- 1 Aralık 2021
- 13.545
- 47.448
- 548
- 34
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice seneleresağolasın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice seneleresağolasın canım![]()
sağol canım benimOğlunun doğum günü kutlu olsun nice senelere![]()
sağolasın penyezimpapatyamm abla senin profil bilgilerinde 26 mart doğum günü yazıyor. Yanlış galiba
Oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla
aynen 26 mart yazıyo ama düzeltemedimpapatyamm abla senin profil bilgilerinde 26 mart doğum günü yazıyor. Yanlış galiba
Oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla
MssPARE parem çok geçmiş olsun bende okurum Rabbim tez şifa versin, dermansız dert vermesin inşallah
![]()
Ben temizledinince okurum inşallah ameliyata gerek olmadan düşüo giderler inşallah![]()
Parem ben çok kişiye attım şifa bulan çok var. 21 gün boyunca her gün 100 tane fil suresi. Okurken orayı imgeleyerek okuyorsun geri dönüşleri okursan baya şifa bulan var ama kişinin kendi okuması lazım diye biliyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah okurum
Pare karamuk (kadın tuzluğu) deniyor onun suyu ve gleboru denilen bir meyvenin suyu iyi geliyor böbrek taşına denedin mi
Pinhancim 100 tane okunsun deniyor...içinden ne kadar gelirse mübarek gün canım sizin ibadet zamanınızı almayımMssPARE
Parecim
Allahtan acil şifalar inşallah
İnşallah en hafif en kolay şekilde geçsin bu süreç.
Okuyayım ben de.
Kaç tane okuyım?
Toplam mı 100 olacak?
Kişi başı mı?
Okucam birazdan
Allah kabul etsin, korktuğuna uğratmasın,kalıcı şifalar nasip olsun canım Pare![]()
Kızım şuanda 23 aylık öyle birşey alayım diye tutturmuyor, daha onun bilincinde değil. Sadece kutusunu, rengini falan beğendiği birşey olursa almak istiyor genel olarak alıyoruz.Ya kızlar ya canım sıkıldı.
Sizler markete gittiğiniz de çocuğunuza her zaman bişey alıyor musunuz. Cevabınıza göre derdimi dicem
50 tane okudum Parişim.Amin kuzum amin Rabbim vermişler şifalar versinALLAH razı olsun serom benim
❤❤
Gönülcum Allah razı olsun
Mübarek gün Rabbim gönlüne göre versin
Evet dün tesadüf gördüm sobrasinyorumlari okudum sonra netten baktım derken tesadüf karşıma cıktı belki çıkması gerekiyordu bu duanin
Kendimde okudum canım Allah razı olsun❤❤
Nanem Glaburu suyunu çok içtim önceden taş düşürdüm o zaman bu taşlar çok büyük ve böbreğe yapisikmis diğer bitkiyi hiç duymadin
Inşallah duanın gücüne inanıyorum...böbreğin alınmasın canım.mubarek gün rabbim bütün hastalara şifa versin❤
Pinhancim 100 tane okunsun deniyor...içinden ne kadar gelirse mübarek gün canım sizin ibadet zamanınızı almayım
Allah razı olsun canım benim ❤![]()
Şifa olsun inşallah parem şu an müsait değilim bitince okurum bende inşallahAmin kuzum amin Rabbim vermişler şifalar versinALLAH razı olsun serom benim
❤❤
Gönülcum Allah razı olsun
Mübarek gün Rabbim gönlüne göre versin
Evet dün tesadüf gördüm sobrasinyorumlari okudum sonra netten baktım derken tesadüf karşıma cıktı belki çıkması gerekiyordu bu duanin
Kendimde okudum canım Allah razı olsun❤❤
Nanem Glaburu suyunu çok içtim önceden taş düşürdüm o zaman bu taşlar çok büyük ve böbreğe yapisikmis diğer bitkiyi hiç duymadin
Inşallah duanın gücüne inanıyorum...böbreğin alınmasın canım.mubarek gün rabbim bütün hastalara şifa versin❤
Pinhancim 100 tane okunsun deniyor...içinden ne kadar gelirse mübarek gün canım sizin ibadet zamanınızı almayım
Allah razı olsun canım benim ❤![]()
Genelde 3 günde falan geliyor sürmez benceServis gelip makinemi aldı, orada ekiplerle beraber bakacaklarmış.
Umarım uzun sürmez![]()
Bende telefonla konusurken daha cok iş yapıyorum ya böyle oyalanıyorumBiraz uyudum bugun.
Oğlumun okulu yoktu bugun, o uyudu diye ben de eşlik ettim.
Ortalık toparlıyorum, hemen yemek düşünmem lazım.
Elim temizlik yapmaya gitmiyor.
Bulaşık mak bile boşaltasım yok ama birilerini ararsam o esnada farketmeden boşaltabilirim![]()
Bizimde çok farklı yedigi cikolatalar özellikle en nefret ettigim çikolatalarAhahah abur cubur zevklerimiz farklıo daha çok bisküvi tarzı ben çikolata tarzı. O cips yemez sevmez. Bide şimdi glutensiz şeyler alıyor onları hiç sevmiyorum
![]()
Hadi ya insallah cabuk getirirler bayram gelcek bide tam zamanını bulmusServis gelip makinemi aldı, orada ekiplerle beraber bakacaklarmış.
Umarım uzun sürmez![]()
Bide eşim değişik yeni şeyler denemeyi sever. Ben standart bi yediğim yer dururumBende telefonla konusurken daha cok iş yapıyorum ya böyle oyalanıyorum
Bizimde çok farklı yedigi cikolatalar özellikle en nefret ettigim çikolatalar
Hadi ya insallah cabuk getirirler bayram gelcek bide tam zamanını bulmus
Ay bende çok severim degisik seyler denemeyi. Azerbeycana gittik ya farklı abur cubur alıyorum ben gitmis limonlu gofret almıs degisik iste diyo neresi degisik olabilir Allah askına dedim ahahahBide eşim değişik yeni şeyler denemeyi sever. Ben standart bi yediğim yer dururum![]()