- 13 Mart 2019
- 14.260
- 50.737
- 598
Allah şifa versin abla hayırlı gecelerHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Hepimize Allah rahatlık versin hayırlı geceler
Aminn aminAaa çok üzüldümAllah rahmet eylesin sabırlar versin gerçekten ölüm çok ani
Allahım razı olduğu şekilde yaşamayı nasip etsin
Yok yokBilerek mi söylemedin ikinci ismini :)
Ah, böyle duyunca hep gözlerim dolar.Akşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim
İnşallah geçer abla yorgun musunHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Güzel isim adıyla yaşasın inşallahYok yok
Ben bir kızım olursa ismi Deniz olsun istemiştim, senin gibi kız mı erkek mi diye soranlar olur diye eşim yanına bir isim daha koyalım demişti.
Deniz Linakoyduk.
Ben Deniz diyorum.
Yaa senin de başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Ölüm çok zor ama iyiki herkese varAh, böyle duyunca hep gözlerim dolar.Rabbim sabırlar versin, ben de babamı böyle ani kaybettim.
Ah, böyle duyunca hep gözlerim dolar.Rabbim sabırlar versin, ben de babamı böyle ani kaybettim.
Kalksana kız mı dedi o
Yeni nesil davulcular
Allah şifa versin abla gecmis olsunHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Aynı düşüncedeyimKalksana kız mı dedi o
Eski nezaket saygı o ramazana yakışır hava hiç biri yok o yüzden yeni nesil davulcular itici geliyor malesef
Valla ben diyorum hep kurtlu diyepopomda kurt var dio
Allah rahmet eylesin inşallahAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahAh, böyle duyunca hep gözlerim dolar.Rabbim sabırlar versin, ben de babamı böyle ani kaybettim.
Maşallah kolay gelsin aslında düşünmeden direk yapacaksınMutfak dolaplarının içini döktüm bu saatte
Sabah işe gideceğim hiç değilse üst dolaplari sileyim duzenleyim yatayım diyorum bakalım. Yeni duzenleyiciler almıştım amacım sadece onları görmekti ama neye niyet neye kısmet gelmişken halledeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?