- 13 Ağustos 2024
- 2.207
- 5.519
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bonus yorma kendini dinlen. Daha kötü olmasın belin
Bonus geçmiş olsun bugün dinlen lütfen daha da kötü olmasın ayakta olmak bile etkiliyor. (
Allah şifa versin Bonus geçmiş olsunZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Aile hekimine gidip iğnelerimi göstericem ya onları yaparlar ya da yeni yazar.
Bacaklarıma vuruyor Allah beterinden korusun
Kendini yorunca mı böyle artıyor ağrılar. Fıtıkta zor yaZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Allah rahmet eylesin canım , ailesine sabırlar versin RabbimAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()
geçmiş olsun bonus , fizik tedavi vermedimi doktor yada her fıtığa veriliyomu bilmiyorumda bana 20 gün vermişti belimden fıtık başlangıcı demişti çok şükür iyi geldi ,bide egzersiz vermişti ozaman yaptım geçince onuda bıraktımZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Çok geçmiş olsun abla Allah acil kalıcı şifalar versinZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Allah şifa versin. Git mutlaka dünde diyodun ihmal etmeZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Allah ağrısız uyandırsın inşaAllah abla hayırlı gecelee![]()
Allah şifa versin abla hayırlı geceler
İlaç şifa olur inşallah![]()
İnşallah geçer abla yorgun musun
hayırlı geceler![]()
Allah şifa versin abla gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Geçmiş olsun![]()
Alıntılarda gözümden kaçan olmamıştır umarımÇok geçmiş olsun canım![]()
Aminnnn bonusumm Rabbim kalıcı şifalar versin çok geçmiş olsunZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Kuzum ne oldu öyle çok geçmiş olsun iyi olmana sevindimHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Hepimize Allah rahatlık versin hayırlı geceler![]()
Bonusum çok geçmiş olsun çekme şu melet ağrıyı git neyse yapsınlarZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.