Sipariş verdi deyince dışarıdan söyledi sandım diyorum ki niye hazırlık yaptı hahahaGeçmişe bakmadım daha dün öğlen çıktım evden 5 te geldim
Yolda yemek düşündük sipariş verdi hz.kocam eve gelince başladım hemen hazırlığa
Tavuk şinitzel paneledim bir sürü patates doğradım çorba salata.
Son anda kv lerde bize çıktılar iyi oldu birlikte yedik de yoruldum tabi
Onlar gidince de hemen yatırdım çocukları ben de yattım
çok sağol bonusum amin inşallah , senin kv denmi onunda ciğerlerinde sıvı mı birikmiştiAbla tekrar geçmiş olsun kv de aynı sebeple yatmıştı iyileşip çıktı annen de çabucak çıkar inş
amin penyezim Allah razı olsunMutlu yılları olsun sağlıcakla
Çok geçmiş olsun abla Rabbim acil kalıcı şifalar versin hamide teyzemize
amin canım benim çok sağolGeçmiş olsun ablacım, inşallah çabucak iyileşir bu ara bir salgın var Allah sonumuzu hayır eylesin
amin aysencim sağolasınÇok geçmiş olsun abla Rabbim acil kalıcı şifalar versin teyzeme
amin efserim amin inşallahÇok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin
Doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallahTünaydın kızlarr
Evi havalandırdım topladım
Tuvaletleri yıkadım
Bugunde gitti oruc sabah tekrar abdestlenmistim ama yok geldi yine 8. Günü yedim
Simdi evi süpürüp silcem insallah
Hava çok güzel bugun Mete’min dogum günü 4 yaşına girdi yavrum
Maşallah hayırlı sağlıklı yaşları olsun inşallahTünaydın kızlarr
Evi havalandırdım topladım
Tuvaletleri yıkadım
Bugunde gitti oruc sabah tekrar abdestlenmistim ama yok geldi yine 8. Günü yedim
Simdi evi süpürüp silcem insallah
Hava çok güzel bugun Mete’min dogum günü 4 yaşına girdi yavrum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahhayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
kız kardeşim gitti şimdi yanına çok canım sıkıldı
dua edin annem için lütfen çabucak iyileşsin annemin adı hamide
Allah şifalar versin inşallahhayırlı günler,
kızlar annem zatüre olmuştu ya bi türlü düzelemedi bu sabah yine dr a götürdü abim
nabzı yüksek çıkmış , film çekmişler ciğerinde su var demiş yatırmışlar bi iki gün yatıcakmış
kız kardeşim gitti şimdi yanına çok canım sıkıldı
dua edin annem için lütfen çabucak iyileşsin annemin adı hamide
Kb da aynı şekilde hastanede tedavi ile geçirdi hızla iyileşti teyzemiz de kısa sürede iyileşir inşallahamin sweetim zaten yatırmamışlardı iğne tedavisi verdiler evde oldu , iğneler bitince kontrolede gitti ama işte sıvı birikimi olmuş şuan kız kardeşim yanında gecede ben kalırım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Allah şifalar versin inşallahdualarım sizinle Allah yardımcınız olsun
amin kızlar Allah razı olsunKb da aynı şekilde hastanede tedavi ile geçirdi hızla iyileşti teyzemiz de kısa sürede iyileşir inşallah
Zatürre bir anda yaygınlaştı bu ara 10 yaşındaki yeğenim de geçirdi hastanede yatmam diye ağladığı için evde atlattı
Canım önemli değil teşekkür ederim ben de geç kaldım cevap içinBiraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsunn
Allahtan acil şifalar dilerim abla, tez vakitte inşallahamin penyezim Allah razı olsun
annem öyle kolay kolay grip bile olmazdı ben daha çok hasta oluyorum bu sene böyle oldu
çok sağol bonusum amin inşallah , senin kv denmi onunda ciğerlerinde sıvı mı birikmişti
kaç gün yattı nasıl bi tedavi uyguladılar
Sagol ablacım amin inşallahamin ilknur çok sağol
metenin doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim
ilknurrr22
Yavrunun yaş gününü kutlarım, nice sağlıklı mutlu başarılı hayırlı yılları olsun.
Sizlere de görmek nasip olsun
İyi ki doğmuş yavruş güzel sağlıklı yaşları olsun
Doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Allah bütün yavrulara güzel sağlıklı uzun ömürler versinMaşallah hayırlı sağlıklı yaşları olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?