- 11 Nisan 2007
- 85.829
- 501.529
- 1.223
Dondurma soğuk kahve sütlü tatlı hepsine kullalıyor ben de çok severimHazır sıkmalı karamel sosla olur mu sence?
Esim yanlışlıkla almış neyde kullansam bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurma soğuk kahve sütlü tatlı hepsine kullalıyor ben de çok severimHazır sıkmalı karamel sosla olur mu sence?
Esim yanlışlıkla almış neyde kullansam bilemedim
Bende yapmayı düşünüyorum hafifte olur iftar sonrasıAy çok iyiydi o bi daha da yapmadım yine yapayım aklıma geldi![]()
Aynen hafif oluyorBende yapmayı düşünüyorum hafifte olur iftar sonrası
aynen herkes tavuk sevmiyo mesela genelde kırmızı et yani ben öyleyimOlur çünkü gelen et ya da tavuk yemiyorsa seçenek olur![]()
bende kaç gündür lora gelmiyo dicektim , demekki temizlik yapıyomuşsun maşallahDün evi kırkladim resmen. Kızımda normal uyku saatinde bile uyumadı sagolsun. 1 gün öncesinden de uykusuzdum ama hallettim şükür. Yıkanan haalilarimi da serdim mis gibi oldu evimaz az okuyordum bugünden okumaları yapacağım inşallah bol bol
Bundan yapıcam inşallah![]()
Güzel görünüyo abla ben de bunu denemek istiyorum
Uykuyu cok severdim ama suan uykusuzluktan ölsemde cocuklar uyuyunca asla yatmıyorumEki Görüntüle 3555202 sizinde doğru mu? Benimki aşırı doğru Eylül![]()
Sweet bence ayıp olabilir. Bonusun dedigi gibi çaya kalmasanız. İlla çağırmak zorunda hissetme kendini. İlk defa gideceksin sende sonucta her sene gidipte cagırmasan neyseŞimdi bir şey soracağım. Ahsenle çok yakınlar harici iftara gitmek istemiyoruz hem uykusu gelmiş oluyor o saatte hem de rahatlık vermiyor yemekte. İftara davet etti bi çalışanımız bu sebepten gitmiyoruz iftara desek ayıp mı olur. Bir de geri çağırmam da zor maalesef. Ne yapsam bilemedim
Dolmayı yapma bence çigköfte daha güzel olur ortaya. Semizotu varsa yogurtlsyıp üstüne salcalı sos dökünce cok güzel oluyo. Yâda soğan ve kapya biberi kavurup baharat atıp üstüne yogurt döküncede cok güzel oluyo. Aklıma baska bisey gelmediDolma yapmasam mı o zaman ? Çiğköfte aldık onu mecbur koyarım yarın bonus. Evde garnitür var yoğurtlasam onu mu koysam ki ? Basit mi olur bilmiyorum
Bir dilim yenilmiş bile hemenEvet sos şeffaf duruyor ama o tereyağlının tadı gibi değil tadı şu beyazları da zor yaptım elim titriyodu![]()
süper olmuş bonus ellerine sağlık traliçeyi tutturmak okadar kolay değilEvet sos şeffaf duruyor ama o tereyağlının tadı gibi değil tadı şu beyazları da zor yaptım elim titriyodu![]()
Meraktan çatlıyodum kesiverdim şekeri az olmuşBir dilim yenilmiş bile hemeneline saglık cok güzel duruyo
![]()
Bu elinin titrediği haliyseEvet sos şeffaf duruyor ama o tereyağlının tadı gibi değil tadı şu beyazları da zor yaptım elim titriyodu![]()
Kağıdım kalmamış poşete koydum bi tane çizgi galıııncacık oldu hahahaBu elinin titrediği haliyse
En sevdigim hali cok sekerli sevmiyorum gönder banaMeraktan çatlıyodum kesiverdim şekeri az olmuş