- 13 Mart 2019
- 14.802
- 54.266
- 598
Jilet gibi dizdim aşırı iştah açıcı olduRafımı jilet gibi dizdim
Bir tane eşofman lastiği bozulmuş yeni lastik geçirdim
Çamaşır astım kuruyanları katladım
9 tepsiye bende şaşırdım ilkin.9 tepsi mi
He olur bence bolonez gibi lazanya gibi tavık garnitür sosis her şey olurEvet aklıma geldi Kıyma katıp başamel yapsam olur mu ki
Köy diyor geleni gideni çoktur belki9 tepsi mi
Evet gelirken bize birer tepsi veriyo 2 görümcemler bide biz 3 tepsi birinide yaptıgı gün şerbet döküp yemisler. Bayramın ilk günü 2 tepsi bitiyo inanamazsın gelen giden o kadar cok oluyo ki bide baklavası cok güzel oluyo kvdenin ben ev baklavası sevmem onun ki cerez gibi cıtır cıtır. Duruma koymustu bak gecen buraya atcaktım9 tepsi mi
MaşallahEvet gelirken bize birer tepsi veriyo 2 görümcemler bide biz 3 tepsi birinide yaptıgı gün şerbet döküp yemisler. Bayramın ilk günü 2 tepsi bitiyo inanamazsın gelen giden o kadar cok oluyo ki bide baklavası cok güzel oluyo kvdenin ben ev baklavası sevmem onun ki cerez gibi cıtır cıtır. Duruma koymustu bak gecen buraya atcaktım
Bolonez sorry o needirr?He olur bence bolonez gibi lazanya gibi tavık garnitür sosis her şey olur
Evet çokmuş maşallahKöy diyor geleni gideni çoktur belki
Maşallah maşallah ellerine kollarına sağlık ne güzelEvet gelirken bize birer tepsi veriyo 2 görümcemler bide biz 3 tepsi birinide yaptıgı gün şerbet döküp yemisler. Bayramın ilk günü 2 tepsi bitiyo inanamazsın gelen giden o kadar cok oluyo ki bide baklavası cok güzel oluyo kvdenin ben ev baklavası sevmem onun ki cerez gibi cıtır cıtır. Duruma koymustu bak gecen buraya atcaktım
Kıymalı peynirli makarna işteBolonez sorry o needirr?
Hee adının bolınez olduğunu bilmiuordumKıymalı peynirli makarna işte
Gönül randevu bak yırtılma falan olabilir incinme de çok ağrır ben de çok çektim ondan. O kolunu kullanmamaya çalış makine boşaltırken bile tek kolla yap.Benim sağ kolda ciddi bişey var gibi bişey yırtıldı bence omuzumda
Tezgah silerken bez sıkarken bi acıdı sol ele geçtim şimdi de ağrıyor
Azıcık iş yapsam beyle oluyor
Şimdi ben nasıl işlenicem
Geçer dedim ama eşim hemen geçmez 1 ay sürer dediGönül randevu bak yırtılma falan olabilir incinme de çok ağrır ben de çok çektim ondan. O kolunu kullanmamaya çalış makine boşaltırken bile tek kolla yap.
Bez sıkarken aynen.
Hatta tülbentle askı falan yap ki kullanamamak için.
Sen hamilesin kenarda bekleBugün çalışkanız maşallah. Bende bi o yana bi bu yana yatıp yuvarlanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?