Küçük bi ameliyat oldu canım teşekkür ederimAnnen hasta sanırım İlknur okuyamadım geçmişi geçmiş olsun
Olabilir bebişim. Bizim cocuklugumuzda her sey daha kısıtlıydı.Bence benim çocukluğum da olan şeylerle alakalı benim bu tutumum. Şimdi şimdi düşününce anlıyorum
Bu mu yüklemediğin halin? Kullanmamaya çalış kolunu dedim daha ne diyimKolum ağrıdı yine tamda silme hareketinde ağrıyor resmen anlayamadım yüklemeden yapmaya çalışıyorum damar damar üstüne mi bindi noldu bilemedim
Abla bi mutfağı görseydin psikolojim bozuldu artıkBu mu yüklemediğin halin? Kullanmamaya çalış kolunu dedim daha ne diyim
Geçmiş olsunnMerhabalar arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ramazan nasıl geçiyor benim hem guzel hemde yorucu ama yorgunluğu bile tatlı iki gündür belimin sol tarafı ağrıyor uyurken üşüttüm ondan oldu biliyorum ama ne iyi gelir hiç fikrim yok sezeryan sebebiyle belime igne yapıldı en ufak Ağrı'da orasida tetikleniyor konudan konuya atladım ama
Çok geçmiş olsun mümkün olduğunca kendinizi sıcak tutunMerhabalar arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ramazan nasıl geçiyor benim hem guzel hemde yorucu ama yorgunluğu bile tatlı iki gündür belimin sol tarafı ağrıyor uyurken üşüttüm ondan oldu biliyorum ama ne iyi gelir hiç fikrim yok sezeryan sebebiyle belime igne yapıldı en ufak Ağrı'da orasida tetikleniyor konudan konuya atladım ama
TAtili soruyorsun sanırımBu sene bayram kaç gün olur sizce?
Öncelikle dikkat etmelisinMerhabalar arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ramazan nasıl geçiyor benim hem guzel hemde yorucu ama yorgunluğu bile tatlı iki gündür belimin sol tarafı ağrıyor uyurken üşüttüm ondan oldu biliyorum ama ne iyi gelir hiç fikrim yok sezeryan sebebiyle belime igne yapıldı en ufak Ağrı'da orasida tetikleniyor konudan konuya atladım ama
Evet uzatırlar mı sizceTAtili soruyorsun sanırım
Nisan ara tatili ile birlestirmisler diye biliyorum okula giden içinEvet uzatırlar mı sizce
Haber sitelerine düşmemiş düşer o zaman yakındaNisan ara tatili ile birlestirmisler diye biliyorum okula giden için
Evet uzatırlar mı sizce
Haber sitelerine düşmemiş düşer o zaman yakında
Aa tamam canım şimdi oturduBu sene tatil yok kamuda çarşamba günü iş başlıyor.
Sadece öğrencilere tatil.
Pazartesi ve salı tatil bizdeAa tamam canım şimdi oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?