Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum akşam ilaç alıp erkenden yattım. iki gündür ağrıyor her yerim iyi geldiKuzum ne oldu öyle çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim![]()
Aminnnn bonusumm Rabbim kalıcı şifalar versin çok geçmiş olsun![]()
Hırpalama kendini olduğu kadar dinlenGittim iğnemi yedim geldim.
Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Şifa olsunSağol kuzum akşam ilaç alıp erkenden yattım. iki gündür ağrıyor her yerim iyi geldi![]()
He hırpalayacam halı falan çırpacamHırpalama kendini olduğu kadar dinlen![]()
Daha iyiyim bonusumm şükürSana noldu penyezim daha iyi misin?
Allah sabırlar versinAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()
Ben her gün lütfen atlanmasınher gün birimiz arıza veriyoruz
Senin arıza biraz zor yerde zaarBen her gün lütfen atlanmasın![]()
geçmiş olsun penyezim ben kaçırmışım akşam iftardan sonra uyudum ,Alıntılarda gözümden kaçan olmamıştır umarımhepinize teşekkür ederim sağolun
Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin
iyiyim canlar ilaç ve uyumak iyi geldi, şükür
işteyim hepinize kolay gelsin![]()
Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Aile hekimine gidip iğnelerimi göstericem ya onları yaparlar ya da yeni yazar.
Bacaklarıma vuruyor Allah beterinden korusun