- 12 Haziran 2019
- 19.005
- 116.228
- 598
- 37
Benimkilerde istemiyormuş
Ay hiç güleceğim yoktu ya gece gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun gidecektim eşimin dışarda işi vardı havada soguktu cocuklarla gidemem diye gitmedim iptal ettim. İftardan sonra sürekli midem bulanıyo bisey yemezsem sorun yok. Suanda bulanıyoÇok şükür daha iyiyim canım sağolasınçok bişey yapmıyorum oturmak dışında
sen nasılsın ? Miden iyi değilmiş öyle okudum sanki ?
Neden aç olmaliymissin kiBugün sağlık ocağına gittim şansıma yine kan veremedim. Çünkü sahurda yememem gerekiyormuş bilmiyordum. Pazartesi günü tekrar gel dedi![]()
YoksaEvet bugun gidecektim eşimin dışarda işi vardı havada soguktu cocuklarla gidemem diye gitmedim iptal ettim. İftardan sonra sürekli midem bulanıyo bisey yemezsem sorun yok. Suanda bulanıyo![]()
Benim büyük kız ütü yapmayı çok seviyor ondan dolayı rahatladım bendeÜtülenince pek güzel oluyorlar ama keşke kendiliğinden utulense![]()
Bilmem kiNeden aç olmaliymissin ki
Kıyafetler yeni gibi duruyo demi ya renkleri canlanıyoÜtülenince pek güzel oluyorlar ama keşke kendiliğinden utulense![]()
Şeker için öyle açlık istiyorlar ona da bakacaklar demek kiBilmem kideğerlerin yüksek çıkar dedi sanki .
Evlenmeden önce ben de seviyordumBenim büyük kız ütü yapmayı çok seviyor ondan dolayı rahatladım bende
Efser de çok sever ütüyü yay burcu özelliği sanırım
Düsünmek bile istemiyorum. Spirale güveniyorum güvenmeliyim demi
Arda nın coraplarını bile ütülerdim Mete garibim bebekken ütüledim bi simdi hic biseyini ütülemiyorumEvlenmeden önce ben de seviyordumama şimdi zor geliyor ya az önce 2 nevresim takımı 5 6 gömlek 5 de pantolon utuledim
ü sünü bile duymak istemiyorum bi kaç gün
Bu ay 5 gün geciktim ben deDüsünmek bile istemiyorum. Spirale güveniyorum güvenmeliyim demi![]()
Ben var bu konuda bir şey bilmemekDüsünmek bile istemiyorum. Spirale güveniyorum güvenmeliyim demi![]()
Ne oldu buaralar bize yavBu ay 5 gün geciktim ben deaz daha gelmese nanay yavrum
![]()
Senin ilk cocuk olacak hadi neyse benim 3 düsünsene. Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında ziyarete beklerimBu ay 5 gün geciktim ben deaz daha gelmese nanay yavrum
![]()
Kötü düsünmeyelim neyse yoktur. 3ünde regl oldum zaten yoktur sanmamBen var bu konuda bir şey bilmemek![]()
Neyse bişi yok bişi yokSenin ilk cocuk olacak hadi neyse benim 3 düsünsene. Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında ziyarete beklerim
Kötü düsünmeyelim neyse yoktur. 3ünde regl oldum zaten yoktur sanmam
Bunu lorişe sor kucağında bebesiDüsünmek bile istemiyorum. Spirale güveniyorum güvenmeliyim demi![]()
İyi akşamlar kızlar
İzinliyim oruçtan iki gündür, Eve geldikten sonra
Balkonu yıkadım
buzdolabını boşalttım sildim yerleştirdim
misafir banyosunu yıkadım duşa kabin camlarını vs sildim
salon ile mutfağın perdesi kalmıştı onlari yıkadım taktım
eşim kuruyan çamaşırları kaldırdı, makinede yıkanan vardı onu astı
banyo paspaslarini yıkadım serdim
1 üçlü bi tekli koltuk sildim yarısı da yarın silerim inşallah
bir şeyler yedik, eşim yatti
Ütüyü yaptım ben de şimdi
Mutfağı toplayıp yatacağım inşallah