• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

MAsada bardak uzatıyolar suyu doldurana kadar kimin uzattığını unuttum bugün sınırlarımı zorluyorum
Fazla yogunluk bu ay nasilsiniz buraya da hic baakamiyorum hasta falan degilsin degil mi🥲ama O kadar iyi anlıyorum ki son 1 aydır böyleyim 🫠 gittiğim yerden ne alacaktım diye düşünüyordum geçen ortada döndüm durdum aklıma gelir diye belki. Biri görse mesneviden ders aldım diye devam ederdim :D

MAsada bardak uzatıyolar suyu doldurana kadar kimin uzattığını unuttum bugün sınırlarımı zorluyorum

Gelin aramış sabah günaydın dedi günaydın dedim bende ve orda kalmışım anlık.
Napıyosun abla demiş cevap vermişim ve benden sen napıyosunu beklemiş ben bekliyorum eee dedi sormuyo musun dedim dur daha yeni günaydın dedik derken bir kahkaha ile ayıldım

Son düzenleme:
Gelin aramış sabah günaydın dedi günaydın dedim ben de ve orda kalmışım anlık.
Napıyosun abla demiş cevap vermişim ve benden sen napıyosunu beklemiş ben bekliyorum eee dedi sormuyo musun dedim dur daha yeni günaydın dedik derken bir kahkaha ile ayıldım
Bu aylarda unutkanlık daha fazla oluyor sanki geçen sene buraya ve bir konuya daha yazmışım aşırı unutkanım diye sadece d vitamini eksikti o ara gitmiştim bu sene gitmedim dr a

fenasın gddhjd sende de oldumu hiç. Şu saatten sonra istemiyorum diyen herkese sinssi sinsi bakıyorum Allahim herkese versin işte 😁
Yok isteyene nasip etsin Allah 🤲
Ben ikinci ayında fark etmiştim hamile olduğumu o kadar ihtimal dışında tutmuştum
Hatta ben mandirada çalışıyordum bresalla diye salgın vardı ona yakalandım sanmıştım bulantı ve halsizlik için de

Bu aylarda unutkanlık daha fazla oluyor sanki geçen sene buraya ve bir konuya daha yazmışım aşırı unutkanım diye sadece d vitamini eksikti o ara gitmiştim bu sene gitmedim dr a
Ben daha iyiydim farketmişti baya şu ara yine çok unutuyırum telde mesela baya birkaç dk lık mavi ekran vermişim

Hayırlı geceleriniz olsun ❤️

Eklentiler

• 1000065366.webp
    1000065366.webp
    25 KB · Görüntüleme: 19
İyi geceler,
Yarın iftara misafirlerim var akşamdan hazırlıklara başladım,
Vişne kompostosu yaptım
Tavuk butu haşladım suyuyla pilavı yaparım
Kuru patlıcan ve biber doldurdum sabah pişiririm,
Sulu köftenin köftelerini yuvarladım
Fırında küçük güveçlere et sote yapıcam
Eti doğradık
Tatlıyı kızım yaptı borcam tatlısı adını bilmiyorum
Sahuru yaptık birazdan yatıcam
Bide mutfağın ve balkonun tüllerini yıkadım camlarını sildim, banyoyu, duşakabini yıkadım
İftara kızkardeşime gittik

Back
X