Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar :KK36:

Screenshot_20250327-101804_Instagram.webp

mavibaloncuk mavibaloncuk nasılsın canım bir süredir görmüyorum topikte merak ettim
Hayırlı günler canım sağol sorduğun için iyi olmaya çalışıyorum hastane işleriyle uğraşıyorum, bi de ayağımda nasır çıktı o da ayrı 🥺 nasırı yaktırdım geçer inş 🤲 rahim ve böbrekler için MR çektirdim anlaşılmamış haftaya tekrar çekilecek öyle bi işler işte..

Sen nasılsın canım 🥰

Hayırlı günler canım sağol sorduğun için iyi olmaya çalışıyorum hastane işleriyle uğraşıyorum, bi de ayağımda nasır çıktı o da ayrı 🥺 nasırı yaktırdım geçer inş 🤲 rahim ve böbrekler için MR çektirdim anlaşılmamış haftaya tekrar çekilecek öyle bi işler işte..

Sen nasılsın canım 🥰
geçmiş olsun canım , nasır benimde küçük ayak parmağımda var ikisindede nasır bantı alıyorum tekrar oluyo
en son losyon aldım o baya rahatlattı

Günaydın herkeseHoppa
Dün dua ile geçti
Bugün ilaç yazdırdım geldim
Yorulmuşum bile zaten bu aralar odamda bile yapılacakları erteledim
Evdekileri annem hallediyor sağolsun
Ne moralim ne halim var
Ama sizin yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyor kızlar
Sizinle yapmışım gibi geliyor. :KK48:
İnşallah işlerde güç toplamaya başlayınca bende işlerimi halletmeye başlarım :dua:

Sen nasılsın canım 🥰
Okutacak yer bulamadın mı nasırı baloncuk.
Her konuda rabbim yardımcın olsun inşallah. Gönlünün muradını versin

Back
X