Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah hepiniz işler yapmışsınız 🧿 Ayy ben 2 gündür hiç bir iş yapmadım 🙈 hastayım hiç halim yok bugün de hastanede geçti günümüz, başım da ağrıyor 😔 mutfak dağınık toplayasım yok 😆 biri gelsede toplasa keşke 🥹
Canım hastaymışsın yapamaman normal zaten 🥹

nasılsın daha iyimisin , pinhancım hepimizin bazen ağlamaya rahatlamaya ihtiyacı var canım robot deiliz ağla rahatla
İyiyim abla iyiyim.
Azcık ağlamış olabilirim, gece🥹
Ama sebepsizdi. Dün beni üzen bişey olmadı.
Aslında böyle sebepsiz şeylerin altında muhakkak halı altına süpürülmüş sıkıntılar vardır diye düşünüyorum ama şuan bunu düşünecek halim yok açıkcası.
Ağladım geçirdim.
O an öyleydi, bugun böyle🤷🏻‍♀️

Bugun hiç fırsatım olmadı.
O güzel temizlikten sonra, boşa mı gitsin dedim arkadaşımı kahve içmeye çağırdım.
Sonra ramazan süsüyle uğraştım.
Yemek yaptım, çocuklar vs derken şimdi de kızları voleybola getirdim.
Hızlı geçti gün. Sizleri okucam

Gittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.

Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.

Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun

Gittim geldim ikindi oldu yemek yapmıştım ama pilavda yapacaktım bekleyemediler yapmadım.

Çam sakura göz bölümü bir kalabalıktı anlatılmaz yaşanır şekilde. Allahım düşürmesin bizimkiler kontrol kızımın numarası değişti.

Bu ara hastane işleri hep bi araya geldi. Şu gün ultrason şu gün mr derken uzuyor sağlık olsun
Allahım düşürmesin, eksikliğini de göstermesin 🤲🏻

Allah kimseyi hastanelere düşürmesin amin 🤲 geçmiş olsun 💐

Back