- 13 Mart 2019
- 14.802
- 54.289
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlı gideysın sankiOğlumun odasını topladım️
Camını açtım️
Yatağını düzelttim️
Süpürdüm️
Helal olsun eline sağlıkLastiği gevşemiş tokamı kestim yeni lastik diktim içine yesyeni oldu![]()
Rutin rutinHızlı gideysın sanki
Ay aglamak istiyorum bu seneki kontrolede gitmedim daha gecen sene ocakta gitmistimEvetaman bacimsu dikkat et hicbiseye güvenme
![]()
Ay neler duyuyo bu kulaklar bunlarıda mı görcektimBen ses etmedim spralle adet sonrası tek ilişkiden hamile kaldığımı öğrense bayılır diye![]()
Bonus ya kendine is cıkarıyosunLastiği gevşemiş tokamı kestim yeni lastik diktim içine yesyeni oldu![]()
Kız napim takıcam takamıyorum çok dolasam başörtüden görünüyor sivri sivri.Ay aglamak istiyorum bu seneki kontrolede gitmedim daha gecen sene ocakta gitmistim
Ay neler duyuyo bu kulaklar bunlarıda mı görcektimben hadi geçtim istemiyorum da eşim hiç hiç istemiyo ikinci cocuga bile zor ikna etmistim
Bonus ya kendine is cıkarıyosun![]()
Ulan her yeri toplamışsın işte ben de tek tek yazayım başka kim motive edecekti biziBugün beni biraz idare edin
Kendimi itekliyorum
Motive etmeye çalışıyorum![]()
İyi yapmıssın o zaman annemde yapar öyle seyler sever ugrasmayıKız napim takıcam takamıyorum çok dolasam başörtüden görünüyor sivri sivri.
Atsam yine aynısını alıcam 5 dk sürmedi
Benimde dolapları düzeltmem gerekşyo yaRutin rutin
Çekmece içlerine girsem helbet beyle hızlı olmazdı![]()
Annem çok zor atardı bişeyleri ondan kalma alışkanlık.İyi yapmıssın o zaman annemde yapar öyle seyler sever ugrasmayı![]()
İşte 1 saat önce ki halim nanaydıUlan her yeri toplamışsın işte ben de tek tek yazayım başka kim motive edecekti bizi