- 13 Mart 2019
- 14.802
- 54.289
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de en son mutfağa giricemAntre topladım️
Dünkü yedek kıyafet Çantaları boşalttım️
Antrryi Süpürdüm️
Mutfak süpürdüm️
Ama toplamadım önünden geçiyorken süpüreyim dedim
Yatak odası ve Banyoları da süpürdüm️
Hahahhaha bu his sonradan mı geldiYayılmışlık
Hep mutfağı en sona bırakıyorum bende yaaBen de en son mutfağa giricem
Ama mutfakta iş uzuyo diğer yerlere daha yetişemiyorumHep mutfağı en sona bırakıyorum bende yaa
Akşama bi tek makarna vat yanına ne yapsam bilemedim
mutfağa bakınca böyle hissettimHahahhaha bu his sonradan mı geldi
Aynen dimi bencede uzuyor bak hala başlamadımAma mutfakta iş uzuyo diğer yerlere daha yetişemiyorum
Makarnaya bişeyler kat fırın makarna yap beşamelle seversenizHep mutfağı en sona bırakıyorum bende yaa
Akşama bi tek makarna vat yanına ne yapsam bilemedim
Benim annemde öyle ev alınca tasınırken teyzelerim bir sürü seyini atmışlar öyle bi söyleniyo ki her seferindeAnnem çok zor atardı bişeyleri ondan kalma alışkanlık.
Benim bir hazırlığım yok canımbayrama hazırlığınız var mı ??
kurabiye pasta gibi .
Temizlik gibi.
![]()
Bize bayramda gelen giden olmazbayrama hazırlığınız var mı ??
kurabiye pasta gibi .
Temizlik gibi.
![]()
Evet .Bize bayramda gelen giden olmaz
Zaten hep köye gideriz 2 bayramdır gitmiyoduk bu bayram da Ardanın okul tatiliyle 9 gün tatili var gitmek istiyoruz ama arabayı sattık nasıl olacak bakalım. Kvde 9 tepsi baklava yapmıs yapragıda sarar biz gitmeden. Bende hazırlık yok anlayacağın![]()
Olsa güzel olurdubayrama hazırlığınız var mı ??
kurabiye pasta gibi .
Temizlik gibi.
![]()
Evet aklıma geldi Kıyma katıp başamel yapsam olur mu kiMakarnaya bişeyler kat fırın makarna yap beşamelle severseniz
9 tepsi miBize bayramda gelen giden olmaz
Zaten hep köye gideriz 2 bayramdır gitmiyoduk bu bayram da Ardanın okul tatiliyle 9 gün tatili var gitmek istiyoruz ama arabayı sattık nasıl olacak bakalım. Kvde 9 tepsi baklava yapmıs yapragıda sarar biz gitmeden. Bende hazırlık yok anlayacağın![]()