinde ne gördün lorişş
De bakalımulaa gittim 5 yıl önceki sayfaları okudum
![]()
Bunu az önce gördüm epey güldüm bide melodisiyle okumusumBir maraton çağrısına gidiş şeklim![]()