• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Sabah kalktım yastığım ıslak hem terlemişim hem de boynum tutulmuş 🥹 kayinvalidemleri çağıracaktım vazgeçtim, yarına olsun artık.
Sizede geçmiş olsun kızlar 🌸

İyi akşamlar kızlar
2 gündür girip yazmaya bi üşeniyorum ki.
Dün orucu acınca basıma agrı girdi bugunde devam etti. Çarptı resmen beni. Bugun bide kvdegili yemege cagırdım bi dakka oturmadım.
Geçmiş olsun canım . Başka bi gün çağırsaydın keşke 🙁

İyi akşamlar kızlar
2 gündür girip yazmaya bi üşeniyorum ki.
Dün orucu acınca basıma agrı girdi bugunde devam etti. Çarptı resmen beni. Bugun bide kvdegili yemege cagırdım bi dakka oturmadım.
Geçmiş olsun İlknur dikkat et kendine

Bonus Bonus ablana cok gecmis olsun bonus🌸
Limonsuzzcay Limonsuzzcay geçmiş olsun limonsuz Allah şifa versin🌸
sweetgirlcandy sweetgirlcandy seninde öksürük peşini bırakmadı tekrar bi gitsen mi acaba sweet
Gitmekte istemiyorum hiç ya. Teyzem benden önce aynıydı onda da devam ediyor annemde öyle. 2 3 gün iyiyiz dikkat etmeyince başlıyor geri. Garip valla

Saksı devrildi toprak döküldü dedim yemek işim bitsin öyle toplarım.
Sen misin bekleten bi rüzgar çıktı daha dün sildiğim balkona o toprak yayılmış mutfağın da içine girmeye başlamış.

Şekerpare yaptım o pişerken balkonu süpürüyodum o arada fırını unuttum yandılar biraz.
Bol aksilikli bir akşamdı
Ay ne sinir bozucu kolay gelsin sağlık olsun

Geçmiş olsun İlknur dikkat et kendine
Sagol canım ediyorum da işte tansiyonum mu çıkıyo yemekten sonra ne oluyosa. Düşüktür benim hep 10a cıkınca başım çatlar agrıdan heralde öyle bisey oluyo
Gitmekte istemiyorum hiç ya. Teyzem benden önce aynıydı onda da devam ediyor annemde öyle. 2 3 gün iyiyiz dikkat etmeyince başlıyor geri. Garip valla
Evet bu sene hastalıklar bi garip bende de geçmeyen bi geniz akıntısı var burnum doluyo dışarı çıkar cıkmaz sürekli bi hınkırmam gerekiyo. Büyük ihtimal alerji kaynaklı bisey tekrar gidip bi test yaptırsam bende

Sagol canım ediyorum da işte tansiyonum mu çıkıyo yemekten sonra ne oluyosa. Düşüktür benim hep 10a cıkınca başım çatlar agrıdan heralde öyle bisey oluyo

Evet bu sene hastalıklar bi garip bende de geçmeyen bi geniz akıntısı var burnum doluyo dışarı çıkar cıkmaz sürekli bi hınkırmam gerekiyo. Büyük ihtimal alerji kaynaklı bisey tekrar gidip bi test yaptırsam bende
Belki de bi ölç bakalım tansiyon aleti varsa

Geniz akıntısı aynı bende öyle sürekli var

İnşallah inşallah gece bez bağlayarak devam etcem bezi bağladım yaptı 😂 unutmuşum klozete yapmayı diyor 😂
Evet gece alışması biraz zaman alıyor bazısı hemen alışıyor ama kış dönemi bende takıyorum çünkü bi türlü zamanı tutturamadık hasta oldu bu sefer
birkaç aya çıkarıcam ama
İlk başladığım 4 5 ay hiç takmamıştım

Buraya mutfak toplu değil yazdıktan sonra 20 dk ya mutfağı topladım✅
Tezgah üstü bulaşıkları yerleştirdim ✅
Bulaşıkları elimde yıkadım✅
Makineyi sabahtan boşaltırım dedm♻️
Namaza geçecekken eşim geldi çay demledim ✅
Oğlumı uyuttum derken gene saat geç oldu ama hemen abdest alıp geçiyorum odama 😍😍

Canım bu dönem ki virüs çok inatçı çıktı
Benimde mesela ramazan başından beri boğaz ağrım var gündüz geçiyor gece bakıyorum yara gibi acıyor anlamadım
Öksürük de gıcık gibi vardı bu hafta daha iyi
Rabbim tüm hastalara içinde bize de şifa versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
HAvaya bağlı tahriş olabilir faranjit gibi de olur. Sirkeli bişeyler içtin mi?

Buraya mutfak toplu değil yazdıktan sonra 20 dk ya mutfağı topladım✅
Tezgah üstü bulaşıkları yerleştirdim ✅
Bulaşıkları elimde yıkadım✅
Makineyi sabahtan boşaltırım dedm♻️
Namaza geçecekken eşim geldi çay demledim ✅
Oğlumı uyuttum derken gene saat geç oldu ama hemen abdest alıp geçiyorum odama 😍😍

Gönül namaza eşlik edeyim dedim ama biraz uzanıcam sanırım

Evet gece alışması biraz zaman alıyor bazısı hemen alışıyor ama kış dönemi bende takıyorum çünkü bi türlü zamanı tutturamadık hasta oldu bu sefer
birkaç aya çıkarıcam ama
İlk başladığım 4 5 ay hiç takmamıştım
Bide tulumla yatıyor benim ki ondan sıkıntı olur şu an kaçırsa değişim falan derken kaldırsam tulumu çıkarması etmesi. Elbet tutmayı öğrenirler ya onu da

Back
X