- 10 Kasım 2024
- 2.097
- 11.664
- 123
- 30
Yok ya o öyle çıktı karşıma bastm ahahahahEllerine sağlık menüde dolma biber mi var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya o öyle çıktı karşıma bastm ahahahahEllerine sağlık menüde dolma biber mi var![]()
eve gidince bakarım canımSağol abla yaktırdım doktor geçer dedi, hangi losyon kullandn bana hiç krem falan vermedi doktor
Yaa gerçekten mi deneyeyim geçer inş bende zar zor yürüyorum çok kötü birşeymişAllah yardımcın olsun canım. Gönlündeki kolaylıkla nasip etsin. Nasır icin esimin ayagında cıkmıstı bir sürü sey kullandı doktora gitti cokta kötüydü yürüyemiyodu acıdan internette gördü aksam yatmadan önce ince bi domates parcasını nasır olan yere koyup strecle sardı sabaha kadar durdu o 3 4 gün yaptı ve nasır gitti aylardır ugrasıp geciremedigi sey domatesle gecti.
Abla baloncuga yazdıgımı denesene sende bi
Çok geçmiş olsun canımYaa gerçekten mi deneyeyim geçer inş bende zar zor yürüyorum çok kötü birşeymiş![]()
Bende yeni geldim başlıyorum inşallahNe güzel iş etmişsiniz ben hiçbir şey yapmadan geçiriyorum yaa.
Şimdi kalktım bi bakıyım nereye esecek rüzgar
Bulaşık mak boşaltmakla başlıyorum
Çok şükür canım düne göre daha az ağrım varAğrın var mı nasılsın
Amin sağol canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun dün yazamadım
Daha iyisindir inşallah
Rabbim her şeyi hayırlı vakitte gönlüne göre versin![]()
Sen ne yaptn tedaviyi hayal buraya pek bakamadımCanım Allah yardımcın olsun yolunu kolaylaştırsın inşallah![]()
Yok okumak lazım aslında ben de bi aydınlanma yaşadım sana yazarkenYani nasır için okunmaz mı
okumak lazım aslında ben de bi aydınlanma yaşadım sana yazarkenYani nasır için okunmaz mı
Evet çift sıra ipe mandallamıştım
Aynısını yazdım sayılsın12 de evden çıktık kızımla.
Daha yeni girdik ya bacaklarım zonkluyor
Bağane tekrar yazAynısını yazdım sayılsın
Mİs gibi yazılmış mesaj işte. Yemeğin var mı bari? Benim var daBağane tekrar yaz![]()
Yok ama şok pratik bişey yapacam o yüzden keyfim gıcırMİs gibi yazılmış mesaj işte. Yemeğin var mı bari? Benim var da![]()