- 13 Mart 2019
- 14.455
- 52.093
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün hiç dermanım yoktu ondan bu güne kaldı. Neyse rabbğm sağlık versin de yarın da dinlenirimBen geçen sefer çok yoruldum o yüzden bugünden yapmaya çalışıyorum![]()
Evet ya insanın içi kıpırdar çiçek açınca. Bende melisa var 1 defa açtı hani çiçeği de öyle ahım şahım değil o bile nasıl mutlu etti.HeySero mutlaka al derim topraktan çıkan o yapraklar renkli tomurcuklar Allahın gözlerimize kalbimize lutfu
Balkon cam önü var mıEvet ya insanın içi kıpırdar çiçek açınca. Bende melisa var 1 defa açtı hani çiçeği de öyle ahım şahım değil o bile nasıl mutlu etti.
Ama yerim pek yok onu nasıl ayarlıcam bilemedim
Bunun markası neyEfser düzünden ayrı tersinden ayrı güzel
Üzme canını olacağı varmışHayırlı iftarlar
Zaten hic bir seye yetisemiyorum birde üstüne iftardan 1 dk önce sürahi kırıldı tüm tezgah halı ayran oldu ağlamamak için kendimi zor tuttum simdi ben mutfağa mutfak bana bakıyor![]()
Bunun markası ney![]()
Anlamadım önce, sonradan alıntıya baktımBunun markası ney![]()
Bak bonusum iki gözümün çiceği latincesiyle geldiAnlamadım önce, sonradan alıntıya baktım
Çiçeğin markasını mı sordun sen bacımsuuu![]()
"Çiçeğin adı neydi" diye olmayacak mı soruBak bonusum iki gözümün çiceği latincesiyle geldi![]()
Dişarda değil içerde var ama orasıda full doluBalkon cam önü var mı