- 10 Kasım 2024
- 2.097
- 11.664
- 123
- 30
Ağrın var mı nasılsınEv savaş alanı gibi. En azından salonu bi toplayıp süpüreyim. Dinlene dinlene yapıyorum zaten o yüzden uzun da sürecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrın var mı nasılsınEv savaş alanı gibi. En azından salonu bi toplayıp süpüreyim. Dinlene dinlene yapıyorum zaten o yüzden uzun da sürecek.
Yok canm kimseyi tanımıyorum ki burdaOkutacak yer bulamadın mı nasırı baloncuk.
Her konuda rabbim yardımcın olsun inşallah. Gönlünün muradını versin
Sağol abla yaktırdım doktor geçer dedi, hangi losyon kullandn bana hiç krem falan vermedi doktorgeçmiş olsun canım , nasır benimde küçük ayak parmağımda var ikisindede nasır bantı alıyorum tekrar oluyo
en son losyon aldım o baya rahatlattı
Canım Allah yardımcın olsun yolunu kolaylaştırsın inşallahYok canm kimseyi tanımıyorum ki burda
Sağol canımAllah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Yok canm kimseyi tanımıyorum ki burda
![]()
Yani nasır için okunmaz mıEşin de niyet edip yapsa olur baloncuk geçmiş olsun benim de var siğil değil nasır diye okumak aklıma gelmedi sanki hep siğil okunurmuş gibi kalmış aklımda.
Geçmiş olsun canımHayırlı günler canım sağol sorduğun için iyi olmaya çalışıyorum hastane işleriyle uğraşıyorum, bi de ayağımda nasır çıktı o da ayrınasırı yaktırdım geçer inş
rahim ve böbrekler için MR çektirdim anlaşılmamış haftaya tekrar çekilecek öyle bi işler işte..
Sen nasılsın canım![]()
Allah yardımcın olsun canım. Gönlündeki kolaylıkla nasip etsin. Nasır icin esimin ayagında cıkmıstı bir sürü sey kullandı doktora gitti cokta kötüydü yürüyemiyodu acıdan internette gördü aksam yatmadan önce ince bi domates parcasını nasır olan yere koyup strecle sardı sabaha kadar durdu o 3 4 gün yaptı ve nasır gitti aylardır ugrasıp geciremedigi sey domatesle gecti.Hayırlı günler canım sağol sorduğun için iyi olmaya çalışıyorum hastane işleriyle uğraşıyorum, bi de ayağımda nasır çıktı o da ayrınasırı yaktırdım geçer inş
rahim ve böbrekler için MR çektirdim anlaşılmamış haftaya tekrar çekilecek öyle bi işler işte..
Sen nasılsın canım![]()
Abla baloncuga yazdıgımı denesene sende bigeçmiş olsun canım , nasır benimde küçük ayak parmağımda var ikisindede nasır bantı alıyorum tekrar oluyo
en son losyon aldım o baya rahatlattı
Çok güzel bi fikirmişRamazan 26 deyince komşum söyle bisey yapmıs internetten bunu buldum karton bardakların icine her güne bi abur cubur bide kağıtta yazan görevler cocuklar icin cok hosuma gitmisti cocuklar her gün bi tanesi acıyodu. tabi ben bunu 20. Gün gördügüm icin yapmadım seneye yapmayı istiyorum![]()
Allah razı olsun canım benümYok canm kimseyi tanımıyorum ki burda
![]()
Canım çok geçmiş olsun dün yazamadımEv savaş alanı gibi. En azından salonu bi toplayıp süpüreyim. Dinlene dinlene yapıyorum zaten o yüzden uzun da sürecek.
Ellerine sağlık menüde dolma biber mi varSabah odaları havalandırdım, yatakları topladım.
Kahvaltıdan sonra ocağı bir güzel sildim.
Öncesinde bulaşık makinasını boşalttım.
Sonra mutfağı topladım.
(Mutfağı toplamadan kahvaltı, yemek vs hatırlayamıyorum ben, seviyorum ama bu huyumu
)
Çamaşır makinasının içinden gider kokusu geliyor, onu temizleyici ile boş bi çalıştırdım inşallah işe yarar.
Bir posta çamaşır attım.
Kızımla camiye gidelim ordan parka gidelim dedik ama kızım kendi kendine oynamaya başlamış hemen çekildim içeri.
Aha bunu yazarken geldi yanıma
![]()
İşte yapmak istediklerimTemizliğe giriştim ayağım ağrıyor ama boyle de içim rahat etmiyor bikaç gündür yapamıyordum sadece süpürge yapmıştım bugün yapayım dedim..
oturma odası ve mutfağın perdesini yıkamaya attım
camları sildim mutfak camını silip balkonu yıkayacam yavaş yavaş yaparım artık