Selincim canım dua dostum teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsunTabii ki okurum rabbim şifanı versin pare
Limonsuz çok geçmiş olsun canımBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versinHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Sağlık sorunu yaşıyorum Rabbim beterlerinden saklasın
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım
Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar
Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz⚘
kim ne kadar okursa mübarek gün Rabbim kabul etsin⚘
Allah razı olsun❤⚘
çok geçmiş olsun canım , sen sağlıklı ol Rabbim tekrar nasip eder inşallahBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun ne güzel güne denk geldibugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
parecim çok geçmiş olsun bu mübarek kandil günü hürmetine rabbim şifalar versin ,Hanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım
Böbrek taşı için 100 tane FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar
Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz⚘
Allah razı olsun❤⚘
Allah razı olsun sağolasın paremNice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun ne güzel güne denk geldi
Doğum günün kutlu olsun❤⚘ 🏵
Geçmiş olsunBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Okudum çok geçmiş olsunHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Allah razı olsun❤⚘
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Okudum çok geçmiş olsun
parecim çok geçmiş olsun bu mübarek kandil günü hürmetine rabbim şifalar versin ,
bende okurum canım
Valla ben de anlamadım. Doktor bi düşük dedi , bi kimyasal dediNasıl kız. Kimyasal gebelik mi oldu yani
geçmiş olsun limonsuz üzülme rabbim en güzel zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun limonsuz çok üzüldüm
İyi değilim bonusumYaaa limonsuzum iyi misin nasıl oldu öyle dün tahlil diyodun
Çok üzüldüm geçmiş olsun canım
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versinAh limonsuzum çok geçmiş olsun canım
Limonsuz çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım , sen sağlıklı ol Rabbim tekrar nasip eder inşallah
Amin inşAllah kızlar sağolunGeçmiş olsun
Nasılsın şu anValla ben de anlamadım. Doktor bi düşük dedi , bi kimyasal dedi
İyi değilim bonusumhem çok ağrım var hem de üzgünüm Doktor %90 düşer dedi. Daha küçük olduğu için kürtaja gerek kalmaz dedi.
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin
Sanırım ben okuyamam. Özre mi giriyor yoksa normal regl gibi mi geçiyor hiç bilmiyorum.
Amin inşAllah kızlar sağolun
Çok ağrım var canımNasılsın şu an
Tamam canım bir an önce toparlan dinlenipÇok ağrım var canımyatıcam şimdi çocuklar gelene kadar dinleneyim.
Canım benim güzel dilegin bile benim için duadır Allah razı olsunValla ben de anlamadım. Doktor bi düşük dedi , bi kimyasal dedi
İyi değilim bonusumhem çok ağrım var hem de üzgünüm Doktor %90 düşer dedi. Daha küçük olduğu için kürtaja gerek kalmaz dedi.
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin
Sanırım ben okuyamam. Özre mi giriyor yoksa normal regl gibi mi geçiyor hiç bilmiyorum.
Amin inşAllah kızlar sağolun
Yaa çok üzüldüm limonsuz Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah hayırlısıylaÇok ağrım var canımyatıcam şimdi çocuklar gelene kadar dinleneyim.
Ne alaka canim Allah Allah. Sen toparlanmaya bak boşver onu. Ağrın hafifler biraz inşallahYa bi de doktor 2 tane yetmez mi ki tarzında konuştu. E ben de farkındayım ama istiyorum demek ki
Abla çok geçmiş olsun Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah ağrısız düşer taşlar ameliyata da gerek kalmazHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Allah razı olsun❤⚘
Nice güzel seneleri olsun inşallah ablacımbugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
İyi abla cok sükür ufak bi ameliyattı iki ay sonra tekrar olcakmıs.ilknurrr22 annen nasıl oldu iyileştimi biraz
Ayy cok üzüldüm limonsuz. Allah hayırlısıyla nasip etsin insallah üzme kendiniBebek varmış ama maalesef düştühastanedeyim şimdi bekliyorum.
Çok geçmiş olsun pare bende okurum senin için Allah şifa versin insallahHanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim⚘❤
Allah razı olsun❤⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?