- 28 Ekim 2022
- 7.634
- 20.404
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyleyim hep telaş yapıyorum yetişmicek diye kendi kendime sinirleniyorum. Sakin sakin yapamıyorum hic biseyiEvet canım ama kendime kızıyorum niye bu kadar büyütüyorum diye gerçekten sakin sakin yapacakken koşarak yaptım herşeyi
Haftaya da misafir davet edicem inşallah onu daha tecrübeli karşılamak istiyorum![]()
Bugun aksam abdestlencem insallah yarın gelmez bende başlarım
Evet abla çok şükürRamazanın bereketi var yemekler hep kalıyo, güzel haber almana sevindim moralin düzelmiştir![]()
Geçen sene ramazanda da böyle olmuştu diye hatırlıyorumGüzel haber alıp, kıpır kıpır olmana sevindim
![]()
Bir ipte 40 tane vardı patlıcan 190 tl ye almışız gönülBende yaptım bugün ilk defa tedirgindim ama beğenildi fena olmadı
Ben ekişisini biraz daha isterdim az geldi sanki
Nefis yemek tariflerinden baktım senin bu mesajı okumuştum dün ama yanıt verememiştim teşekkür ederim
Siz ne kadara alıyorsunuz bi marketten aldı eşim
1 paket 130 TL 20 tane vardı içinde
Ben başladım cuma günü
Yatak odasına kadar temizliyoruzYa bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca![]()
Ebeveyn banyosuna kadar temizledim sweet her yanım ağrıyorYatak odasına kadar temizliyoruzbende öyleyim senin gibi. Ama çekmece içine falan da girmem
Ay hiç bi zaman böyle şeylere girmem ya. Petek vs bakıp aa pismiş diyende gelmesin bir zahmet. Günlük sil süpür toz al tamam. Camları da silebilecek durumdaysam silerim ama beni ayıplarlar diye yapmam bunu.Ya bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca![]()
Ya bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca![]()
Tebrik ederim sero inşallah bende bir gün bu rahatlığa erişebilirimAy hiç bi zaman böyle şeylere girmem ya. Petek vs bakıp aa pismiş diyende gelmesin bir zahmet. Günlük sil süpür toz al tamam. Camları da silebilecek durumdaysam silerim ama beni ayıplarlar diye yapmam bunu.
Canıma yazık, gelen bana gelsin tertemiz ev isteyende evinde otursun
Benim bebek yok Seda sen bebekle dahada zorlanırsınÇok haklısın...
insan stres olabiliyor.
Bana da üç aydır bebek görmeye gelenler olunca bende girmediğimiz odaları bile temizliyordum.![]()
Hahah inşallahTebrik ederim sero inşallah bende bir gün bu rahatlığa erişebilirim![]()
Abla harikasın benimde bugün misafir ben sadece buzluktan köfte, yaprak ve közlenmiş patlıcanı çıkardımAkşam misafirlerim var, akşamdan tatlımı yaptım, sarmayı sardım, vişne kompostosunu kaynattım, banyoyu duşakabini temizledim, çorba için tavuk haşladım , köfteyi yoğurdum dolaba koydum
Sabah kalkınca evi havalandırdım, makineye beyazları attım yıkanıyor, mutfağı temizledim, evi süpürdüm, sildim, toz aldım, şimdi köfteyi yuvarlıcam izmir köfte için, sonra namaz kılarım çorbayı yaparım tavuk suyuna şehri yeli terbiyeli beyaz çorba yapıcam karar verdim, sarmayı koyarım pişsin, en son pilavı yaparım, salataları yaparım zaten kızımla kardeşimde gelir salataları da onlar yaparlar masayı hazırlarlar![]()
Evet doğruBenim bebek yok Seda sen bebekle dahada zorlanırsın![]()