Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah odaları havalandırdım, yatakları topladım.
Kahvaltıdan sonra ocağı bir güzel sildim.
Öncesinde bulaşık makinasını boşalttım.
Sonra mutfağı topladım.
(Mutfağı toplamadan kahvaltı, yemek vs hatırlayamıyorum ben, seviyorum ama bu huyumu )
Çamaşır makinasının içinden gider kokusu geliyor, onu temizleyici ile boş bi çalıştırdım inşallah işe yarar.
Bir posta çamaşır attım.

Kızımla camiye gidelim ordan parka gidelim dedik ama kızım kendi kendine oynamaya başlamış hemen çekildim içeri.
Aha bunu yazarken geldi yanıma

geçmiş olsun canım , nasır benimde küçük ayak parmağımda var ikisindede nasır bantı alıyorum tekrar oluyo
en son losyon aldım o baya rahatlattı
Sağol abla yaktırdım doktor geçer dedi, hangi losyon kullandn bana hiç krem falan vermedi doktor

Temizliğe giriştim ayağım ağrıyor ama boyle de içim rahat etmiyor bikaç gündür yapamıyordum sadece süpürge yapmıştım bugün yapayım dedim..
oturma odası ve mutfağın perdesini yıkamaya attım
camları sildim mutfak camını silip balkonu yıkayacam yavaş yavaş yaparım artık

Yok canm kimseyi tanımıyorum ki burda
Sağol canım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eşin de niyet edip yapsa olur baloncuk geçmiş olsun benim de var siğil değil nasır diye okumak aklıma gelmedi sanki hep siğil okunurmuş gibi kalmış aklımda.

Geçmiş olsun canım

Ben iyiyim şükür

Allah yardımcın olsun canım. Gönlündeki kolaylıkla nasip etsin. Nasır icin esimin ayagında cıkmıstı bir sürü sey kullandı doktora gitti cokta kötüydü yürüyemiyodu acıdan internette gördü aksam yatmadan önce ince bi domates parcasını nasır olan yere koyup strecle sardı sabaha kadar durdu o 3 4 gün yaptı ve nasır gitti aylardır ugrasıp geciremedigi sey domatesle gecti.
geçmiş olsun canım , nasır benimde küçük ayak parmağımda var ikisindede nasır bantı alıyorum tekrar oluyo
en son losyon aldım o baya rahatlattı
Abla baloncuga yazdıgımı denesene sende bi

Merhabalarrr işlerimi bitirdim ama kollarım çok ağrıyo nedense
Mutfağı topladım
Meteye kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Lavaboyu tezgahı camasır suyuyla sildim
Yatakları süpürdüm topladım
Evi süpürdüm halıları kaldırdım
Salonun koltuklarının altını süpürdüm
Koltukların yastıklarını çıkarıp koltugun her yerini süpürdüm
Toz aldım
Tuvaletleri yıkadım
Makineye çamaşır attım
Meteyi yıkadım
Ben banyo yaptım
Evi silmesi kaldı bi ama kalkacak halim yok

Çok güzel bi fikirmiş Bonus geçen yıl böyle bi şey hazırlamıştı sanki öyle hatırlıyorum

Ellerine sağlık menüde dolma biber mi var

İşte yapmak istediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…