- 30 Ocak 2015
- 18.588
- 19.672
- 498
- 29
Umut’un kıyafetlerine kullandıgın deterjandan olabilir. Yüzü senin üstüne degiyodur illaki emzirirken onlar olabilir üstündeki yelekten olabilir. Sweetin dedigi gibi atopik dermatit olabilir benim oglumda var ara ara ağzının kenarlarında egzama cıkıyo. Doktor yönlendirir seni tabi.
Dalinin içeriği temiz değil diye biliyorum. Belki o yapmış da olabilirDalinin bebek yağını sürmüştük o mu yanlış oldu acaba
Evet .Umut’un kıyafetlerine kullandıgın deterjandan olabilir. Yüzü senin üstüne degiyodur illaki emzirirken onlar olabilir üstündeki yelekten olabilir. Sweetin dedigi gibi atopik dermatit olabilir benim oglumda var ara ara ağzının kenarlarında egzama cıkıyo. Doktor yönlendirir seni tabi.
Sağlıkla büyüsün bebeğin gözünüz aydınCanlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm
ütü masası kapı arkasındaYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Hayır bu topikte de beni herkes zayıf sanıyorSen çırpı ben
Kilolu musun sanki kankam kendimizi bildigimiz begendigimiz kilolar var iste ondan zayıflamak istiyoruzHayır bu topikte de beni herkes zayıf sanıyorbi kayınvalidem bi siz
Benim bitti işim evi süpürdüm. Yerleri de elimle sildim cok güzel oldu
nasılsın daha iyimisin , pinhancım hepimizin bazen ağlamaya rahatlamaya ihtiyacı var canım robot deiliz ağla rahatlaBurda da kimse yok...
Etrafımda da kimse yok belki de.
Herkes bir parça yalnız.
İçimi boşaltmalıyım
bebeklerin cildi çok hassas oluyo sedacım bişey alerji yapmıştır ,Eki Görüntüle 3550368 böyle bir şey umarım doktora gidince ne olduğu belli olurda geçer sonrasında.
benim robotum ve dik süpürgem yok normal süpürgem var yatak odasına koyuyorum , ütü masamıda bazam yüksek onun altına koyuyorum ortalıkta görünmesin diyeYettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
Galiba evetbebeklerin cildi çok hassas oluyo sedacım bişey alerji yapmıştır ,
maşallah tombiş yanaklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?