- 13 Ağustos 2020
- 15.285
- 86.361
- 548
- 32
Fazla yogunluk bu ay nasilsiniz buraya da hic baakamiyorum hasta falan degilsin degil miMAsada bardak uzatıyolar suyu doldurana kadar kimin uzattığını unuttum bugün sınırlarımı zorluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla yogunluk bu ay nasilsiniz buraya da hic baakamiyorum hasta falan degilsin degil miMAsada bardak uzatıyolar suyu doldurana kadar kimin uzattığını unuttum bugün sınırlarımı zorluyorum
MAsada bardak uzatıyolar suyu doldurana kadar kimin uzattığını unuttum bugün sınırlarımı zorluyorum
fenasın gddhjd sende de oldumu hiç. Şu saatten sonra istemiyorum diyen herkese sinssi sinsi bakıyorum Allahim herkese versin işteBen ses etmedim spralle adet sonrası tek ilişkiden hamile kaldığımı öğrense bayılır diye![]()
Bu aylarda unutkanlık daha fazla oluyor sanki geçen sene buraya ve bir konuya daha yazmışım aşırı unutkanım diye sadece d vitamini eksikti o ara gitmiştim bu sene gitmedim dr aGelin aramış sabah günaydın dedi günaydın dedim ben de ve orda kalmışım anlık.
Napıyosun abla demiş cevap vermişim ve benden sen napıyosunu beklemiş ben bekliyorum eee dedi sormuyo musun dedim dur daha yeni günaydın dedik derken bir kahkaha ile ayıldım
Yok isteyene nasip etsin Allahfenasın gddhjd sende de oldumu hiç. Şu saatten sonra istemiyorum diyen herkese sinssi sinsi bakıyorum Allahim herkese versin işte![]()
Ben daha iyiydim farketmişti baya şu ara yine çok unutuyırum telde mesela baya birkaç dk lık mavi ekran vermişimBu aylarda unutkanlık daha fazla oluyor sanki geçen sene buraya ve bir konuya daha yazmışım aşırı unutkanım diye sadece d vitamini eksikti o ara gitmiştim bu sene gitmedim dr a
Uykusuzluk etkiliyor sanırımBen daha iyiydim farketmişti baya şu ara yine çok unutuyırum telde mesela baya birkaç dk lık mavi ekran vermişim
Afiyet olsunHayırlı geceleriniz olsun![]()
Ramazan başladığından beri ilk içtimAfiyet olsun
kaç gündür evde kahve yok hava aşırı kötüydü o ara çıkıp almadım bugün biraz daha iyiydi ama soğuk ve rüzgar vardı
Ramazan başladığından beri 1 kere kahve içtim
Benim de görünce aklıma düşüyor iftar sonrası aramıyorum aslındaRamazan başladığından beri ilk içtim
Afiyet olsun bonusumHayırlı geceleriniz olsun![]()
Ramazan başladığından beri 1 kere kahve içtim
Sayısını bilmiyorumRamazan başladığından beri ilk içtim
Afiyet olsunAfiyet olsun bonusum
Sayısını bilmiyorum
iftardan sonra, yatmadan önce ve sahurda içtim şuanda da kahve içiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canımİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Dün hastaneye götürdüm, kandaki enfeksiyon değeri yükselmiş CRP. Onunla ilgileniyorum, ateşi de var baya zorlanıyoruz.
Sen nasılsın?
Benimde gelmesi an meselesi bide ramazan tarifesi olarak erken olurum hepHayırlı sahurlaran itibariyle orucu kapattım canım sıkıldı ya resmen bu sene yarısı gitti
Aksi gibi geçen ay ramazanın başında bitmiş olacaktı 6 gün gecikti. Bu ay da gecikse diodum 1 gün erken geldi güler misin ağlar mısınBenimde gelmesi an meselesi bide ramazan tarifesi olarak erken olurum hep![]()