• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün evi kırkladim resmen. Kızımda normal uyku saatinde bile uyumadı sagolsun. 1 gün öncesinden de uykusuzdum ama hallettim şükür. Yıkanan haalilarimi da serdim mis gibi oldu evim 🥰 az az okuyordum bugünden okumaları yapacağım inşallah bol bol
bende kaç gündür lora gelmiyo dicektim , demekki temizlik yapıyomuşsun maşallah

biz bu akşam eltimin gelinine iftara davetliyiz yemek işim yok , oraya giderken içeçek bişeyler alırım çocuklar içinde
bişeyler tamamdır ,
ama hafta sonu yoğunum pazar günü annemleri ve kız kardeşimi ailecek iftara davet ettim
menüyü şöyle düşünüyorum,

fırında izmir köfte
çorba ama tam karar veremedim ne yapıcağıma tavuk suyuna olabilir
pilav
yaprak sarması
vişne kompostosu,ayran , karışık salata , közlenmiş patlıcan , biber salatası ,turşu
tatlıya kendim yapmayı düşünüyorum ıstagramda gördüm güzel duruyo atarım birazdan sizede :KK68:

Evet sos şeffaf duruyor ama o tereyağlının tadı gibi değil tadı şu beyazları da zor yaptım elim titriyodu 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 1000063534.webp
    1000063534.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 21
Eki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül😂
Uykuyu cok severdim ama suan uykusuzluktan ölsemde cocuklar uyuyunca asla yatmıyorum 😂
Alışverişide cok severim ama iyi miyim bilemedim
Şimdi bir şey soracağım. Ahsenle çok yakınlar harici iftara gitmek istemiyoruz hem uykusu gelmiş oluyor o saatte hem de rahatlık vermiyor yemekte. İftara davet etti bi çalışanımız bu sebepten gitmiyoruz iftara desek ayıp mı olur. Bir de geri çağırmam da zor maalesef. Ne yapsam bilemedim
Sweet bence ayıp olabilir. Bonusun dedigi gibi çaya kalmasanız. İlla çağırmak zorunda hissetme kendini. İlk defa gideceksin sende sonucta her sene gidipte cagırmasan neyse
Dolma yapmasam mı o zaman ? Çiğköfte aldık onu mecbur koyarım yarın bonus. Evde garnitür var yoğurtlasam onu mu koysam ki ? Basit mi olur bilmiyorum
Dolmayı yapma bence çigköfte daha güzel olur ortaya. Semizotu varsa yogurtlsyıp üstüne salcalı sos dökünce cok güzel oluyo. Yâda soğan ve kapya biberi kavurup baharat atıp üstüne yogurt döküncede cok güzel oluyo. Aklıma baska bisey gelmedi

Selamlarrr
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi havalandırdım
Yatakları süpürdüm
Yatakları topladım
Salonun balkonunu yıkadım
Salonun balkon camını sildim
Koltukları süpürdüm her yerini cıkarıp eşimin saçları aşırı dökülüyo. Her yerde sacları var😫
Tuvaleti yıkadım
Toz aldım
Eşim evi süpürdü
Evden çıktık Arda’yı dişe götürdük geldik
Çocuklar yemek yedi
Dünden kalan az az yemekler var bilemedim bugun napsam

Back