• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tansiyondan mı kanıyo ilknur
Tansiyonuna baktık bonus yüksek tansiyon hastası normalde astım koah hepsi var. Tansiyonu normal cıktı. 24 saat oksijen makinesi takılı bide bi saat taktıgı bi makine var babam onu takmıs ondan sonra olmus ama bilemedik her gün birer saat takıyo. 2 kere üst üste kanadı cokta fazla kanadı zor durdurduk. Tekrarlasaydı götürcekti babam hastaneye.

Allah akıl fikir versin bütün kocalara sıkma canını 🌸

Halletmişsin gönül maşallah insan hic yapamayacak gibi geriliyo yapıncada niye gözümde büyüttüm bu kadar diyo🥲

Ya ne güzel biseye vesile olmuşsunuz. Maşallah ne büyük cesaret ♥️

Çok tatlısın ya penyez ♥️ ne kadar naif bi düsünce

Eline sağlık abla cok güzel gözüküyo🥰
Sağol canım🤗

Selamlar evi toplayıp çıktım anneme gittim.
Banyoya dolap almıstı onu yaptık kuzenimle
Annemde hastaymıs beraber bi kahve içtik
Sonra babaanneme gittik. Burnu kanamıs durmamıs. Bayramda annemgil olmayacagı için yarın babam amcamgile bırakacakmıs babannemi heralde ona üzüldü. Annemle beraber banyo yaptırdık. Sonra tekrar burnu kanadı bayada uzun sürdü üzüldüm evinden gitmeyi hic istemiyo🥲
Ama babam bakıyo sürekli oda biraz dinlenmek istiyo. Yaşlılık ne kadar zor.
Bugün biraz duygusalım babannem kücükken beni cok yıkardı aklıma o geldi onu yıkarken. Yıkadık saçlarını taradım kuruttum canım benim Allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım yaşlılık zor evet biz nasıl olucaz bakalım 😔

İftara misafirim var, komşularımın çocukları :KK6:
ilkokul 4.sınıfa gidiyorlar
Oruçlu olduklarını duydum, balkonu silerken

Hemen annelerini aradim sizin bu evlatlar ne yer, bu akşam bana gelsinler dedim. Haberleri yok süpriz ezana 10 dk kala yollayacaklar.

Lahmacun sipariş ettim
Süzme kırmızı mercimek çorbası yaptım
Portakalın içine garnitür hazırladım
Lahmacun içine salata hazırladım
Hurma, badem,ceviz vs...çerez tarzı tabak hazırladım
Meyve tabağı hazırladım
Masayı hazırladım
Tatlı yemiyorlarmış
Kemalpaşa var belki yerler

Herkese hayırlı bereketli iftarlar :KK24:
Ne kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuş 🥰🥰

İyi geceler kızlar 🫶🏻
Her şeyi hallettim tüm evi kırkladım resmen. Yine çok yapmışım tüm yemeklerden arttı🫠 pilav kaldı bir sürü hep aynısı geliyor başıma. Tatlı yapmayacaktım gelirken alırlar diye son dk dedim yapıyım ne olur ne olmaz iyiki yapmışım gelenlerin hepsi içeçek almışlar 🤩
Güzel haber aldım üzgün olduğum için tam sevinemedim ama içim kıpır kıpır🌸
Misafirler gitti ortalığı toparladım makineyi çalıştırdım. Kahve bulaşıkları duruyor sabah makine bitince koyarım artık. Başım çok ağrıdı bugün 2 tane ağrı kesici almak zorunda kaldım.
Allahtan oruç değilim yoksa yapamazdım sanırım.

Ben birkaç gündür tosbağaaaa hızıyla hareket ediyorum 😂 oyüzden emojim bu neysee

Yatakları topladım, tüm evi havalandırdım.🐢
Ortalığı hızlıca topladım, kuruyan çamaşırları eşim katladı ben yerleştirdim.🐢
Giymediğim fazla kıyafetleri topladım, ihtiyaç sahibine gönderdim. 🐢 Kıyafet dolabımı düzenledim.
Çamaşır yıkadım, serdik.🐢
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü cifledim.🐢
Bulaşık makinesini boşalttım.🐢
Oturma odasını süpürdüm, sehpaları sildim. 🐢
Su sebiline su doldurdum.🐢
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları topladım. 🐢
Deniz babannesindeydi, bizde biraz dinlenmiş olduk. Ailelerimiz iyi ki var ❤️🫶🏻

Teşekkür ederim İlknur ❤️
Ne kadar güzel düşünmüssün penyezim, Allah razı olsun çocuk sevindirmek bide oruçlu olunca çok daha güzel olmuş 🥰🥰
Güzel bir akşam oldu abla onlarda, bizde çok mutlu olduk. Sadece kendilerin davet edilmiş olmasından dolayı da farklı bir heyecanları vardı🥰

İyi geceler kızlar 🫶🏻
Her şeyi hallettim tüm evi kırkladım resmen. Yine çok yapmışım tüm yemeklerden arttı🫠 pilav kaldı bir sürü hep aynısı geliyor başıma. Tatlı yapmayacaktım gelirken alırlar diye son dk dedim yapıyım ne olur ne olmaz iyiki yapmışım gelenlerin hepsi içeçek almışlar 🤩
Misafirler gitti ortalığı toparladım makineyi çalıştırdım. Kahve bulaşıkları duruyor sabah makine bitince koyarım artık. Başım çok ağrıdı bugün 2 tane ağrı kesici almak zorunda kaldım.
Ramazanın bereketi var yemekler hep kalıyo, güzel haber almana sevindim moralin düzelmiştir 🥰

İyi geceler kızlar 🫶🏻
Geçen sene ramazanda da böyle olmuştu diye hatırlıyorum :confused: Güzel haber alıp, kıpır kıpır olmana sevindim ❤️

Allah akıl fikir versin bütün kocalara sıkma canını 🌸

Halletmişsin gönül maşallah insan hic yapamayacak gibi geriliyo yapıncada niye gözümde büyüttüm bu kadar diyo🥲

Ya ne güzel biseye vesile olmuşsunuz. Maşallah ne büyük cesaret ♥️

Eline sağlık abla cok güzel gözüküyo🥰
Evet canım ama kendime kızıyorum niye bu kadar büyütüyorum diye gerçekten sakin sakin yapacakken koşarak yaptım herşeyi 🫤🫠
Haftaya da misafir davet edicem inşallah onu daha tecrübeli karşılamak istiyorum 🥰🤲🏻

En basit şu şekilde gösterim gönül ben iri bulgur koymam kısırlık koyuyorum biber koyuyorum patatesi de garnitür kadar küçük doğruyorum.

Yöresel tariflerde içine ufak ufak yeşil fasulye de doğrarlar

Çorba severim senin yapma şeklim daha cazip geldi 😍
Farklı bi tarif hemde doyurucu olur
Bir gün deneyeceğim 🫠

Benim arkadaşımın Antep’te tanışı var ondan alıyoruz her sene gönül. Tarif olarak nefis yemek tariflerininkini yapmıştım bi kez sonra kendi damak lezzetime göre ekleme çıkarma yaptım 😃
Bende yaptım bugün ilk defa tedirgindim ama beğenildi fena olmadı🫠
Ben ekişisini biraz daha isterdim az geldi sanki🙃
Nefis yemek tariflerinden baktım senin bu mesajı okumuştum dün ama yanıt verememiştim teşekkür ederim😍
Siz ne kadara alıyorsunuz bi marketten aldı eşim
1 paket 130 TL 20 tane vardı içinde

Kesinlikle tavsiye ederim bende 6/7 sene öncesine kadar hiç yapmamıştım, ama çok methediyolardı, sonra antepli birinden salça, yağ falan alıyodum bide kurı dolma patlıcan alıyım dedim iyiki almışım ogünden sonra hep alıyorum, nasıl böyle bi lezzetten mahrum kalmışım derim hep
Ben kıymalı yapıyorum içine istediğin baharatı koyabilirsin sumak ve nar ekşisi çok yakışıyor özel misafirlerime mutlaka yaparım, biz çok seviyoruz 👌
Bende hayal yazınca bi düşündüm sarma sarmayı düşünüyordum o bi uğraştırıcı geldi gözüme 🙁
Hayal de kuru dolma diyince bende yapabilir miyim acaba dedim ve bugün yaptım beğendi herkes ama bi daha sefere daha ekşi yapmaya düşünüyorum 🙃

Back