- 1 Aralık 2021
- 13.644
- 47.970
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lan bi deda gönderdim benim 4 yemekte yapacağım mantıyı susuz pişirip tek seferde yemişinAa benimde eşim yok bende makarna yapcam
Yap yap bende makarna yapıyorum benim eşimde yok bugun makarna günü olsun
He canım nerden alcaz yapıp göndermiyosun ki![]()
Kız ben hiç hazır mantı yemedim hahah ona yorum yapmıcam ama lavaş nooHe açacak değilim bu dar vakitte. Tabi siz kayserililer marketten alınan her bakımdan yetersiz gördüğünüz mantıya lavaşa şiddetle karşısınız ama hgahshsha
Bak herkeşler hazır yemiyorMutfağı kızım topluyor
Kocam geldi bayram alışverişi yapıldı
Mantı yaptım buzluktan iftara da
Yaa 30. Dakkada nasıl toplu oluyo sıvıyla mı besleniyosunuz![]()
Çöl kumu geliyormuş bayramda cam silmeyin diyorCam silmeyin gördüm ama sonra video kullanılamıyor yazıyor
Bende b12 yok o yüzden unuttum bileOlsun dün yaptıklarını bugün yaz boşuna mı yaptın![]()
Yaşasın makarna kardeşliğiAa benimde eşim yok bende makarna yapcam
Yap yap bende makarna yapıyorum benim eşimde yok bugun makarna günü olsun
He canım nerden alcaz yapıp göndermiyosun ki![]()
He açacak değilim bu dar vakitte. Tabi siz kayserililer marketten alınan her bakımdan yetersiz gördüğünüz mantıya lavaşa şiddetle karşısınız ama hgahshsha
Sağol canım çok şükür iyiyimNasıl oldun limonsuz iyi misin
Hahaha evdekiler öyle yiyo ben napıyımLan bi deda gönderdim benim 4 yemekte yapacağım mantıyı susuz pişirip tek seferde yemişinne göndercen saba sksksj
Yok toplanması kolaydır da yerken ne cabuk yiyosunuz diye şey ettim çorba ve salataysa evet yenir oda cabukDaha önce yazmıştım iftar öncesi mutfak toplu oluyor. Ocak tezgah silinmiş oluyor ve iki kişiyiz. Çayda demlenmiş oluyor
Son 10 gündür çorba ve salata yiyoruz sadeceBu akşam tavuk suyu çorba ve patates salatası vardı
Bizde çoluk çocuk (erkekler ve kv ) ile toplu yapılıyor mantı
Şiştim limonsuz yemeseydik iyiydiÇöl kumu geliyormuş bayramda cam silmeyin diyor
Bende b12 yok o yüzden unuttum bile
Yaşasın makarna kardeşliği
![]()
Çok şükür canımSağol canım çok şükür iyiyim![]()
Salçalı makarna candırŞiştim limonsuz yemeseydik iyiydibol salçalı yaptım bide zorla yedim
Az yiyeydinŞiştim limonsuz yemeseydik iyiydibol salçalı yaptım bide zorla yedim
Ben şimdi kalkıyorum toplamaya hadi sen de gelMaşallah herkesler mutfağı hemen toplamış. Ben oturmuş çay içiyorum inşallah bir ara toplayacağım.
Tamam geliyorumBen şimdi kalkıyorum toplamaya hadi sen de gel![]()