Düzenli Evimiz & Hayatımız

MssPARE pare inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin dualarımda olacaksın rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin inşallah

Abla çok geçmiş olsun Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah ağrısız düşer taşlar ameliyata da gerek kalmaz
Duamizdasin ben de okurum yavaş yavaş inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar

Allah razı olsun Rabbim ne gibi duanız varsa kabul etsin

Iyiki varsınız

Ya bi de doktor 2 tane yetmez mi ki tarzında konuştu. E ben de farkındayım ama istiyorum demek ki
Edepsiz ya ona mı kalmış derdi. Üzülme sağlıksız gebeliklerde düşük oluyor. Allah esirgesin ya 5.6 aylıkken olsaydı o zaman daha zor. Yani acı yarışıyla teselli olmaz tabi ki ama Rabbimin vardır bir bildiği. Kimyasal olursa korunmaya falan gerek yok sonrasında diye biliyorum. En doğru ve hayırlı zamanda olacak inşallah

Bebek varmış ama maalesef düştü hastanedeyim şimdi bekliyorum.
Limonsuzum çok üzüldüm canım ama vardır bir hayır.
Sağlıksızdır da ondan öyle olmuştur tutunmamıştır.
Senin içine bir evlat isteği daha gelmiş, Allah da kucağına versin. Şimdi olmadıysa yine olur canım.
Bunun tesellisi de nasıldır bilmem ama olsun kendini üzme. Senin sağlığın yerinde olsun yeter.
Geçmiş olsun

MssPARE
Parecim
Allahtan acil şifalar inşallah
İnşallah en hafif en kolay şekilde geçsin bu süreç.
Okuyayım ben de.
Kaç tane okuyım?
Toplam mı 100 olacak?
Kişi başı mı?
Okucam birazdan
Allah kabul etsin, korktuğuna uğratmasın,kalıcı şifalar nasip olsun canım Pare

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah okurum
Pare karamuk (kadın tuzluğu) deniyor onun suyu ve gleboru denilen bir meyvenin suyu iyi geliyor böbrek taşına denedin mi

Son düzenleme:
Hiç sevmediğim insan tipi

Doğum günü kutlu olsun abla nice mutlu senelere

Parem ben çok kişiye attım şifa bulan çok var. 21 gün boyunca her gün 100 tane fil suresi. Okurken orayı imgeleyerek okuyorsun geri dönüşleri okursan baya şifa bulan var ama kişinin kendi okuması lazım diye biliyorum

Üzgün olma limonsuzum yine olur oluyor çok şükürler olsun Rabbime hep bunu düşün ilaçla düşük yaptım ben de çok sancı yapmıştı

Ben temizledinince okurum inşallah ameliyata gerek olmadan düşüo giderler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…