Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bizdede öyle , arife günü yarım gün iş varda ben gelmiyorum arife günleri evde temizlik işlerim var diyorumPazartesi ve salı tatil bizde
çarşamba günü iş başlıyor (özel sektör)
Doğum günü kutlu olsunnnn sağlıklı nice güzel yaşlarabugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
İyi ki doğmuş, hayırlı omurleri olsun inşallahbugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
Rabbim sağlıklı ,hayırlı ömürler nasip etsin , ikimiz mart kızımla babasıda eylül ayı
teşekkürler Allah razı olsunDoğum günü kutlu olsunnnn sağlıklı nice güzel yaşlara![]()
teşekkürler canım sağolİyi ki doğmuş, hayırlı omurleri olsun inşallah![]()
Bi kalabalığın içinde seni gördüm oturup konuştuk sonra kaybettim seniİyiyim Aysen nasıl gördün hayırdır![]()
İyi ki doğmuş sağlıklı mutlu yaşları olsun ablabugün oğlumun doğum günü ne güzel bi güne denk geldi bu senedoğduğu senede ramazanın 10. günüydü
amin canım çok sağolİyi ki doğmuş sağlıklı mutlu yaşları olsun abla![]()