- 1 Aralık 2021
- 13.173
- 45.589
- 548
- 34
Mutfak toplu mu onu de heleSahurdan sonra bulaşıkları yerleştirip makineyi çalıştırdım
Kızımın çarşaf ve yastık kılıfını çıkardım
Çarşafları makineye attım
Bitince astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Marketten gelenleri yerleştirdim
İftardan sonra makineyi yerleştirdim
Kızımın çarşafını taktım
Kız niye öyle oluyo iki tuşa insan üşeniyor hahhasBugün çok iş yaptım ama yazmaya erindim
Yerini bulabilmen de güzeliyi bebis diş mevzusu basladiyine koltuk tepesine çıkıyorum sakinleştirici mekan
Sebebini bulan yok henüzKız niye öyle oluyo iki tuşa insan üşeniyor hahhas
Toplu topluMutfak toplu mu onu de hele
Bilmeyen birinin yanında yapınca çok eğlenceli oluyorYerini bulabilmen de güzel
Yaptıklarımızı hatırlamak bu işte ondanSebebini bulan yok henüz
Kendinize göre hazırla zaten istemsizce sofrada çok çeşit oluyor ramazan daTek kişilik misafirim olucak yarın. Menü ne olur ki 2 kez görüştuk çok samimi değilim. Ne yapsam billemedim
Kim ki ? Hem samimi değilsin hem iftara çağırdınTek kişilik misafirim olucak yarın. Menü ne olur ki 2 kez görüştuk çok samimi değilim. Ne yapsam billemedim
Bende komşu teyze var onu çağıracağım aynı merhaba merhaba sohbetimiz sadeceKim ki ? Hem samimi değilsin hem iftara çağırdın
Oğlum da öyle dedi ya haaha biz daha fazlayız bize sor diyorKendinize göre hazırla zaten istemsizce sofrada çok çeşit oluyor ramazan da
Evet diğerleri yuvarlak olanlar şekerli belki onların da şekersiz olanları vardır hiç denk gelmedim. Ama bu daha iyi oluyor seviyorum benUno markası atmış ya sweet şok da oluyor o marka yediğim kişiye de sorayım o nereden almış unutmazsam yazarım
Sormma ya. Eski okuldan merhabalastik öyle bir kaç ortamda olduk ama bebeği yeni duymuş aramış. Bende iftara gel dedim kabul etmez sandım tamam dedi kabul ettiKim ki ? Hem samimi değilsin hem iftara çağırdın
Aaa kaç aylık oldu kıız ahsende 4.5 aylıkken çıkarmıştı erkenden peş peşe dizdi koydu dişleriiyi bebis diş mevzusu basladiyine koltuk tepesine çıkıyorum sakinleştirici mekan
Bırahh penyezim ikna edici değilsin
Çorba içtim
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Salata
üzüm hoşafı
Güllaç
Daha ne yiyeyim mübarek
Geçmişi okuyodum bi tısladım şuna hahahahaÇişi dışına çıkmış tam yemeğe oturduk ardından da kaka yaptıhepsini oraya biriktirmiş yavrum
Hazır bekliyormuş o daSormma ya. Eski okuldan merhabalastik öyle bir kaç ortamda olduk ama bebeği yeni duymuş aramış. Bende iftara gel dedim kabul etmez sandım tamam dedi kabul etti
Bugün anneme ablama anlatıyorum benden önce çiş yaptım sonra eeeğğğh yaptım dio marifet gibiGeçmişi okuyodum bi tısladım şuna hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?