MssPARE pare inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin dualarımda olacaksın rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin inşallah
Nice güzel seneleri olsun inşallah ablacım
İyi abla cok sükür ufak bi ameliyattı iki ay sonra tekrar olcakmıs.
Ayy cok üzüldüm limonsuz. Allah hayırlısıyla nasip etsin insallah üzme kendini
Çok geçmiş olsun pare bende okurum senin için Allah şifa versin insallah
Abla çok geçmiş olsun Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah ağrısız düşer taşlar ameliyata da gerek kalmaz
Duamizdasin ben de okurum yavaş yavaş inşallah
Edepsiz ya ona mı kalmış derdi. Üzülme sağlıksız gebeliklerde düşük oluyor. Allah esirgesin ya 5.6 aylıkken olsaydı o zaman daha zor. Yani acı yarışıyla teselli olmaz tabi ki ama Rabbimin vardır bir bildiği. Kimyasal olursa korunmaya falan gerek yok sonrasında diye biliyorum. En doğru ve hayırlı zamanda olacak inşallahYa bi de doktor 2 tane yetmez mi ki tarzında konuştu. E ben de farkındayım ama istiyorum demek ki
Limonsuzum çok üzüldüm canım ama vardır bir hayır.Bebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Hayırlı zaman değilmiş demek ki Hayırlı vakitte sağlıkla nasip olsun inşallahBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah okurumHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Sağlık sorunu yaşıyorum Rabbim beterlerinden saklasın
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım
Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar
Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz⚘
kim ne kadar okursa mübarek gün Rabbim kabul etsin⚘
Allah razı olsun❤⚘
Hiç sevmediğim insan tipiHerkese iyi akşamlar kızlar
Annemgile gitmistim bende orda yaptım iftarı ev kalabalıktı.
Sözde gecmis olsuna gelmis teyzemgil teyzemin gelini anneannemgil
Ama annem ayakta geziyo her seyi o yapıyo yemek yedik ortada kimse yok annemle ikimiz topladık her şeyi
Böyle oldugu zaman o kadar sinir oluyorum ki
Kücükte olsa ameliyat iste kadın hastaneden cıkmıs size yemek hazırlamıs bari toplamaya yardim edin. Annem yapmasın yorulmasın diye ben yaptım her şeyi. Kimsenin acıdığı yok
Ahahah abur cubur zevklerimiz farklıSenin ki nasıl onun ki nasıl merak ettim
Doğum günü kutlu olsun abla nice mutlu senelerebugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
Aaaa kimyasal miymisBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Parem ben çok kişiye attım şifa bulan çok var. 21 gün boyunca her gün 100 tane fil suresi. Okurken orayı imgeleyerek okuyorsun geri dönüşleri okursan baya şifa bulan var ama kişinin kendi okuması lazım diye biliyorumHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım
Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar
Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz⚘
Allah razı olsun❤⚘
Tövbe yarabbim tövbeYa bi de doktor 2 tane yetmez mi ki tarzında konuştu. E ben de farkındayım ama istiyorum demek ki
sağolasın canımDoğum günü kutlu olsun abla nice mutlu senelere
Valla ben de anlamadım. Doktor bi düşük dedi , bi kimyasal dedi
İyi değilim bonusumhem çok ağrım var hem de üzgünüm Doktor %90 düşer dedi. Daha küçük olduğu için kürtaja gerek kalmaz dedi.
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin
Sanırım ben okuyamam. Özre mi giriyor yoksa normal regl gibi mi geçiyor hiç bilmiyorum.
Amin inşAllah kızlar sağolun
Ben temizledinince okurum inşallah ameliyata gerek olmadan düşüo giderler inşallahHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Allah razı olsun❤⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?