- 11 Nisan 2007
- 85.536
- 498.872
- 1.223
NAmaz kılayım geliyorumMutfağa gelenler gelsinn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NAmaz kılayım geliyorumMutfağa gelenler gelsinn![]()
Senin bacak niye ağrıyorBenimde topsuz bacağıma ağrı girdi biraz dinlenip bakayım![]()
Ağrı girdi sanırmSenin bacak niye ağrıyor![]()
Gidişmiken bir boğazına baktırsanHasta oldum olacağım başım çok fena ağrıyor efser dişlerime vuruyor boğazım da çok yanıyo nolcak böyle bilmiyorum.
İlk günü iptal ederim böyle giderse sonra alırım inş.
Yatıp dinleniyorum kalkıyorum ki belim hiç farketmemiş aynı hepsi bir araya geldi yarın yine bi hastane işimiz var yorucu oluyor gidip gelmek inan hiç bir iş yapamıyorum yaptığımda da mutfaktayım boyuna yemek yapıyorum.
Önceki mesajdan bu yana burnunda bi çeşme açıldı hahahaha eyy gidi efser bizim yaşlılığımız nasıl olurGidişmiken bir boğazına baktırsan
Benimde burun şelale bacağım ayrı terane
Her yerimizden ayrı bir tıkırtı geliyor
Dinlen aziz mubarek gün kendine dikkat et![]()
Hiç sorma senin derdin benimkini döver benimki seniki döver kırk pınar meydan muharebesi olurÖnceki mesajdan bu yana burnunda bi çeşme açıldı hahahaha eyy gidi efser bizim yaşlılığımız nasıl olur
Arada 15 20 dk var mübarek olsun o kadarDAha 2 kaşık çorba ağzıma giriyordu bi bakıyorum tik gelmiş
Bu sene ben öndeyim sıramı kaptırmamArada 15 20 dk var mübarek olsun o kadar![]()
Aynen en önde sen varsın sonra Sivas ekibiBu sene ben öndeyim sıramı kaptırmam
İmsakiyeye bakarken aklıma sen geldin
Bonus daha kaşığı almadan damlarım
![]()
6.37 de iftar ya ne kadar erkenAynen en önde sen varsın sonra Sivas ekibiArya var Elazığ
sero kayseri sonra bizler ve İstanbul tarafı
![]()
Bu sene ben öndeyim sıramı kaptırmam
İmsakiyeye bakarken aklıma sen geldin
Bonus daha kaşığı almadan damlarım
![]()
19.01 ilk gün iftar6.37 de iftar ya ne kadar erken![]()
Bence doğu taraflarına msiafirliğe git sen bonus19.01 ilk gün iftar
Buna çözüm bulmuştuk zaten herkes kaçıncı dk da topladığını yazıyoduUlan buna bi çözüm bulmalıyım
Yemeği yemeden toplucam görün sizBuna çözüm bulmuştuk zaten herkes kaçıncı dk da topladığını yazıyodu
Mutfak toplu️ 40.dk gibi
Yemeği yemeden toplucam görün siz
7 dk önceymis bizden6.37 de iftar ya ne kadar erken![]()
Aynen böyle yapmıştıkBuna çözüm bulmuştuk zaten herkes kaçıncı dk da topladığını yazıyodu
Mutfak toplu️ 40.dk gibi