- 13 Ağustos 2020
- 15.288
- 86.388
- 548
- 32
Daha iyim canım sağolÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl oldun ?
Gönder gönderYa şu kızlara 2 saat baksanız da uyusam nasıl olur
Kimse yok mu yanında canım? Bi de ayakların nasıl oldu ?Ya şu kızlara 2 saat baksanız da uyusam nasıl olur
sagol ablailknurrr22 geçmiş olsun
Gönder bana nasıl olsa uyumuyoruz bakalım mis gibi bebek kokusuYa şu kızlara 2 saat baksanız da uyusam nasıl olur
Teşekkür ederim loracım
Kullanmadığın iyi olmuş limonsuzum. Su aralar iyice taktım zararlarını okudukça doğal yöntemlerle ittirelim hastaliklarimiziDaha iyim canım sağolbiraz öksürük, biraz da halsizlik kaldı ama geçer inşAllah . İlaç kullanmadım ya ondan uzun sürdü demek ki.
Getir getir çıkarır lora teyzesi onları da koltuk başınaYa şu kızlara 2 saat baksanız da uyusam nasıl olur
Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahKızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz
Hemen hemeeeeenYa şu kızlara 2 saat baksanız da uyusam nasıl olur
Evet ya kendimde neyse de ahsene sıfır ilaçla ilerlemek istiyorum ne kadar az o kadar iyi. İlk kez antibiyotik içti içim çok kötü 1 çay kaşığı o daKullanmadığın iyi olmuş limonsuzum. Su aralar iyice taktım zararlarını okudukça doğal yöntemlerle ittirelim hastaliklarimizi
Hayırlısı ile nasip etsin rabbimKızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz
Gazete baklava deniyor buna aşırı güzel oluyor gerçektenEvet gelirken bize birer tepsi veriyo 2 görümcemler bide biz 3 tepsi birinide yaptıgı gün şerbet döküp yemisler. Bayramın ilk günü 2 tepsi bitiyo inanamazsın gelen giden o kadar cok oluyo ki bide baklavası cok güzel oluyo kvdenin ben ev baklavası sevmem onun ki cerez gibi cıtır cıtır. Duruma koymustu bak gecen buraya atcaktım
Hayırlısı ile nasip olsun inşallahKızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz
Evet bu cok lezzetli oluyo kıtır kıtırGazete baklava deniyor buna aşırı güzel oluyor gerçekten
Eline sağlık kv nin
Hayırla gönlündeki olsun inşallah canımKızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?