- 30 Ocak 2015
- 18.843
- 21.693
- 598
- 29
Bu aralar burası cok durgun kimse yazmıyoGünlerdir beni kimse merak etmemiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar burası cok durgun kimse yazmıyoGünlerdir beni kimse merak etmemiş![]()
Aman iyi olsun daEfser biraz internet detoksu yapıyor sweet gelicek inş![]()
İyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.Bu aralar burası cok durgun kimse yazmıyonapıyosun nasılsın
Geçmiş olsun canımİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Dün hastaneye götürdüm, kandaki enfeksiyon değeri yükselmiş CRP. Onunla ilgileniyorum, ateşi de var baya zorlanıyoruz.
Sen nasılsın?
Arya ya geçmiş olsun. Gerçekten 10-15 sene sonrasını hayal edemiyorum. Ne kadar çok hasta olan var hayret ediyorumİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Dün hastaneye götürdüm, kandaki enfeksiyon değeri yükselmiş CRP. Onunla ilgileniyorum, ateşi de var baya zorlanıyoruz.
Sen nasılsın?
Sağol Sero.Arya ya geçmiş olsun. Gerçekten 10-15 sene sonrasını hayal edemiyorum. Ne kadar çok hasta olan var hayret ediyorum
Ya cok geçmiş olsun kıyamam. İnsallah cabucak geçerİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Sen nasılsın?
Soğuktan böyle çabuk hasta olunması da bana garip geliyor ya. Hiç bağışıklık falan kalmadı bünyemizdeSağol Sero.
Evdeydik son 6 gündür, hiç dışarıda çıkmadık.
Sadece perşembe günü doğalgazı açmamışlardı ve hava baya soğuktu. Bizim ev merkezi sistem...
Hemen hastalandı![]()
Ben de pek giremiyorum. Bi durgunluk var burada daGünlerdir beni kimse merak etmemiş![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Sen nasılsın?
Al benden de o kadar. Dikkat etmeye çalıştıkça daha çok hasta oluyoruz sanki.Soğuktan böyle çabuk hasta olunması da bana garip geliyor ya. Hiç bağışıklık falan kalmadı bünyemizde![]()
Çok geçmiş olsunİyi olmaya çalışıyorum İlknurcum, bebeğim hastalandı birden.
Sen nasılsın?
Evet
Günaydın yazmışım göndermemisim iyi geceler bari![]()
Ben ses etmedim spralle adet sonrası tek ilişkiden hamile kaldığımı öğrense bayılır diyeEvetaman bacimsu dikkat et hicbiseye güvenme
![]()
Bütün süprizi bozdun yaa görselini ekleyecek vaktim yokBen ses etmedim spralle adet sonrası tek ilişkiden hamile kaldığımı öğrense bayılır diye![]()
Gelince eklersinBütün süprizi bozdun yaa görselini ekleyecek vaktim yok