- 28 Ekim 2022
- 7.372
- 19.277
- 178
- 28
Götürecez.Doktora götürdünüz mü canm inşallah birşey yoktur kıyamam yaa maşallah tombiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürecez.Doktora götürdünüz mü canm inşallah birşey yoktur kıyamam yaa maşallah tombiş![]()
Bence çok mantıklıAslında köpük tabakta falan yiyecen içecen ye direkt çöpe at![]()
Hurçlar ortadaydı yerleşmesi lazımdı yaptım şekerçiğim bugünlük bukadarDinlen efserim sonra yap onu da
Ramazanda hele ağırlık çöküyor iyi olurBence çok mantıklı![]()
Canım hastaymışsın yapamaman normal zatenMaşallah hepiniz işler yapmışsınızAyy ben 2 gündür hiç bir iş yapmadım
hastayım hiç halim yok bugün de hastanede geçti günümüz, başım da ağrıyor
mutfak dağınık toplayasım yok
biri gelsede toplasa keşke
![]()
Senelerdir aynı şeyi hayal ediyorumAslında köpük tabakta falan yiyecen içecen ye direkt çöpe at![]()
İyiyim abla iyiyim.nasılsın daha iyimisin , pinhancım hepimizin bazen ağlamaya rahatlamaya ihtiyacı var canım robot deiliz ağla rahatla
Ulan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen seneRamazanda hele ağırlık çöküyor iyi olur![]()
Bu sene de mutfağı kim erken topladı yarışı olacak mıUlan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen sene
Allahım düşürmesin, eksikliğini de göstermesinGittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.
Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.
Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin aminGittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.
Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.
Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun
Öyle mi yapiyordunuz ne güzelBu sene de mutfağı kim erken topladı yarışı olacak mı![]()
Ablam bahçeye aldı çok kalabalık olunca valla onlara koyuyor köpük tabldot tabak bardağa iyi oluyorSenelerdir aynı şeyi hayal ediyorum![]()
Ay bonus kahkaha attımUlan sana ağırlık çöküyosa biz kimin peşinden helak olduk geçen sene
Öyle mi yapiyordunuz ne güzel![]()
Yok bee öyle zayıf değilim ben yedikçe de güzel kilo alırımDeğil miydin kız![]()