- 12 Haziran 2019
- 18.937
- 115.750
- 598
- 37
Ulan bunu yazmayı hep unutuyorum yav, bu da iş sonuçta
Damacanayı boşaltıp yenisini taktımSahurdan sonra bulaşıkları yerleştirip makineyi çalıştırdım
Kızımın çarşaf ve yastık kılıfını çıkardım
Çarşafları makineye attım
Bitince astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Marketten gelenleri yerleştirdim
İftardan sonra makineyi yerleştirdim
Kızımın çarşafını taktım
Mutfak toplu. @Aktif Lora senin için düzenledim
Ovv samanyolu salih sen gelir miydin buralaraMutfak toplu mu onu de hele
Oyyy tinnoşum deme öyle içim cız etti Rabbim şifanı verecek elbet bu da bir imtihan hem de en sevdiklerinden kaynaklı inşallah kazanarak geçeceksin bunu benim tanıdığım Esra böyle biriBonusum pinhoşuumm kızlarla dolu dolu geçiyor 1 ay 8 günlük olduk
Bacağım aynı koltuk değnekleriyle devam oksijen hiperbarik tedavisi alıyorum.12.seansa girdim bugün lohusalıktı bulunduğum psikoloji derken günlerim ağlamaklı geçiyor.
Ne kıymetliymiş iki bacağınn üzerine basıp yürümek kendine yetebilmek.
Beni duanızda lütfen unutmayın.Eski Esrayı çok özledim
Bunu bilmiyemBenim dediğim bu paketli ama tatlı değil şekersiz yazıyor bunda da zaten. Diğerlerine göre daha iyi
Eki Görüntüle 3557032
Evet işte tatlı onlar ben sevmiyorum yapısı bile değişik yapışkan gibiBi kayserili olarak hiç beğenmiyorumtatlı tatlı o lavaşlar
Yok yav amannHeySero kayıp şeyi buldun mu serocum?
Kod:yine deneme
Kod:bir ki
Kod kim gı
Bende iftara gel dedim kabul etmez sandım tamam dedi kabul etti
Yok yav amann
Evet işte tatlı onlar ben sevmiyorum yapısı bile değişik yapışkan gibiama sweetin dediği nasıl bilmiyorum denemek lazım
Tl kartım tanımadığım biri tarafından teslim alındı mesajı geldi bugün bankadan kartı iptal ettirdim o anda ama kafama taktım baya bir
Dur yarın da böyle yapayım da. Arayasım da yokki ya eziyet gibi geliyor sağa sola bakmak1 Fatiha 3 ihlas İbrahim Ethem hz ruhuna bağışlıyorsun mübarek kişinin hürmetine kayıp şeyi kolaylıkla bulmak için dua ediyorsun bulunur inşallah
Bir işlem yada para çekme olmamış internet alışverişinde kullandığım karttı ondan içim rahat etmiyor yarın tekrar ararım bankayıİptal ettirdiysen hiç sorun olmaz nane istersen tekrar arayıp sor emin olmak için için rahatlar
Tek kişilik misafirim olucak yarın. Menü ne olur ki 2 kez görüştuk çok samimi değilim. Ne yapsam billemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?