- 3 Temmuz 2020
- 1.319
- 7.846
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kızlarımız arasında 5 gün falan var aynı burçlar benim kızımda 2 defa uyuyakalmıştır 24 saat uyutmasam uyumaz33 aylık kızım daha 1 kere uyuyakalmadıarabada uyudukları hariç
uykusuzluktan ölse uykum geldi demez. Akşam yatalım deyince daha uykum yok der ama kafayı koyduğu gibi uyur
![]()
Kayserililer bunı beğenmedi![]()
Valla yaa nerden geliyor bu enerji bilmiyorumBizim kızlarımız arasında 5 gün falan var aynı burçlar benim kızımda 2 defa uyuyakalmıştır 24 saat uyutmasam uyumaz![]()
Eveeet menüsü olmayan bir gadınım şu an.
Şunu deneyen oldu mu içleri çıkıyor mu haşlanınca?
Eveeet menüsü olmayan bir gadınım şu an.
Şunu deneyen oldu mu içleri çıkıyor mu haşlanınca?
Aaa tadı farkediyor mu kiEltim yapardı çok pratık oluyor ama ben lezzet olarak klasik mantıyı seviyorum
tadı aynıdır efser ya hamuru daha ince oluyodur benceEltim yapardı çok pratık oluyor ama ben lezzet olarak klasik mantıyı seviyorum
Yaparsan bize de yaz bonusumtadı aynıdır efser ya hamuru daha ince oluyodur bence
Hazır mantı da kabul olur muBi gün komple mantı günü yapıyormuşuz ve buraya fotoğraf atıyormuşuz![]()
Evet şimdi elhamdülillah gece uyanmıyor bazen arada şu içmeye uyanıyor veriyorum geri yatıyorŞuan geceleri kesintisiz uyuyor mu?
Benimki geç uyuyunca sabah geç kalkıyor haliyle uykusu öğleden sonraya kalıyor.
Bir de asla ben uykuya götürmesem uyku sinyali vermiyor esnemek dışındahani anne uykum var falan demez.
Bir gün bir yerde uzanıp kendi kendine uyuduğunu görebilecek miyim acaba?![]()
Gündüz uyutuyor musun33 aylık kızım daha 1 kere uyuyakalmadıarabada uyudukları hariç
uykusuzluktan ölse uykum geldi demez. Akşam yatalım deyince daha uykum yok der ama kafayı koyduğu gibi uyur
![]()
ElendimBi gün komple mantı günü yapıyormuşuz ve buraya fotoğraf atıyormuşuz![]()